Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/05/2011 in all areas

 1. Stride

  dødsfald i nærmeste familie

  Med alle jeres søde hilsner, fortjener I også at få slutningen på det her drama. Jeg skriver og fortæller i starten af næste uge, hvordan det ender.
  1 Points
 2. CecilieJ

  dødsfald i nærmeste familie

  Åh nej. Sikke et forfærdeligt chok; jeg ved næsten ikke hvad jeg skal skrive. Sender bare kram og tanker. Jeg ved sgu ikke, hvad der er det rigtige at gøre; I må mærke efter og vende det med familien. Hvis de er ok med at I holder bryllup på lørdag, så tror jeg ikke I kan vælge forkert uanset hvad I gør. Jeres bryllup vil jo garanteret blive præget af denne tragedie, men hvis I er klar til at rumme det (så godt man nu kan), så tror jeg som sommer2012 også, at der kan være noget godt i at samles og have lov til at græde, samtidig med at I fejrer jeres kærlighed. Når man er så ramt af sorg, som jeres familie må være, så kan man meget vel have brug for en positiv indsprøjtning og for at grine og hygge sig også. Jeres følelser vil formentlig være forstærkede på alle fronter, og så kan det godt være det hele bliver lidt sentimentalt og nostalgisk; men det er vel også kun smukt i situationen. Det hele skyldes jo kærlighed - mellem jer og til din kommende mands far. Jeg håber for jer, at I får en smuk dag - uanset hvornår det bliver. Og at I passer godt på hinanden i den svære tid.
  1 Points
 3. Guest

  Er det "go" eller "no go"

  Jeg tror egentlig mest af alt jeg ville undre mig over at H2B var inviteret til noget så stort/vigtigt som et bryllup - hos nogen jeg ALDRIG havde mødt/havde noget med at gøre.. Ment på den måde, at der er ikke nogen af os der har så nære venner/kollegaer som vi ikke begge to ser privat/har noget med at gøre - at vi ville blive inviteret med til bryllup uden partner.. Og jeg ville aldrig tage til bryllup uden H2B.. Men det er jo bare min holdning, ikke den endegyldige sandhed! Hvis man har det dårligt med ikke at invitere partnerne med, så synes jeg man skal invitere dem - fordi ellers tror jeg man bruger for meget energi på at tænke over det..
  1 Points
 4. Lullebear

  Vi ønsker ingen sange...

  Jeg ville, under praktisk information i invitationen, skrive: Lejlighedssange frabedes, men andre festlige indslag er velkomne/velkommen.
  1 Points
 5. lmj

  Noget Blåt

  Jeg ville nu ikke tage det så tungt, da jeg pga. mit arbejde kender den lovgivning, der er bag lige præcis den advarsel, der er på dit smykke, men jeg kan godt se, at det kan se slemt ud, når man ikke kender baggrunden for advarslen. I Californien har de en lovgivning, som hedder Proposition 65, og indeholder en lang række stoffer, der skal advares imod, såfremt de er i en vare. Mange af disse stoffer findes i lige så store mængder i danske og andre europæiske produkter, så du kan sagtens have smykker (eller andre produkter) derhjemme med nøjagtig det samme stof i uden, at du ved det, fordi der netop ikke andre steder skal advares imod det pågældende stof. I mange tilfælde er det på ingen måde farligt at anvende produkter med stoffet i på trods af advarslen, da stoffet kun er skadeligt i større mængder, men advarslen skal i Californien på selv ved små mængder. Der er en grund til, at resten af USA (samt Europa) ikke har lignende advarsler for nøjagtig de samme stoffer. Nogle af de stoffer, der skal mærkes med denne advarsel i Californien, kan du bl.a finde i kosmetik og fødevarer i dine lokale butikker, da de er lovlige i visse mængder i Danmark og resten af EU. Afhængig af hvilket stof, der giver anledning til advarslen, ville du dermed kunne have købet nøjagtig det samme smykke her i Danmark uden advarslen på. Umiddelbart er mit bud, at der er nikkel i kæden, da det er et af de kemikalier, der gør, at der skal en sådan advarsel på produkter i Californien.
  1 Points