Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/05/2012 in all areas

 1. metteholm

  Mettes favoræsker

  Mettes Favoræsker! Får rigtig rigtig rigtig mange spørgsmål vedr. mine favoræsker, så nu må jeg hellere få oprettet en lille vejledning her! Vil prøve at beskrive det så godt jeg kan. Mit aller bedste råd er at PRØVE JER FREM! rigtig mange af tingene man et i tvivl om giver sig selv når man først sidder og folder et stykke papir ;) Så tag et helt almindelig papir og fold på livet løs, de første gange klipper man sikkert forkert og sætter tapen på den forkerte side osv osv, men til sidst står der en fin lille hjemmelavet æske foran jer ;) Materialer: Æsken: Karton - helt almindelig karton, mit er købt hos Panduro hobby! Kniv - Her bruger jeg en helt almindelig stor hobbykniv! altid skarp! vigtigt for at undgå flossese kanter! Falseben - til at køre henover kartonen så det bukkes flot og nemt - købt hos panduro Stållinial - helt almindelig linial i stål - fås fx i bog&ide - uunværlig når man skal skære lige. Jeg foretrækker 30 cm Skæreunderlag - kan købes i fx panduro hobby Dobbeltklæbende tape - fåes i mange forskellige bredder hos panduro hobby. har ikke lige noget billede, men ikke til at tage fejl af, det er deres eget mærke der er den bedste og ikke dyr. Pynten: Bånd med navn - købt på eBay - søg efter personalized ribbon 160 g hvidt papir saks Brads - Købt i panduro. Ikke dem på billedet herunder, det var bare tilfældige fundet på google How to! Æsken: 1) Har lavet min egen hjemmelavede skabelon som kan downloades her: Min æske når man har foldet den et par gange og forstår ideen kan man sagtens lave sin egen skabelon og ændre lidt på formen 2) Når skabelonen er downloadet printer du den på en A4. Derefter skærer du den ud - så har du en skabelon. 3) Den tegner du så over på det karton du nu har lyst til at bruge (lav evt en lille folde test i papir først så!) 4) Når du har skåret den ud folder du den sammen, jeg plejer at bruge dobbeltklæbende tape til at samle den med, men man kan også bruge en lim - synes dog ikke limstift holder så godt, den går ofte op efter et par dage synes jeg... Pynten: 1) her folder jeg først en sløjfe af bånden og sætter fast med en brad- sløjfen har ingen knude så bruger braden til at holde den sammen og stikke ned i låget og slå enderne om på bagsiden så den sidder fast. 2) Mærkerne foran er lavet ved at lave et ark på computeren med en masse runde "mærkater" med navne. jeg har designet dem i indesign, men det er et ret dyrt program så har man ikke det, kan det sikkert også laves i word eller puplisher - det har jeg dog ingen erfaring med. efter at jeg har lavet det printer jeg dem på hvidt papir (160 g) almidnelig papir kan sikkert også buges, synes dog alitid det virker mere ekslusivt hvis papiret er tykt. derefter har jeg klippet dem ud med en god saks, synes det er svært at skære pænt rundt! derefter er de sat på med dobbeltklæbende tape. 3) ned i æsken har jeg lagt et stykke silkepapir som bliver krøllet/foldet rundt om alle tingene, synes det er lidt fint og hyggeligt.. voila!
  1 Points
 2. skthansbrud

  Overtræder vi en uskrevet bryllupsregel?

  Hvis det på nogen måde kan hjælpe - gør vi det samme. Min kæreste friede i uge 8 og vi skal giftes til juni. VI har slet ikke lyst til at vente. Ligesom nogle gerne vil planlægge i årevis (al respekt) vil vi gerne giftes unge og ikke være forlovede i lang tid. Uanset hvornår I holde bryllup vil der jo være andre der også gør det. Så længe I ikke gør det samme dag som et allerede annonceret bryllup kan jeg virkelig ikke se et problem. Er familien ikke bare glade fordi i er forelskede og vil giftes NU. Jeg synes da det er pisseromantisk !!
  1 Points
 3. fruen

  Overtræder vi en uskrevet bryllupsregel?

  Er HELT enig med koret herinde, jeg ville da bare blive lykkelig for endnu et bryllup i familien/vennekredsen ELSKER bryllupper... IGNORER de kommentater og hold jeres bryllup lige præsis der hvor det passer jer! I kan da sagtens nå det og hvis I melder dato ud allerede nu så kan folk jo sagtens planlægge ferie udenom!! Tillykke og pøj pøj
  1 Points
 4. jwe

  Idéer til søde tekster til invitationen

  Vi skrev : Vi binder sløjfe på kærligheden bånd. I kirkehæfterne står der: "Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind. Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag. Den finder ikke sin glæde i uretten, men glæder sig ved sandheden. Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt. Kærligheden hører aldrig op." (det synes jeg er super smukt, og det står der også på vores væg i soveværelset)
  1 Points
 5. Ja jeg tænker så, hvorfor overhovedet gå så højt op i hvordan andre vælger at forholde sig til PA ? Jeg har allerede nu sagt til min mor at jeg ønsker det er hende og min moster der skal stå for det.. Og hvis de beder om en liste, så skal jeg da med glæde lave den til dem.. Jeg skal kun have 2 veninder med til brylluppet, så min polterabend bliver udelukkende familie, og det gør mig bestemt intet.. Jeg gider ikke drikke hjernen ud, klædes i latterligt tøj, sælge kys, indspille en sang hvor selv en kat der bliver trukket i halen synger bedre osv, men sådan noget ved min familie heldigvis overskrider mine grænser.. Nu er jeg så også syg, så hvis det endte med der ville blive planlagt noget der overskrider mine grænser, ville det kunne ødelægge hele dagen, og jeg ville i værste fald ende med at smutte hjem grædefærdig og rasende.. Netop derfor jeg har allerede nu bedt om at det er min mor og moster der skal stå for det.. Der er så mange måder at gøre alle ting på, kan slet ikke se hvorfor visse måder skal være forkerte,og hvorfor man altid skal følge traditioner og gøre hvad andre forventer.. Man skal da gøre ting lige præcis som man ønsker, og så være bedøvende ligeglade med hvad andre mener og tænker.. Det vigtigste er da at den kommende brud får en god dag, og så må man jo tage de forbehold der er nødvendige for det..
  1 Points
 6. Det kan bestemt både være en fordel og en ulempe at være herinde. En fordel fordi man får masser af inspiration - og en ulempe fordi, man kan føle, at man "bør" gøre en masse ting, som man ikke ellers havde tænkt sig, fordi man kan se, at andre gør det...og hvis man bliver fanget af den "fælde", så kommer man til at bruge ekstra penge. Derfor er det super vigtigt, at I sætter jer ned og tager stilling til en masse ting og sætter pris på - og holder jer til det. Vi er mange, der har måttet opjustere budget, fordi der er kommet ekstra på KJOLEN: Hvis du er til en "traditionel" brudekjole (eller bare gerne vil prøve suset at være ude at prøve kjoler, så vil jeg anbefale at holde øje med Lillys hjemmeside omkring juni/juli for at se, hvornår det bliver muligt at bestille tid til deres lagersalg i jylland. Det starter til oktober, og der er masser af kjoler til omkring 1000 kr. Hvis ikke du finder KJOLEN der, så er der mulighed for at købe brugte kjoler eller fx. købe en fra nettet (der er MASSER af gode råd herinde, hvis du overvejer det). INVITATIONER: Lad være med at føle dig presset til at lave ekstremt fancy invitationer. Der er mange herinde, der har lavet SUPER flotte invitationer, og de fleste har konstateret, at de har brugt MEGET tid på det, har været igennem MANGE frustrationer, og de har brugt MANGE penge på dem også. Nogle af dem er blevet ekstra dyre pga. fejlkøb. Så lad være med at købe materialer til invitationer før I er sikre på, hvordan de skal se ud, og begræns mængden af ting, der skal købes til dem, for det løber hurtigt op. Hvis I ikke vil lave en lang invitation med lommer, hvor der er kort med info, så kan man fx. lave en kort invitation og så henvise til en hjemmeside. Det har vi gjort og hjemmesiden på mywedding.com er gratis. FESTSTED: Her er der rigtigt mange penge at spare. At leje et telt er ikke nødvendigvis billigste løsning, så lad være med at beslutte noget endeligt før I ved, hvad de forskellige muligheder vil koste jer. DETALJER: Skær "overflødige" detaljer fra. For nogle vil favours (små æsker eller poser med lækkerier til hver gæst) være et must. For andre vil det være endnu en udgift på en detalje som kunne have været undværet. Overvej grundigt hvad der er et must/overflødigt for jer. Hvis det fx. ikke er et must, at der skal være traditionel bryllupskage, så er der mange penge at spare på at vælge noget andet - fx. store jordbærtærter, tiramisu eller hjemmebagte muffins/cupcakes. Sko og tilbehør kan sikkert også fås til en fornuftig pris på ebay (jeg har købt en fin taske til 120 kr.) eller brugt på trendsales, dba eller her på Bryllupsklar i salgstråden. TILBUDSJAGT: Som en anden også sagde, så kan det også betale sig at være på udkig efter tilbud - I har jo god tid.
  1 Points
 7. Christina-J

  Brudekjolen !!

  Her er et billed af min kjole. Christina.
  1 Points