Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/16/2012 in all areas

 1. Guest

  Til jer der har holdt "low-budget" bryllup

  Synes det som de fleste "low budget" bryllupper bærer præg af - er hvor gode folk er til at bruge deres kontakter og gøre brug af den hjælp som langt de fleste venner og familie gerne vil give! Så selvom jeg ikke holdte "low budget" bryllup (Og det var ikke et bevidst valg - ting koster bare ) så synes jeg alligevel at have fundet frem til at top 3 bedste råd må være: - Gør jer 100% klart hvad det er i vil.. DIY projekter KAN være billige, men ikke hvis man skal lave 118 forskellige før man finder det rigtige.. Så bestem jer for hvad i skal købe og bruge - og BRUG det i køber! - Gør brug af jeres kontakter.. Måske er der en super dygtig kagebager i jeres vennekreds der kan gøre det til det halve af hvad bageren tager.. Måsker har jeres onkel en veteran bil i garagen.. Måske kender jeres tante en der er drøngod på harpe.. Der er naturligvis en hårfin grænse mellem at gøre brug af de kontakter man har - og "udnytte" nogen, så vær sikker på dem i beder om hjælpen/vennepriserne - også har lyst til at hjælpe.. - Skær alt det overflødige fra! Ikke dermed sagt at man er nødt til at "undvære" fordi man skal holde budgettet, men som min kære mand så klogt siger: "Er det Nice to have - eller er det need to have?" Der er MANGE fristelser herinde på BK - og på nettet generelt.. Find ud af hvad der skal til for at skabe den perfekte fest for jer og jeres gæster, og skær alt det fra som kun er på listen "fordi det havde naboen" eller "Ej det er OGSÅ super fint"..
  1 Points
 2. Guest

  Må jeg se dine brudesmykker?

  Jeg havde: Miss Lena hårpynt.. Et sølvarmbånd med hjerter og sten.. En halskæde med mange rækker ferskvandsperler.. Min mormors gamle guldring med en granat (mit "lånte") Min vielsesring..
  1 Points
 3. fruen

  Tænker I på ægtepagter?

  Vi skal også have ægtepagt... Jeg har været gift før og sådan en skilsmisse er bare BØVLET og pisse hård selv UDEN jurapis...så brændt barn skyr ilden og LAVER EN ÆGTEPAGT.... Også selvom jeg er fulkommen ligeglad med min formue og penge generelt, pensionen er sikret og 100% sikker på at jeg ALDRIG skal skilles igen.... meeennnnn tro mig piger ...BETTER SAFE THAN SORRY ! Det at få talt om tingene betyder jo ikke at man elsker hinanden mindre eller ikke tror på ægteskabet!
  1 Points
 4. Min H2B og jeg er begge halv grækere og har derfor :0) bestilt et æsel til lokations billederne. Han skal trække æslet med mig siddende på :0)
  1 Points
 5. Felinity

  Hvad hvis man bliver syg?

  Hahaha, Skype, fin bemærkning "Vent lidt, jeg mistede lige internettet, sagde du ja eller nej?!"
  1 Points
 6. msmountains

  Hvad hvis man bliver syg?

  Haha, H2B og jeg talte også lige om det samme. Men gu' bliver vi da ej syge!!! Jeg kender en pige der faldt ned fra en stige og brækkede benet da hun var ved at dekorere festlokalet aftenen før brylluppet. Det blev et super bryllup, men selvfølgelig blev det knap så 'svævende' nedad kirkegulvet som hun havde forestillet sig Vi aflyser IKKE vores bryllup pga sygdom, som H2B så flot sagde det; 'Hvis du ligger på hospitalet, kan vi vel klare det over skype!'
  1 Points
 7. Guest

  Hvad hvis man bliver syg?

  Så pakker man respiratoren i sin bryllupstaske, ligger saltvandsdroppet i cleavagen, propper pamoler i alle kropsåbninger og ligger sin skæbne i hændende på en (forhåbentligt) dygtig makeupartist!
  1 Points
 8. Vanggaard

  Vægttab FRUSTRATION

  Det synes jeg så er lidt groft/firkantet sagt, at det er en hån mod folk der vejer 50 kg for meget, når man 'brokker' sig over man 'ikke engang' kan tabe 10 kg. Jeg vil vædde på det er præcis de samme mekanismer, der er i hovedet på en meget overvægtig og en ikke så overvægtig; 'Jeg starter imorgen' - 'Arh, lige et stykke chokolade skader ikke' - 'Vi er i byen, så må jeg godt' - 'Jeg er alligevel tyk og fed, så jeg kan ligeså godt spise den kage' osv osv. Og den meget overvægtige, har da nok også engang kun skulle tabe sig 10 kg. Jeg skulle engang også kun tabe mig 5, nu er jeg oppe på 15. Det er nøjagtig lige så svært for en, der vejer 10 kg for meget at 'tage sig sammen' til at ændre sine vaner og livsstil, som det er for en der skal tabe 50 kg. Ja, den på + 10 kg når sit mål hurtigere end den på 50 +, men det gør da ikke processen nemmere for +10 kg. kvinden.
  1 Points
 9. Therese Filtenborg

  Boudoir - råd og erfaring

  Jeg fik taget Boudoir billeder til min polterabend - min søster havde arrangeret det for mig på baggrund af jeg selv havde snakket en del om det og overvejet det, men gjorde det ikke selv pga økonomi og nok også fordi jeg også var lidt usikker og ikke lige følte min krop så 100% ud som jeg gerne ville den skulle. Men det var intet mindre end en super oplevelse, og idag er jeg SÅ glad for jeg sagde ja og gjorde det Er helt sikker på at det nok skal gå!! Det gjorde det for mig, og jeg var også super nervøs da jeg fandt ud af hvad jeg skulle, og det var grænseoverskridende men på den fede måde, og det er altså en oplevelse, og jeg er næsten 100% sikker på du nok skal blive rigtig glad for det!! Så husk nu at nyde øjeblikket, for det er dit og tilegnet dig helt specielt Du kan lige få nogle smagsprøver på de billeder jeg fik taget, måske de kan inspirere dig:
  1 Points