Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/02/2012 in all areas

 1. Guest

  Nu som gift kvinde....

  En længere beretning kommer på et andet tidspunkt <3 Her lidt billeder fra vores fantastiske store dag:
  1 Points
 2. Jeg venter i spænding på billeder fra fotografen, for dem skal jeg lidt bruge nu - jeg har ikke selv så mange billeder af resten af processen og ved at fotografen har rigtig mange fine billeder - men her er lige et "sneakpeak" af en nervøs brud der lige er ankommet i våbenhuset (fra fotografen): Fotograf: Michael Hansen, photo1.dk Jeg glæææææder mig til at se hans billeder! Jeg er også begyndt at få billeder fra min kusine, som var vores "on location" fotograf (hun er uddannet og dygtig - det er hende som har taget billedet på den første side)
  1 Points
 3. Felinity

  Er så ulykkelig og alene hjemme...

  Aw godt du i det mindste kunne gå herind og få lettet dit hjerte lidt. Hvor gør det mig ondt - det er så hårdt at være arbejdsløs, så et lille lys i mørket bliver noget, man så desperat knuger til sig, hvis det kan lade sig gøre. Jeg har ingen magiske ord, der kan tage din tristhed væk - andet end det åbenlyse - måske dette job bare ikke var 'meant to be', måske der var masser af ulemper ved det, osv.. Men jeg ved selv, at selv et såkaldt 'dårligt' job er bedre end at gå hjemme (Læs dårligt, som harmløst-dårligt, naturligvis) Så jeg vil ikke sidde her og sige overfladiske ting. Gudskelov at du har et deltidsjob. Vil slutte af med et lille billede jeg faldt over i min søgning efter det øverste billede - jeg smilede af det - så det håber jeg også, at du vil gøre! Dit job skal nok komme. Det er en ond krise, landet er igennem, og det er svært at holde modet oppe. Men en dag kommer jobbet, du passer lige så godt til, som bæveren på billedet passer til det, den ansøger om!
  1 Points
 4. Guest

  Bryllupsgaver- udpakning? Hvad gjorde i/hvad er normalt?

  vi åbner gaver dagen efter
  1 Points
 5. ChariteK

  Anna&Axel - POLTERABEND!

  Vi skal jo selv have den første til februar.. Men det er stadig tys tys. ;)
  1 Points
 6. Guest

  Bryllupsgaver- udpakning? Hvad gjorde i/hvad er normalt?

  Vi har besluttet ikke at åbne gaver på dagen, vi regner med ca. 250 til receptionen og 75 til middagen, så jeg kan slet ikke se hvordan det skulle kunne lade sig gøre, hvis vi bare skal nå at hilse på folk, og i sidste ende er det jo festen det kommer an på og ikke gaverne.
  1 Points
 7. Vi gjorde det dagen efter, og det var skønt! Hvis nogen har haft et problem med det, er det godt nok synd for dem, men ikke vores problem... de fleste af gæsterne var kun med til reception, og der ville vi godt nok hellere snakke med dem!
  1 Points
 8. Vi åbnede gaver dagen efter - vi kunne simpelthen ikke nå det på dagen. Eller jo, hvis vi havde prioriteret anderledes, og pakket gaver op i stedet for at mingle/snakke med vores gæster, og det besluttede vi, at det ville vi ikke Min svigermor og hr. mands moster brokkede sig over det - da de havde fået lidt indenbords, de turde ikke før - men vi havde skrevet på hjemmesiden at der var gaveoppakning dagen efter, så folk vidste det på forhånd, og alle andre virkede ikke skuffede. Dagen efter kom ca. 45 af gæsterne tilbage til rundstykker, og der pakkede vi så alle gaver op. Det fungerede rigtig fint, synes jeg
  1 Points
 9. Sens

  M&J d.04.08.12 - Lykkelig gift! Billeder side 30

  Det er en mand der forstår at binde sig Hvor sætter folk deres aftryk? På selve stativet?
  1 Points
 10. Hullahop

  M&J d.04.08.12 - Lykkelig gift! Billeder side 30

  HAHAHAHA.... Jeg er også færdig af grin hver gang jeg ser ham, eller han kommer med et støn fordi han sidder på den. hahaha. Han gik med til det med det samme, fordi det har dobbelt betydning for ham. Den vil altid minde ham om mig (og jeg vil ligemeget hvad der sker imellem os, være mor til hans to børn) og så vil den altid minde ham om hans PA - så han er glad og tilfreds. De var først ude i hele monogrammet, men det ville han ikke (hvilket jeg er heeeelt forståelig overfor)!
  1 Points
 11. Hullahop

  M&J d.04.08.12 - Lykkelig gift! Billeder side 30

  Monogrammet på en helt ny måde HAHAHA... blev ringet op af et par stive gutter igår eftermiddags (H2b's PA var i fuld gang), de havde pludselig lidt tid til overs i programmet... så de ville ringe og drille mig lidt.... De spurgte ind til hvor de kunne finde vores monogram henne *GISP* Anyway får guidet dem ind på vores private hjemmeside, hvor monogrammet er - og så hørte jeg ikke mere.... fik senere dette billede (jeg er faktisk ret vild med den, men shit - nu er det sgu for real): HAHAHAHAHAHAH.... de har gået og slået ham i røven hele dagen, og manden kan dårligt sidde ned.
  1 Points
 12. Fru. Kræmmergaard

  Karina & Søren 26 maj 2012 <3

  Så fik jeg lavet vores beretning færdig i dag.....og på torsdag tager vi til Florida - Miami i 16 dage og det bliver så skønt..... Vi fik i går lavet de 60 takkerkort færdig....så nu tror jeg vi er ved at være med..... Takker alle jer der har kigget med - jeg har nydt hver en kommentar..... Kommer nok til forsat at tilbringe lidt tid her på BK - det er lidt svært at undvære alle jer skønne zillaer...... Så næste gang i høre fra mig er nok når jeg kommer hjem fra bryllupsrejse
  1 Points
 13. Felinity

  Drømmeprinsen blev min 5. Maj 2012

  Hvor er det en hård tid. Jeg er meget imponeret over, hvordan du kan tackle det. Men som du siger " "der er styr på det og det er ikke så slemt" i mit hoved" - det er utroligt, hvad vores sind kan gøre. Jeg har mistet min mor som barn og to tab er aldrig ens, så jeg vil ikke lade som om, at jeg kan sætte mig ind i alle de tanker, du må gøre dig i denne tid. En hård barndom kan sætte voldsomme spor, og gøre os langt mere permanent sensitive end dem, der oplever en tryg barndom. Det er så frustrerende, og ikke noget, man kan løbe væk fra. Men det er rigtig godt at være opmærksom på. Det er så ærgerligt, at opfattelsen af "psykisk sygdom" eller blot sårbarhed/større skrøbelighed er sådan. Men ja, det er nok fordi, andre ikke selv har prøvet det. Og så alle fordommene. Jeg så et program på DR1 for nylig kaldet "Gal eller normal" hvor 5 ud af 10 deltagere havde en psykisk diagnose. Selv eksperterne kunne ikke finde frem til de helt rigtige. Det er lidt ligesom med arbejdsløshed - det er enormt tabu. Og hvor er det dog træls! Hvorom alting er; Gid jeg dog kunne trylle, og gøre noget for dig, sådan så denne tid ville være nemmere at komme igennem. Allerhest ville jeg kunne gøre din mor rask, og dig hel igen. Alt jeg har er Bare jeg kunne gøre mere. Godt du har sådan en skøn mand ved din side i med og modgang
  1 Points