Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/13/2013 in all areas

 1. Guest

  baggrunde m Roger La Borde

  Wau hvor de bog bare så SKØN OG FLOT lavet søde Sanne.
  1 Points
 2. eternity

  Hvilken farve sko?

  Jeg er i forvejen højere end H2B, så der er ingen grund til jeg tuller rundt på høje hæle den dag. Derudover har jeg det bedst i ballerinaer, så det blev disse som var på tilbud på Topshops hjemmeside i sommer. Tror jeg måtte bløde 80 kr. for dem - det var til at overskue Ville nok gerne have haft et par blå sko, men da jeg luftede den tanke for H2B gik han helt kold Han havde en forventning om noget meget traditionelt og et eller andet sted vil jeg ikke udfordre ham på så lille en ting. I stedet vil jeg være traditionel med et twist af mig.
  1 Points
 3. brudenOlga

  Morgengaver til brudgom

  Vi blev ret hurtige enige om at give hinanden en fælles morgengave... der bliver vores hund nr 2.. en cocker spaniel med god stamtavle og med gode udstillingsgener... Så vil vi selv udstille og vi vil gerne opnå at den bliver en god alvshan.. vi mangler ikke rigtigt noget og vi ønskede os ikke rigtigt andre ting..... så det bliver en hund....
  1 Points
 4. annehj

  Morgengaver til brudgom

  Jeg har en fantastisk idé. Vi var begge var ret blanke på, hvad vi skulle bruge alle de penge på til hinanden, så vi talte om at købe en mindre gave, og så bruge pengene på noget godt. Nu har vi bestemt os for at give hinanden et hus i morgengave... Altså et hus i Afrika - til en afrikansk familie. Det koster kun 4000 kr, og så får de hus, grøntsagshave og frugttræer med. Så slipper vi for at bekymre os mere om en stor gave (køber i stedet for en mindre gave til hinanden) - og kan så samtidig gøre nogle andre glade.
  1 Points