Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/2013 in all areas

 1. Knuzzet

  Brudepiger/-svende foran eller bagved?

  Tak for jeres svar. Det er dejligt med en masse input.. =) Tror jeg nu, for anden dag i træk, holder mig til, at de skal gå foran. :P
  1 Points
 2. Jeg har levet det her. Det er ikke rigtig hæklet, så hvis det er præcis det du er ude efter, er linket til etsy kanon;-)
  1 Points
 3. yousofine

  Kjolen efter brylluppet -omsyning/farvning

  Så er der ENDELIG et (sølle) billede af den korte kjole uden skørtet over. (Elsker, elsker, elsker den kjole!)
  1 Points
 4. Jeg får flere spændende billeder fra Mathilde i løbet af 2 uger, og de hårting hun har fotograferet kommer også på Etsy meget snart (med billeder der er mere fokuseret på hårsmykkerne).
  1 Points
 5. Susanne altså - du laver bare de smukkeste ting! bliver næsten med sikkerhed nødt til at komme et eller andet i håret.. Så kom endelig med flere skønne billeder af dine kreationer
  1 Points
 6. WillThe

  Vis dine sko frem

  Her er de sko jeg regner med at have på
  1 Points
 7. Julie_Marie

  Vis dine sko frem

  Her er mine sko fra Badgley Mischka, er så glad for dem!
  1 Points
 8. Jow, jow... Det er jo det mest fantastiske sæt jeg har fået -og selv fundet på. Har ikke rigtig nogle billeder af mig i dem og det er lidt synd, for man kan ikke helt se det uden en krop i ;) Meeeen, jeg har fluks her til morgen -for skønne med-zillas- taget billeder af delene, så håber jeg, I kan forestille jer det. 1) Cocktailkjolen. Kan styles med og uden bælte. Blomsterne er ført længere op end den oprindelige kjole, da blomsterskørtet ellers ville se så kort ud. Den går vel til midt på lårene. 2) Totalt yndig dansekjole. Virkelig en af favoritterne. Her er det det nederste af skørtet fra brudekjolen, der er blevet til en nederdel, som tages ud over cocktailkjolen. Som I kan fornemme er skørtet KÆMPE. Her er det ikke bredt helt ud. Det er langt over "hel sol" og så lækkert og blødt. 3) Dansekjolen kan også laves med høj talje. Sååå fint. 4) Nederdelen kan bruges med hvilken som helst top. Har brugt den til hverdag med en sort bluse og sorte læderstøvler. Kunne have lavet tonsvis af outfits her, for den kan også styles med en stroptop eller en fin bluse Nederdelen har det fineste silkebånd i samme materiale om roserne, så den kan bindes forskellige steder på kroppen og passe. 5) Nederdel kan også bruges som kort babydoll kjole. Billedet giver ikke meget indtryk. Men forestil jer den sidder over barmen. Lange stænger og høje stiletter. Det er virkelig fint! 6) Og her som babydoll med bælte. Nok min favorit. Den er blevet MEGET brugt. Elsker at danse i den, fordi den svinger sådan rundt. Læderbæltet er ikke sort, men en fantastisk støvet grå, som passer virkelig godt til.
  1 Points