Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/13/2013 in all areas

 1. msmountains

  Hjælp hvad skal man sige til svigermoren

  Jeg ville nok være ligeglad med hvorfor hun gerne ville hjælpe... og bare være glad for hjælp Men det er nogle ret store opgaver hun har budt ind på, og det gør man jo ikke med mindre det betyder noget - om så det er af den ene eller den anden grund. Du skriver at din H2B er blevet sat til side tidligere, men så er det jo fedt at han ikke bliver det denne gang, og jeg synes ikke du skal 'straffe' hende ved at sige nej. Du vil jo tvært i mod gerne have at det skal stoppe, og så har I vel en fin mulighed nu? At hun kun er interesseret fordi hendes datter ikke skal giftes... tja, det lyder lidt som en overtænkning i mine ører. Hun er hans mor, og det kan jo også være at hun bare gerne være en del af den store begivenhed!? Min mor har også en dårlig ryg, men hun insisterede på at lave en masse til vores bryllup, og det samme da min bror blev gift, og det har så begge gange resulteret i at hun har haft det dårligere i et par dage efter... Men altså, de er voksne mennesker som selv kan finde ud af hvor meget de kan holde til - og nogle gange VIL de bare gerne 'ofre sig', ligemeget hvad alle andre siger. Du kan jo evt. prøve at skaffe hende en hjælper, eller ihvertfald foreslå det, måske et andet familiemedlem, men dybest set mener jeg at de der godt voksne, stædige damer selv må passe sit helbred Så et JA til din svigermor, vil jeg mene - måske kan det også bringe hende og din H2B tættere på hinanden??
  2 Points
 2. Victorias secret

  Kan vi ikke godt være det bekendt?

  Vi har haft en lignede situation. Min kærestes kusine har fået en kæreste, og de har vel været sammen i et halvt års tid. Vi har aldrig mødt manden, og de bor ikke sammen. Så niks, han bliver ikke inviteret. Det huede ikke min svigermor. Det er jeg fuldstændig ligeglad med! Vi inviterer ikke en mand vi aldrig nogensinde har mødt. Tænk hvis det var en højrøvet giga nar, der bare generede alle andre (det er han så altså ikke, siger svigermor), men alligevel. Man ved jo ikke hvad man har med at gøre, når man ikke har mødt dem. Så ud over at jeg ikke vil betale 1000 for en mand jeg ikke kender, så vil jeg bare slet ikke have ham med, når jeg ikke kender ham. Og bliver konsekvensen at kusinen, og familien ikke kommer, ja så er det deres tab. Koldt og kontant
  1 Points
 3. ???

  En tale som et eventyr?

  Hej. Jeg overvejer at skrive min tale til min kommende kone, som et eventyr. Grunden til jeg vil gøre det, er at jeg tror jeg bedre kan blive ved med at tale (uden at blive alt for rørt) på denne måde. Dog ved jeg ikke om det vil blive alt for upersonligt? men jeg tror dog godt det kan fortælles, så det bliver godt. Men jeg vil meget gerne høre jeres mening, og evt. nogen forslag. Mvh ???
  1 Points