Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/22/2013 in all areas

 1. Cays

  Hjemmelavede kys i farver..

  Tak for jeres svar.. :-) Det var desværre ikke den opskrift.. :-( Og jeps.. Har alle ingredienserne.. Inkl. Farve.. -så det var bare opskriften jeg var ude i.. ;-) Men ellers må jeg finde en opskrift et andet sted..
  1 Points
 2. pernut

  Øv øv og mere ØV over brudekjolevalget

  Hvilken stil er du til? Min er til rens nu, efter vores bryllup sidste lørdag.. Jeg har givet 500 for den - dog har den været til skrædder for 1100, og nu til rens for 650. Stadig en billig kjole. Jeg elsker den, og vil (vist nok) ikke af med den.. Men du må gerne låne den, hvis du vil.. Den mangler et par knapper, men det burde være til at finde nogen magen til.. Jeg har 2 liggende. Den havde en hård aften :D Den var oprindelig en str 42, men er syet en str ind, og er jo syet lige efter min figur.. Men du får lige et billede, så kan du selv vurdere, om vi ligner hinanden figur-mæssigt. Jeg er 170 høj, og havde 8,5 cm hæl på, og kjolen ku godt have tålt, at være lidt kortere (men skrædderen mente det var fint sådan) Og et fra siden - her er den hægtet op.. Men hægten faldt af, da min veninde trådte på kjolen, men det er nok nemt nok, at sy en ny knap i. Sig til hvis du er interesseret, eller vil se flere billeder..
  1 Points
 3. Hej Tina Har lige set/læst artiklen fra jeres bryllup - Elsker REAL WEDDINGS
  1 Points
 4. Miss-Lena

  Hjemmelavede kys i farver..

  Kyskager er generelt ikke svært at lave. Du farver med fx pastafarve og kan give smag med lakridspulver, chokolade etc
  1 Points
 5. BeckHansen

  Gult bryllupstema

  Vi gør selv brug af gul - og solsikken er den gennemgående blomst. I stedet for de vilde dekorationer har vi valgt en nem og billig løsning. Vi har bedt familie og venner om at gemme alle deres konservesglas. Forskellige størrelser og former, det eneste krav vi har, er at de skal være af helt klart glas. Så kan vi nemlig bruge dem på bordene til vores bryllup næste år. Og så placerer vi dem sådan lidt hist og her, lidt tilfældigt
  1 Points