Kopieret fra tidligere indlæg:
Fandt denne huskeliste herinde: Serveringshjælp – dette skal ses som en hjælpeseddel og ikke en kommandoseddel • Kl.13: skære frugt og anrette den på sølvfade stille champagneglas frem anrette snacks stille det hele klar i foyeren trække vin op – til at starte med 30 flasker rødvin skære frugt til cocktails ud og sætte det på køl • Kl.15: tage imod de første gæster byde på champagne og frugt sørge for at rydde tomme glas osv væk holde frugt-fadene fine og fyldte – som det nu kan lade sig gøre holde snacks-skåle fyldte trække vin op – 15 flasker hvidvin • Kl.15-17: lægge øl, sodavand, kildevand og hvidvin i køleskabet rydde tomme glas og dåser/flasker af vejen fjerne frugt-fadene efterhånden som de tømmes hjælpe kokken med at anrette buffeten sætte kander med koldt vand på bordene sætte alkoholfri-vin på bord XX • Efter middagen ca. kl. 22: rydde service af bordene rydde buffetbordet lægge overskydende mad på køl sætte mælk/fløde og sukker på bordene brygge kaffe – 1 kande til hvert bord lave te – en kande til hvert bord sætte kaffe- og tekopper på bordene sætte teskeer på bordene lægge kaffeservietter på bordene trække dessertvinen op – 1 flaske til hvert bord hjælpe kokken med at anrette dessertbuffeten sætte desserttallerkner på buffetbordet sætte Bailey’s, cognac, whisky og rom på buffetbordet sætte skåle med M&M’s og Anton Berg-chokolade på bordene sætte skåle med jordbær på bordene fylde kaffe- og tekanderne op fylde mælke- og flødekanderne op • Efter desserten ca. kl. 23: rydde service af vejen brygge mere kaffe lave mere te sætte kagetallerkner + kagegafler på buffetbordet • Efter brudevalsen ca. kl. 24: sætte bryllupskagen på buffetbordet sætte diverse spiritus på cocktailbordet sætte frugt, isterninger og glas på cocktailbordet sætte drinkspinde og andet tilbehør på cocktailbordet rydde kagetallerkner af vejen gøre buffetbord klar til natmad: service, servietter og glas varme tærter, flutes og frikadeller stille natmaden klar til servering ca. kl. 01 • Hele dagen og aftenen igennem: rydde tomme glas, flasker og dåser af vejen rydde brugt service af vejen sikre at der er toiletpapir på badeværelserne trække vin op efter behov lægge øl, kildevand, sodavand og hvidvin i køleskabet fylde koldt vand i kanderne på bordene holde buffeterne fine og lækre holde kaffe- og tekanderne fyldte holde mælke- og flødekanderne fyldte sørge for isterninger i fryseren holde køkkenet i orden som det nu kan lade sig gøre drik og spis hvad I kan og få ikke stress – vores gæster hjælper gerne til med at fylde kander med vand, trække vin op osv.