Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/21/2013 in all areas

 1. Lotus

  Mit Vintage Bryllup

  Tilrettet kjole Efter boudoir, så var jeg til skrædderen og hold nu kæft hvor jeg elsker min kjole
  1 Points
 2. SidselEK

  Dobbelt booket?

  Hej.. Jeg venter mig til januar, og skal også giftes i august 2014. Så vores datter eller søn kommer til at være ca et ½ år. Vi har tænkt os at holde barnedåb og bryllup hver for sig. Jeg ved at der bliver mange ting at se til med en lille, men regner bestemt med at holde bryllupsfesten uden en baby på armen hele dagen. Jeg tror sagtens det kan lade sig gøre med lidt koordinering af barnepiger. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at se det som en byrde at jeg har et lille barn den dag. Vi har stadig tænkt os at holde en helt fantastisk bryllupsfest!
  1 Points
 3. JosephineL

  Kort og godt - en kjolesnak

  En brudekjole kan sagtens være fin og brudeagtig uden at være et kæmpeskrud. Selvom man jo godt kan blive gift på rådhuset i en stor kjole så vælger de fleste en mere moderat udgave og det er mit indtryk at rigtig mange vælger en kort kjole. Du skal ud at prøve skal du. Ekspedienterne i de fleste brudebutikker har stor erfaring og er gode til at vælge kjoler til en. Husk at gøre opmærksom på hvad du er ude efter. Mange steder har de udsalg her i efteråret så det kunne jo være du lige kunne falde over en indenfor dit budget.
  1 Points
 4. marietrappehave

  Kort og godt - en kjolesnak

  En brudekjole behøver jo, fra mit synspunkt, ikke være et stort skrud. Min mor blev gift i en knælang, hvid kjole, med et meget moderne snit. Intet broderier og skørter og bling, bare en hvid kjole. Og til rådhusbryllup plejer man jo ikke at have det helt store på. Det er din dag, og du skal have en kjole du føler dig tilpas i, så du føler dig smuk - og som sagt, så synes jeg en brudekjole er mange ting, den behøver på ingen måde være stor og kridhvid, den kan også sagtens være creme- eller champagnefarvet, hvis du bedre kan lide det. Men jeg synes du skal tage ud og prøve en heeel masse forskellige kjoler, så du kan få en fornemmelse for hvad der er flot, og hvad der er mindre flot til dig, og så er jeg sikker på at resten nok skal komme af sig selv. Og jeg er sikker på at din kæreste vil synes du er smuk uanset hvad du har på.
  1 Points
 5. Guest

  Kort og godt - en kjolesnak

  Vi skal vies på stranden, gerne med de bare fødder i vandkanten, så det skal helt sikkert være en kort kjole. Altså ikke lårkort, men sobert kort Tea-lenght-agtigt, måske.. Jeg har heller ikke fundet noget interessant i konventionelle butikker, men leder i alskens genbrugsbutikker. Jeg har fundet flere indtil videre, men endnu ikke kjolen. Jeg har også god tid endnu og vil hellere have en kjole med historie end én med slæb. Held og lykke med det.
  1 Points
 6. Brumle

  Kort og godt - en kjolesnak

  Jeg havde det helt på samme måde som dig... Vente også med at offentlige Det og vi har heller ikke valgt kirke, men bryllup i det fri.. Jeg troede også jeg skulle have en kort kjole, og jeg fik bestilt bbåde en kort og en lang hjem, da jeg ku se mig selv i dem begge... Til min helt store overraskelse valgte jeg den lange og meget brudeagtige kjole... Jeg har dog valgt en kort kjole til efter brudevalsen... Men jeg kan sagtens forstå dig... Generelt ville jeg anbefale at du tog ud og prøvede en masse forskelligt, primært for at være sikker i dit endelig valg - for man kan blive så ufattelig i tvivl når kjolen først er bestilt.. Har du ikke fundet noget derefter så ville jeg prøve etsy.com Der er bare de skønneste korte kjole I alle stilarter... Mit bedste er råd er dog, prøv en masse før du træffer det endelig valg...
  1 Points
 7. data87

  Vores august drømmebryllup 10.08.13

  Tak Der kommer mere i løbet af dagen..
  1 Points