Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/11/2013 in all areas

 1. Victoria.11

  For os der bare lige vil tabe 5 kg :-)

  Jeg kæmper stadig....den står virkelig på hardcore diet lige nu, for jeg magter ikke at skal bruge december måned på at tabe mig...så hvis bare jeg kan få lov kun at skal vedligeholde vægten henover julen, så er jeg glad, hehe! Meeennn der sker pt. ingenting med min vægt....eller dvs. lidt gør der da, for den havde sneget sig op på 69,5 kg....og i morges vejede jeg da 68,4 kg...meen det går bare alllttt for langsomt, fordi det hele tiden er 1 skridt frem og 2 tilbage føler jeg! Meenn.....NU skal der dælme holdes øje med kalorierne og motionen den kører heldigvis stadig uden problemer Nu har jeg jo også en pænt stor motivation i og med at jeg d. 8 dec. skal have taget boudoir billeder
  1 Points
 2. roselein

  Morgengave på dagen

  Håber det giver en idé, om hvordan de ser ud på, selvom opløsningen og belysningen ikke er den bedste
  1 Points
 3. Frklulo

  skal jeg sælge eller beholde kjolen..?

  Smid da et billede ind her på bryllupsklar. Det skader jo ikke. Desuden Ææææææælsker vi at se på kjoler
  1 Points
 4. mamabride

  Hvem "giver" dig bort?

  Her er det min kommende mand der fører mig op..
  1 Points
 5. Tullen

  Line&Henrik 050714. Pas på hinanden. <3

  Bilder bilder bilder!
  1 Points
 6. Leitschen

  Bryllupsgaver...

  Vi har planer om at lave en elektronisk ønskeliste hos fx inspiration. Så er den gemt under vores navne og tilgængelig i alle inspirationbutikker over hele landet. Så hvis man kommer ind i butikken og siger vores navne får man ønskelisten og når man så køber en gave bliver den slettet fra listen. Har været til flere fester, hvor der var sådan en slags ønskeseddel og det fungerer super godt Og samtidig er der flere steder hver de "belønner" en for at lave ønskeseddel hos dem fx ved at give et gavekort på en procentdel af de penge, der er købt for på listen til slut. Ren nice
  1 Points
 7. RosenbergM

  Slør og/eller headpiece? Kort hår!

  Jeg deler gerne mit korte brudehår med dig :-) Headpiece er en MissLena kreation.
  1 Points
 8. Ege Art

  Sådan kan jeres vielsesringe også se ud:

  Jeg er ved at lukke ned for i år - tak til alle jer, der har givet mig lov til at lave jeres ringe. Jeg har været rigtig glad for jeres inspiration, og håber, at det nye år vil bringe lige så megen udfordring. Ved at se på næste års bestillinger, glæder jeg mig allerede nu til at starte på det nye år. Det bliver et dejligt bryllupsår Bedste hilsner ege art Her er lidt inspiration til jeres nye ringe:
  1 Points
 9. KarenogKim2014

  For os der bare lige vil tabe 5 kg :-)

  En lille update herfra. Jeg har smidt 1 kg og vejer nu 68 kg, hurra. Det er skønt når det går den rigtige vej, men jeg klør virkelig også på med motionen, for det elsker jeg heldigvis. Til gengæld kniber det lidt med at holde mig fra søde sager.... Det har heldigvis ikke ødelagt noget, men det får helt sikkert mit vægttab til at gå langsommere.
  1 Points
 10. gybbelgobbel

  De uorganiserede - Takkekort!

  JEG HAR VUNDET! Jeg har sgu vundet! Jeg vinder ellers sjældent noget, men har altså vundet et boudoir photoshoot med fantastiske Charlotte Tripetti! Jeg er allerede nu genert ved tanken, men det er da en vægttabsmotivation der vil noget!
  1 Points
 11. Oxytocin

  Line&Henrik 050714. Pas på hinanden. <3

  Heh OK, - en fast dråbe vand lyder LANGT mere hyggeligt (og bryllupsagtigt) end en blævrehjerne
  1 Points
 12. STD Så er vores STD-kort blevet afsendt, og synes da lige i skulle se resultatet Er selv blevet ret godt tilfreds med dem..
  1 Points
 13. Velkommen og tillykke
  1 Points
 14. Soon2bemrsH

  Hvordan holder i gejsten?

  Hmm, jeg synes bare du skal nyde at kigge dine billeder igennem i dit inspiration board, hvis du har lavet det. Jeg elsker at kigge min inspiration igennem igen og igen og søge på nettet og se, hvordan andre har gjort. Indimellem kommer der flere ideer til, og det er jo fantastisk Jeg skal have lavet en masse diy, og det er egentlig dejligt, at det hele ikke behøver blive lavet på én gang, for der er god tid. Jeg vil nyde at gå at kigge efter ting, der skal indgå. Jeg prøver at holde priserne lidt nede, og vores tema - rustic vintage - betyder også, at jeg rigtig skal på kræmmermarkeder og hjem i mine forældres gemmer for at finde de perfekte ting til temaet, fx gamle træølkasser, kufferter, dåser til diy-opsatser osv. Derudover samle/låne ting til photo booth osv.
  1 Points