Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/27/2014 in Posts

 1. Miss-Lena

  Blå sko til bruden?

  Lige lidt billeder
  1 Points
 2. SimAug

  Bryllupsmesse i Vejle 2014 - skuffet?

  Jep, vi var der også og synes også det var ret tamt! Vi har også ret godt styr på vores bryllup, men ville gerne have haft noget inspiration til borddækning og blomster. Næste år er jeg så nok med som udstiller med bryllupskager - og med udgangspunkt i Kagerigets kager og priser, så burde jeg vist få nok at lave
  1 Points
 3. Louise 86

  Noget lånt... Stort Dilemma

  Hvis du har brug for at låne noget af en lykkelig gift kvinde låner jeg dig gerne noget ;-) Jeg blev gift med manden i mit liv D 7-7-12 men skriv mig en privat besked hvis vi skal finde ud af noget ;-)
  1 Points
 4. Sikke mange smukker kjoler der er herinde Nu må min også gerne komme herind Først den dag jeg købte den: På selve dagen:
  1 Points
 5. 1 Points
 6. 1 Points
 7. 1 Points
 8. HALLEHØØØJ NU KOMMER JEG!!!!!!!!! så har vi efterhånden både holdt 1-og 2 mdrs bryllupsdag og nu er jeg klar til at vise min kjole frem :-) som i kan se er der små ærmer i, men de kunne tages af, som jeg gjorde da vi havde danset brudevals, og den blev mere dansevenlig!! :-) overlæsser jer lige med billeder, for jeg kan ikke selv vælge!!
  1 Points
 9. Cindy&Dennis

  DIY tandstikker :P

  dette er mit første oplæg herinde.. ville lige advare jer, hvis det ikke helt lykkedes.. men jeg er jo lidt af en kreativ type.. faldt så over disse tandstikæsker i dag, og tænkte dem kunne man jo godt få brug for efter en god hovedret med kalveculotte.. :P men de var ikke så pæne, så jeg printede det monogram ud jeg selv havde lavet, og så lidt tape bagpå for at holde papiret rundt om æsken, så har man faktisk nogle pæne tandstikæsker..
  1 Points
 10. Her er min smukke brudekjole. Blev gift 08.09.12. Den kunne ikke have været mere smuk! Er faktisk til salg nu :-)
  1 Points
 11. Hold nu op hvor er du og din kjole utrolig smuk. Og tilykke med dit bryllup
  1 Points
 12. Undskylder lige de lidt sjove str. på mine billeder . billede 1 toppen er meget stor og skal syes ind så der kommer kavaler gang.
  1 Points
 13. lafberg

  Skoene til den store dag

  Her er mine, købt i brude-forretningen til -60%, så de kostede 400,- . Det kunne jeg ikke stå for, og så er hælen ikke alt for stor. Jeg er ikke højere end kæresten, men behøver ikke at blive meget højere
  1 Points
 14. Hr&FruJakobsen

  Skoene til den store dag

  Her er mine, fra Nina Fiarucci; dog har mine krydset ankelrem. Cremefarvet skind... ih, jeg dåner!
  1 Points
 15. Najabach

  Skoene til den store dag

  Hej søde:-) Smukke smukke sko, må jeg være så fræk og spørge hvor du har købt dem af mærket dune???? De er bare lige min smag:-)
  1 Points