Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/30/2014 in all areas

 1. Pinterest.com er din ven! Kan desværre ikke sætte billeder ind fra mobilen. Men jeg har fundet SÅ mange gode billeder der!
  1 Points
 2. AnneRJ

  Budget 50 gæster?

  Hej Min forlovede og jeg har lidt svært ved at finde ud af budgettet til vores bryllup. Vi holder det i telt, i hans forældres have, og alle gæster bliver og sover og spiser morgenmad. Teltet koster 7500 inkl borde, stole, lyskæder, jukebox, gasvarmeovn, tæpper, gulv og telt Vi vil selv lave maden, og menuen er: - Appetizers: (pesto, oliventapenade, haidary, tzatiki, o.l. med lækkert brød). - Forret: tunmousse og nogle rejer af en slags og måske lakerulle (kold forret) med brød - Hovedret: Helstegt pattegris (far laver den), med buffet som tilbehør: 2 slags kartofler, 3-4 slags salater , sovs (dyppelse fra appetizer), brød. - En let dessert: fuglereder evt. med lækker frugt og råcreme, eller nøddekurve med is. - Natmad: hotdogs buffet (pølser, brød, ketchup, remoulade, sennep, ristede og rå løg, syltede agurker) Morgenmad: - lækkert brød: rundstykker og franskbrød- eller hjemmelavet brød - pålægsbord: skiveost, brie, rullepølse, hamburgerryg, blå rondele ost, pikant, spegepølse, leverpostej - tilbehør: rød peber, agurk, vindruer, æbler - drikkelse: juice, kakao, mælk, the, kaffe Drikkevarer har vi ingen ide om! Vi vil gerne have: velkomstdrink (evt hyldeblomst med danskvand og vodka), Hvidvin, rødvin, dessertvin, sprut, øl, sodavand - hvad koster det til 50 mennesker? Transport: Deruover kender vi en med en fed bil som kan transportere os fra kirken og hen til festen. Kjolen: jeg tænker ca 2-3000 kr på udsalg til vinter ;-) Ringene: min mor og far er skilt, så vi må få deres ringe, dog skal de nok smeltes lidt om, så måske 3-4000 kr. Bryllupskage: min veninde laver den og det koster ca 1000 kr. Så vi har egentlig en ret god idé om MANGE af tingene, men mad og drikkevarer er vi helt fortabt på - håber I kan hjælpe??
  1 Points
 3. Aya84

  Min Drømmekjole

  Dem er flot ogvirkelig god til dig - den sidder perfekt. Godt valg 😊👍
  1 Points
 4. Winn

  Min Drømmekjole

  Den er perfekt til dig, du ser smuk ud.
  1 Points
 5. denmodne

  Min Drømmekjole

  den sidder perfekt på dig... tillykke med den
  1 Points
 6. Ida13c

  Min Drømmekjole

  smuk !!
  1 Points
 7. AS2014

  Min Drømmekjole

  Du ser smuk ud, tillykke med den!!!
  1 Points
 8. Camilla_krøier

  At finde kjolen

  Det kommer helt an på om du går efter specifikke kjoler der skal bestilles hjem eller vælger en der er hjemme... Kommer også an på om man har en stabil vægt eller yoyo vægt... Jeg skal giftes 13/9 og jeg venter nogen måneder endnu da jeg starter i et forskningsprojekt 1. februar hvor jeg regner med at tabe de sidste 15-20 kg (har tabt 55)
  1 Points
 9. Kimsebimse

  Runde tylstykker til ris - hvor de billigst?

  Jeg har d.d modtaget 100 stk i ivory til 49kr UDEN TOLD .. Nemlig fra england ..
  1 Points
 10. Honore2B

  Runde tylstykker til ris - hvor de billigst?

  Det er faktisk nemmere at klippe runde tyl stykker end man lige regner med. Har netop været igang her i weekenden. Klippede 74 stk, som kostede mig ca. 25 kr. i tyl. Det tog mig ca. 30 minutter. Tegnede omkredsen af en kagetallerken (18cm i diameter) over på et stykke karton. Så foldede jeg tyllen i lange baner af 4-5 lag. Foldede så i kvadrater, så kvadraten var en lille smule større end papstykket. Satte papstykket fast i tyllet med knappenåle. En tur med saksen, og vupti en masse cirkler. Størrelsen passer til ca. 2 spsk ris. Bruger satinbånd på 25 cm. til at lukke poserne.
  1 Points