Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/07/2014 in all areas

 1. Camilla_krøier

  Søger dette stof - hjælp

  Jeg skal gerne se efter her i det Svenske, den er kæmpe kæmpe stor
  1 Points
 2. Ki Schou

  Er det forkert af mig?

  Man kan jo diskutere herfra og til evigheden om, hvorvidt det er rationelt af dig, at have de tanker Men når det nu er sådan du har det, så ville jeg bestille kagen udefra. Skulle nogen incl. din søster spørge hvorfor, så kan du jo sige, at dette er en særlig dag så derfor skal kagen være en overraskelse for alle - også din søster.
  1 Points
 3. Fr.Thomsen

  Er det forkert af mig?

  Den er lidt svær. Jeg forstår dig UDMÆRKET, i min familie kan min lillebror IKKE gøre noget galt. Han er og bliver mors øjesten og sådan har det altid været. F.eks Vi købte som de første i familien en helt ny bil, og da vi kom over for at vise den var eneste kommentar " var det virkelig nødvendigt, kunne I ikke have fundet en brugt meget billigere?" De gik ikke engang med ud og se den. Øhh jeg har 70 km til og fra arbejde, og det var en lille meget økonomisk bil der alt i alt er billigere i faste udgifter. Min bror købte en året efter , stor ny 4-hjulstrækker , Min mor rendte rundt og tog billeder af den og den var åh og ih så flot. ( han går hjemme pga en arbejdsskade og kommer efter al sandsynlighed ikke på arbejdsmarkedet igen) Til deres guldbryllup sidste år stod min storesøster og jeg på den anden ende i 3 mdr for at arrangere festen, (de ville ikke holde noget) Vi lavede alt inviterede gæster , planlagde mad og lavede alt, Min bror skaffede gran til æresporten igennem en kammerat, men det var også ALT han deltog med. Men hele dagen måtte vi ( min søster og jeg) hører på min mor fortalte alle gæsterne hvor betænksom min bror er , at han havde arrangeret det hele uden de vidste noget . Og han kørte så snart vi havde spist da han jo havde så meget han skulle nå. Men vi kunne jo også sagtens køre dem hjem igen, (det var også min søster der hentede dem , de vidste jo ikke festen skulle holdes) og vaske op og tage al oprydningen nu han havde haft så travlt med alt det andet.. Min søster og jeg har så aftalt at vi bare lader dem i troen , vi er så vant til det og gider ikke lave nogen scene så længe vi ved hvordan det hænger sammen . Og det ved det meste af familien også efterhånden. så fred være med det. Men når det er sagt så dælen sparkeme om mit Bryllup skal tilfalde ham. han får ingenting at bidrage med, DEN dag er MIN. ( og H2B selvfølgelig) Så var det mig skulle der godt nok være MEGET at spare på den kage .
  1 Points
 4. AS2014

  Lokaler

  Vi skal først giftes D. 30 august i år, så kan ikke svare dig med 100% sikkerhed endnu! Men vi ledte LÆNGE efter et sted i nærheden af Kbh. Til at starte med, ville vi gerne have en pakkeløsning et sted, men vi blev mere og mere irriterede over alle de regler for seneste sluttidspunkt, timebetaling efter et vist tidspunkt og at vi skulle tage stilling til på forhånd eller på selve aftenen om vi ville forlænge. Nogle steder skulle de have 3500kr i timen plus forbrug i drikkevarer!! Og det gider vi altså ikke bøvle med. Festen skal bare vare så længe der er gang i den og der skal være fri bar lige så længe:) Nå, men vi er derfor endt med Sonnerupgård. Deres lade er endnu mere fantastisk i virkeligheden end på billeder (hvis det er den i overvejer) og det skulle blive helt magisk, når mørket falder på og de 80 stearinlys i lysekronerne bliver tændt. Lige nu står det til at blive ca 1000kr pr prs når vi regner med 85 gæster. Det er så vel at mærke for maden, drikkevarer, kok, tjenere, morgenmad og lokaleleje indregnet. Derudover mangler så duge, servietter og pynt. Så vi sparer ikke meget i forhold til mange af de pakkeløsninger, vi har kigget på i Kbh. Men overnatningen er billig i forhold til hoteller i Kbh og vi kan fortsætte lige så længe vi vil med vores eget udvalg i baren:)
  1 Points
 5. BetonCirkeline

  Lokaler

  Jeg kender kun de steder der er foreslået, men vil bare sige thumbs up for en Groomzilla:-)
  1 Points
 6. Martin

  Er her ikke blevet afsindig stille?

  Jeg har lige kigget lidt i statistikkerne for den sidste måned. Vi havde 261.000 besøg og over 3.4 millioner sidevisninger. Det er sku' da meget godt for et kedelige bryllupssite som vores ;) Tak til alle jer der trofast læser med her på Bryllupsklar.dk hver dag Tak til alle jer som skriver en masse fantastiske indlæg og svar
  1 Points
 7. JosephineL

  Salg Af Brudekjole

  Hvor bittert for dig. Mest af alt at dit forhold er gået i stykker men også at du nu står med en dyr dyr kjole som ja, kan være svær at komme af med. Hvis den er helt ny, og især hvis der stadig er mærker i så tror jeg nu nok det kan lade sig gøre. Men du skal nok langt ned i pris. De fleste der sælger privat sælger jo kjoler der er brugt, og det er din jo ikke. Hvis du så kan "bevise" det ved at der stadig er mærker i, så er det godt. Og så vær realistisk i pris - jeg så også efter brugte kjoler men synes mange forlanger meget for en brugt kjole. Personligt ville jeg ikke give 2/3 eller nok endda ikke engang 1/2 af nyprisen for en brugt kjole. For dig tror jeg da også de steder der tager kjoler i kommission kunne være en mulighed. Så har du jo så at sige kjolen ude af huset. Så hænger den ikke der og minder dig om et forlist forhold tænker jeg. Der er en side der hedder noget med Askepotkjoler, de tager kjoler i kommision.
  1 Points
 8. Tøsetøsen

  Salg Af Brudekjole

  Cinderella brude og festkjoler tager brudekjoler i kommission og måske de vil købe den ? Jeg kender ejerne og ved de har solgt en del kjoler på den måde
  1 Points
 9. .* Brud20aug2011 *.

  Hvad virkede og hvad virkede ikk...

  Hvor er det skønt at se at "min" tråd har givet anledning til så mange tilbagemeldninger, tror virkelig der er nogle kommende brude der kan bruge det?
  1 Points