Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/25/2014 in all areas

 1. diskobil

  Har jeg styr på det hele?

  En ekstra skjorte er altid en god ide. Har jeg også selv altid med in case at der skulle ske noget og det samme med bukser. Havde engang en brud som meldte tilbage at jeg havde spillet r**en ud af bukserne. Det havde jeg bogstaveligt talt også på grund af varmen og bukser der klistrede til benene med det resultat at..... Siden dengang har jeg altid også haft ekstra bukser med.
  1 Points
 2. Vi skal giftes i en have med enten en borgerlig vielse eller Livs ceremonier, men vi er endnu ikke sikre (og har heldigvis tid til at finde nærmere ud af det) Jeg sætter lige billedet ind af vores have, så du kan se den... jeg havde ikke tænkt mig at gøre noget som helst ved det... ingen lys, blomster eller noget, da jeg synes havegangen er fantastisk uden Synes bare den er flot som den er Men ja... Pinrest og Google... der er så mange dejlige inspirationer at kigge på...
  1 Points
 3. Jeg vil give Mette ret i at når det er en udendørs vielse, behøves der ikke nødvendigvis så meget pynt, da naturen er pynt nok i sig selv. Vi skal også vies udenfor og vi sørger for at der er stole og selvfølgelig musik til vielsen, men jeg regner ikke med at pynte særlig meget (hvis overhovedet). Personligt synes jeg ikke helt at en rød løber passer godt til en udendørs vielse (medmindre temaet er hollywood glam ). Den røde farve er komplimentærfarve til de grønne farver i naturen, og jeg synes personligt at den kraftige røde farve i en rød løber stikker alt for meget ud i en naturlig setting. Jeg tror bare at vi dropper overhovedet at have en løber.
  1 Points
 4. Rikke aka rapanden

  Morgengave?

  Vi giver ikke morgengaver, så min kæreste kan få et gåtur med hundene
  1 Points