Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/27/2015 in all areas

 1. AS2014

  Location - København og omegn - med mad osv

  Det er ikke inkl overnatning, det betalte gæsterne selv ;) At leje Sonnerupgård var klart den dyreste post i vores budget næstefter mad til 90 mennesker. Tror helt klart man kan gære det billigere, hvis man vælger andre forsamlingslokaler. Men ja til trådstarter: hverken sov eller spiste den sidste uge op til, og det var surt med oprydning næste morgen. Men havde måske også lige lovlig mange diy projekter, og det kan man jo sagtens komme til at have, selvom man holder det et sted, der står for alt;)
  1 Points
 2. tine2000

  dekoration af runde borde.

  Jeg har selv printet dem på A4-papir, klippet til og foldet. Der ligger nok en tutorial på foldningen af "spåkoppen" online et sted. Det tog noget tid at få skrift osv. placeret de rigtige steder, men det ligger der også gode skabeloner til rundt omkring, men sig til, hvis du gerne vil have filen til min :-) Det er en rigtig nem og billig måde at lave en flot menu på (når først man har skabelonen på plads). Hejsa Soon2bemrsH Kan jeg lokke skabelonen ud af dig på den super fine menu-folde-dims du har puslet med? Mvh Tine
  1 Points
 3. TrineVesti

  Hvilket tema har I og hvorfor?

  Vi har en en dæmpet grøn farve, sådan lidt vissen grøn koblet med en mørkere nuance og så sat sammen med knækket hvid og lidt sølv. Vi lader efeu køre ingennem som tema på bordkort og invitationer, og det er så den mørkegrønne jeg bruger til bladene. Har altid elsket grøn og ville egentlig gerne have lime, men jeg synes det blev for voldsomt til efteråret, så den dæmpede nuance passer så flot. Glæder mig utroligt meget til at se hele bordet og feststedet når det er færdigpyntet.
  1 Points