Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/22/2015 in all areas

 1. roselein

  Erfaring med langt / kort slør søges

  Jeg havde et 3 meter slør, og havde det på til lige inden brudevalsen, da jeg ikke ville have det ødelagt, så der skiftede jeg til et kort slør. Det var ikke voldsomt besværligt at skifte, selvom det lange slør sad fast med (mange) hårnåle under et hårsmykke. Min lillebrors kæreste var sød at hjælpe til, og jeg tror det tog ti minutter, mens der blev drukket kaffe og folk var ude og trække frisk luft. I løbet af dagen var jeg ikke generet af det lange slør, det var nemt at tage over armen, eller smide ned bag stolen, når vi spiste (vi sad et sted, hvor folk ikke lige skulle gå forbi). Selvom det blæste en del, så sad det godt fast og det gjorde ikke ondt, når vinden tog (som jeg ellers har hørt nogen klage over). Alt i alt, så var jeg super tilfreds med mit slør Lige et billede af, hvordan sløret blev sat fast: Det samlede resultat: Og bagfra "in action"
  1 Points
 2. diskobil

  Liste?

  God ide . Så får du (og han) den andens upolerede førstegangsindskydelser hvad I måske ikke ville få I en samtale. Fotograf skal/skal ikke. Musik skal/skal ikke og form Buffet - portionsanrettet mad - kombination - det er jo "oppe" lige nu ..) Runde borde eller langbord/hestesko (hænger lidt sammen med valg af sted). Fast sluttidspunkt og evt. tidspkt eller (hænger også sammen med valg af sted) Bryllupskage - eftermiddag eller aften (kunne også være et skal/skal ikke). Farvetema (måske nok ikke lige det hvor du får de bedste svar) Toastmaster har jeg ikke på da der for mig at se ikke er noget valg. Det er mere eller mindre et must og som regel plejer folk ikke at have svært ved at vælge den rette person. Det er også noget som typisk først kommer til senere.
  1 Points
 3. hessellund

  Jer der skal giftes på slot eller kro (budget)

  Vi har fået speciel pris udenfor sæson både på slot- musik og fotograf , men det er i Nordjylland Slot pris med alt incl. 3 retters mad , natmad ,kaffe. Vin bar alibitum og velkomstdrink. 708 pr person, der er 20% fra pga vinter sæson
  1 Points
 4. 1 Points