Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/29/2017 in Posts

 1. diskobil

  Lokalevalg

  Jeg har spillet adskillige bryllupsfester på Josty og kan tilslutte mig det de øvrige siger. Der er ikke noget at sætte en finger på. Har før oplevet at der har været støj fra andre selskaber på steder hvor der er flere selskaber på en gang men mindes ikke at have oplevet det der. Det eneste man skal være bevidst om er at man ikke skal forvente en fest der trækker ud til 4-5 om morgenen. Selvom der helt sikkert kan forlænges - hvilket bestemt ikke er gratis - så vil de på sådanne steder typisk lukke festen hvis der ikke er så mange tilbage. Men svaret på spørgsmålet i din overskrift er at I kan tage det helt roligt.
  1 Points
 2. Ki Schou

  Lokalevalg

  Jeg har været til bryllup på Josty, og det var fint - brudeparret havde heller ingen klager efter deres bryllup der. Jeg tror nok, at man rendte ind i andre gæster fra andre selskaber på toilettet, men det synes jeg ikke gør noget.
  1 Points
 3. monibruus

  Lokalevalg

  Hej En blogger, Emilie, som jeg følger holdt sit bryllup der sidste år. Hun har ikke skrevet så meget om Josty, men virkede tilfreds. Måske kan du finde nogle flere af hendes bryllupsindlæg, hvor hun siger lidt mere. Linket er i hvert fald her: http://emiliblog.dk/our-wedding/ :-) Ellers kan I jo med fordel snakke med Josty om jeres bekymringer omkring anmeldelserne. Hvis de har styr på deres ting forholder de sig jo konstruktivt til det.
  1 Points