Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/04/2020 in all areas

 1. Tillykke med forlovelsen og velkommen til. Jeg glæder mig virkeligt til at følge din planlægning. Jeg er oprindeligt fra Kolding så jeg kender Koldinghus vældigt godt og kirkesalen er noget af det smukkeste!!
  1 Points
 2. sha

  SKO!!

  Uha de er bestemt heller ikke dårlige! De er i øvrigt lidt store i størrelsen men jeg købte i min normale størrelse fordi mine fødder altid hæver sindssygt, når jeg sidder længe ned, som fx til en fest.
  1 Points
 3. Velkommen til! Det lyder som en spændende rejse i har haft! Glæder mig til at følge dig! Jeg er spændt på den farvesammensætning!
  1 Points
 4. Velkommen til og tillykke med forlovelsen. Det bliver spændende at følge med selvom jeg måske ikke får det hele med. Det er jo ikke sikkert jeg holder ved herinde når først mit eget bryllup er overstået til pinse - men hvem ved min datter skal giftes i løbet af de næste par år, så måske bryllupsideer fortsat er rellevant.
  1 Points
 5. Frigga

  SKO!!

  Jo DET er de!
  1 Points
 6. Kastberg

  J + A - Bryllup - Aflyst igen...

  Vi har endelig en vinder! Så har jeg været igang med testbagning af bryllupskage nr. 6 eller 7, tror jeg... og vi har endelig en vinder! Det bliver vaniljebunde med jordbærmouse og hvid chokoladeganache. Ovenpå er der halvkugler i 3 forskellige størrelser + nogle små roser, sammen med en chokoladesommerfugl og drys af pistacie Sammen med den her figur! Derfor har jeg også med vilje ikke glattet cremen udenpå helt glat, så den får det lidt rustikke look som figuren også har
  1 Points