Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/02/2021 in all areas

 1. Julienne

  Fornyelse af vielse?

  Når du siger nyt bryllup, hvad er det så du gerne vil gøre om? Ceremonien, tøjvalget, festen, noget 3. eller det hele? Jeg synes idéen om en kærlighedsfejring før de traditionelle kobber-, sølv- og guldbryllup, lyder som en god idé. Men afhængigt af, hvad der gør dig ærgerlig ved det første bryllup, ville du måske kunne få opfyldt dit ønske ved at I lavede et photoshoot i den kjole du nu drømmer om at hoppe evt på en "ekstra bryllupsrejse" i udlandet? Ligesom Frigga skriver ville jeg også foretrække et andet navn end "bryllup"
  1 Points
 2. Guldsmed Alice

  Ny hjemmeside og rabatkode

  Jeg vil rigtig gerne byde jer velkommen på min nye hjemmeside og i den anledning vil jeg gerne forkæle jer med 10% rabat på mine vielsesringe. Når I bestiller skal I bruge rabatkode Vielsesringe2021. Ønsker noget ganske særlig står jeg også tilrådighed ved at hjemmebesøg, hvor jeg kan vise jer hele min kollektion af vielsesringe og vi kan samme designe jeres drømmeringe. Læs mere på min hjemmeside www.guldsmedalice.dk
  1 Points
 3. Frigga

  Fornyelse af vielse?

  Jeg synes det lyder som en smuk tanke. Hvis du har været igennem en stor udvikling/forandring så har jeres nærmeste vel også kunnet se det og vil forstå hvorfor I har lyst til at fejre det på en eller anden måde, og at I vil gøre det ved at fejre jeres parforhold så er der vel forståelse for det. Jeg ville dog nok kalde det noget andet en bryllup. Måske noget i retning af "vow renewal" som jeg egentlig synes er en smuk skik. Måske "løftefornyelse"? Eller blot 5-års bryllupsdag? ( eĺler 4 års, hvis det er det)
  1 Points