Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/12/2022 in all areas

  1. Tanker om Bryllupskagen Vi vil gerne have bryllupskagen om eftermiddagen, da vi er af den overbevisning at man har mere lyst til et godt stykke kage på den tid af dagen, fremfor sidst på aftnen. Vi håber på at kunne finde et sted der kan lave en kage uden at den koster det hvide ud af øjnene, måske en privat amatørbager? Stilmessigt er vi ude i noget simpelt opsurgt kage, pyntet med friske blomster. Jeg kan godt lide ideen om at have et eller flere lag med blomster - så kagen syner stører.
    1 Points
  2. Feststed Efter at have søgt og søgt og søgt nettet tyndt for egnede steder at holde festen på vestsjælland (max en lille time fra Kalundborg) har vi været ude og kigge på 2 steder. Selchausdal Gods og Røsnæs Strandhotel/Resturent Næs. Desværre er begge steder dyrer end vores budget tillader Det til trods er vi meget forelskede i Røsnæs Standhotel. Der er de flotteste omgivelser ude som inde, og der vil ikke være behov for meget pynt for at sætte den helt rigtige stemning. Der er hotelværelser nok til at alle gæster kan overnatte hvis de ønsker det. Vi kan få en totalløsning hvor vi ikke skal løfte en finger, men alligevel så flexibel at vi kan få lov at sætte vores helt eget præg på oppyntningen mm. Vi kommer til at være de eneste der er i resturenten, så vi har det helt for os selv. Men ååh det budget der. Pt. venter jeg på svar fra stedet om vi kan gøre noget som helst for at holde prisen lidt nede... Håber sådan at vi kan komme til at holde festen her. Jeg syntes virkelig det er svært at finde et sted der falder i vores smag. Jeg er ikke til lavloftede mørke kroer (eks skipperkroen, bromølle mf.) ej heller til de klassiske (i mine øjne) død-kedelige forsamingshuse. Sonnerrupgård, Dragsholm, Kragerrup gods er også alle over vores budget. Vi har max 900 pr mand der skal inkludere mad, drikke, lokale og personale - er det virkelig helt umuligt?
    1 Points
  3. Inspiration til ringe Vi har en god kammerat der er guldsmed, som også har lavet min forlovelsesring, der skal lave vores ringe. Min ring skal være helt smal og med diamanter hele vejen rundt. H2B's er ikke helt fast, men måske bliver den i denne stil. Min forlovelsesring har H2B selv designet i samarbejde med vores kammerat, og er fattet med den smukkeste champangefarvede diamant
    1 Points