xenobia

Medlem
 • Content count

  1,816
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by xenobia


 1. Stort tillykke med huskøbet. Hver er det bare et super lækkert hus! Hvor stort er det og hvor mange værelser ?

  Jeg husker stadig følelsen af at have købt huset, det var så surrealistisk, gik helt rndt i en rus i lang tid, men der gik også næsten et halvt år fra vi havde skrevet under til vi overtpg huset. Nu er det lidt over en måned siden vi flyttede ind og vi nyder det i fulde drag. Er simpelthen så glade for huset og haven. Bare det at have ens eget, der er simpelthn pragtfuldt.

  0

 2. Det har vi da også gjort de par gange det har været aktuelt. Ikke mindst i forhold til post. Postvæsenet læser jo ikke hvad der står på adresse skiltene. Hvis mægleren vender tilbage til jer er det vel fint nok men hvis det trækker ud eller I ikke får tilfredsstillende svar (kommunikation via mellemmand) ville jeg da se flot på hvad mægleren siger og bare gøre det, eller gøre krav gældende overfor mægleren om servicering og omprogrammering af alarm hvis I ikke får kontakt.

  Spøgte lidt med at vi bare sætter en masse fejlalarmer i gang, så sælgers telefon får alle opkaldene, så kan det være han til sidst giver os teknikkerkoden.

  Problemet er også, at vi ikke kan tage strømmen i huset, for så går alarmen i gang hvis vi ikke har teknikkerkoden. Der skal også skiftes noget i den der dims der hænger uden på huset som larmer når alarmen går og det kan også kun gøres når vi har teknikkerkoden.

  0

 3. Problemet er at vi HAR prøvet at kontakte sælger, men telefonen bliver bare ikke taget (er hans private mobil) og den gang den blev taget sagde manden i telefonen at han ikke havde solgt noget hus men at x ville være ved telefonen i morgen, så kunne vi ringe der! Det er så 1½ uge siden.

  0

 4. Jeg forstår dig fuldt ud.

  Jeg er ikke sikker på om jeg vil have børn og min mand til "som udgangspunkt" ikke have børn, men hvis jeg vil vil han være der for mig. Jeg er 29 og min mand er 31.

  Men er også ved at brække mig over at folk evig og altid spørger om vi ikke også snart skal i gang, om det ikke er på tide og ikke mindst, at vi skal passe på at vi ikke bliver for gamle, for hvis vi nu ikke kan få børn og skal i behandling kan vi lige så godt begynde med det samme!!!!

  0

 5. Vi har i et par uger nu prøvet at komme i kontakt med sælger (forgæves), da min mand skal til at ordne den alarm der hørte med til huset. Vi har godt nok fået oplyst koden til alarmen, men vi har ikke fået oplyst teknikkerkoden, hvilket vil sige, at vi ikke kan ændre hvem alarmen ringer til hvis den skulle begynde. Den står nu til at kontakte sælger.Men som sagt svarer sælger ikke på hans private telefon, den eneste gang den er blevet svaret var det en eller andet der sagde at han ikke var sælger (lød som ham) og sagde at han ikke var til stede og ville være der dagen efter.

  Nu har vi så skrevet til mægler og på hans svar lyder det som om det er "forbudt" at kontakte sælger efter overtagelsen af huset. Skrev at han ville tage kontakt til sælger og han mælger ville ringe til os derefter.

  Man man ikke kontakte sælger når man har overtaget?

  0

 6. Om bare 3 dage er vi husejere, noget vi har ventet på siden vi i starten af oktober sidste år skrev under på vores hus. Så vi har ventet i næsten et halv år på at huset skulle blive vores.

  Vi glæder os helt vildt meget til på tirsdag klokken 12.00 hvor vi skal have overdraget nøglerne, aflæst målere mm og så skal der ellers arbejdes hård på at lave en hurtig istandsættelse af soveværelset - tapet ned, fræse elektrikerrør ind i væggen til kabler og ledninger, sandspartle, sætte væv op, vævsfylder og male. Håber det kan nås til lørdag, hvor vi flytter!

  Ville bare lige dele min ufattelig glæde og spænding med alle jer dejlig piger :griner:-

  0

 7. Min mand fik lov til at bestemme brudebuketten. Jeg havde vist ham nogle billeder af diverse buketter som jeg godt kunne lidt og han havde spurgt mig ud til hvilke farver der ville passe bedst til kjolen. Desuden bestemte han også blomsterne til borddekorationerne helt alene, da de skulle passe til brudebuketten.

  post-16886-1206810680.jpg

  0