Gitte-Majbrud

Medlem
  • Antal besvarelser

    1,206
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Gitte-Majbrud


  1. 2s9t1s0.jpg

    Ham her sender dig et stort knus og siger at du bliver årets DEEEEJLIGSTE brud!!! :)

    Malene, du er altid smuk, men hvor du dog stråler i din kjole!!! Servietterne er fantastiske, hot-dogs, chokoladepinde... jamen altså: Hvem der bare kunne være en flue på væggen til jeres fest. Det bliver helt igennem eventyrligt.

    Og hvor er jeg ked af at høre om stress og uvidende chef. Du har sådan glædet dig til livet som sygeplejerske og det er bare så urimeligt at der så trækkes for store veksler på din godhed, så du helt mister arbejdsglæden! Synes du har vist stor fornuft ved at tage et par dage at komme dig i, og synes også at det lyder som det HELT rigtige at tage den snak med lederen om, hvordan du undgår at få det sådan i fremtiden.

    Ih hvor jeg glæder mig til at se dig stå brud!!! :boohoo:

    0

  2. Kære søde Malene.

    Så er jeg endelig opdateret igen. Hvor ER du altså bare cool mht. den kosmetolog! Synes det var helt rigtigt gjort af dig at fortælle hende at det ikke er i orden at beskylde folk for at sjæle. Seje, gæve Malene!!! :)

    :(

    Jeg har været på den helt store kjole-shoppe-tur

    Jeg starter fra en ende af....

    45.jpg?t=1211537869

    Købt på Ebay til omkring 350kr inkl. porto. Kjolen skal være samme farve som vist på billedet, eller en fin lys mosgrøn.

    2993_1.JPG

    Købt på Ebay til omkring 300kr inkl. porto. Samme farve som på billedet.

    96bf8874bd759c258d79c8993a054c1f.jpg

    Købt hos Vivien of Holloway med tilhørende bolerojakke og et bredt hvidt bælte:

    ccc3d85ad8778a7214b85e8a50dc060c.jpg

    Og denne fine kjole også købt hos Vivien of Holloway:

    5b0362c51d47b0a9ba15c3b860f5ac63.jpg

    Bliver jeg ikke fin?!

    Og tak for alle jeres dejlige kommentarer om blondeærmer... Jeg er nu fast besluttet!

    ...og så MÅ man altså ikke lægge 50'er kjoler med link på sider hvor jeg læser med. FYYYYYYY!!!! Jeg har en 50'er-kjole-fetish! Og hvis du mangler et tylsskørt til at have under, så har jeg ét liggende i dragtpose under sengen, som du gerne på låne og have under til den helt rigtige 'strutskørt' effekt. Og jeg gider ikke at høre noget om at vi ikke bruger samme størrelse, for skørtet har både elastik og justerbare knapper. ;)

    Og præsten... Han er helt vildt fantastisk!!!

    Nej, hvor var han bare god! Hjertevarm, sympatisk, sjov, underholdende, følsom, engageret og alle andre superlativer!

    Da gudstjenesten var færdig, og han ønskede os "god søndag" ude i våbenhuset spurgte han, om vi var "herfra". Med et kæmpe stort smil sagde jeg: "det er os, der skal giftes!!!" :cheerleader3:

    :cheerleader3: Du kom med alt det der var dig: "Fantastisk - uuhu ja!"

    Vi tog derfra med meget store sommerfugle i maven... Mark sagde, at han hellere må have et lille "lommelagen" med, for han blev ret rørt under selve gudstjenesten, når han kom til at tænke på, at vi snart sidder der igen - bare lidt tættere på alteret :cheerleader3:

    "Du kom med alt det der var dig" .... så TUUUDER jeg altså i kirken Malene! :cheerleader3: Men det må du så finde dig i. Hvor lyder han sød og rar jeres præst! Og jeg glææææder mig til globryllup!

    Jeg flyyyyyver!!! :cheerleader3:

    Du flyyyver ganske rigtigt! Eller sværver på en lyserød sky, og ser bare ud PRÆCIS som en glad og forventningsbrud brud gerne skal se ud i sin kjole: Helt fantastisk lykkelig og helt fantastisk smuk. Og hold op hvor har du da bare tabt dig. Du er så SEJ! Den var bestemt værd at vente på. Mark kommer til at knibe en lille tåre når han ser dig, er jeg sikker på. WAUW! :cheerleader3:

    0

  3. Sikke en shoppetur du var på Malene! :biggrin: Og hvor var det dejligt at se dig. Tænk... på mandag er det 7 måneder siden at Mark friede til dig. Hvor går tiden stærkt... snart er det endelig dig der skal stå hvid brud. Jeg håber virkelig at den kjole snart kommer hjem til dig i den rigtige størrelse. Det er jo helt vildt nervepirrende at gå og vente på! PYH! Det er jeg altså ikke sikker på at jeg ville have kunnet holde ud. Men den er bare SÅ smuk. :badgirl: Og alle gode ting er jo værd at vente på, siger man. ;)

    -HAHA- Gitte

    0

  4. Hej Malene.

    Hvor er det en fin parasol du har købt! Jeg håber at solen BAGER fra en skyfri himmel på dage, så du rigtigt kan promenere under blondeparasollen.

    Og dejligt at høre om en god start på arbejdslivet.

    Jeg er ked af, at venneparet reagerede som du havde frygtet. Som jeg kender dig, så ville du ALDRIG såre nogen med vilje, og selvom de selvfølgelig har lov til at være kede af det, så er det altså lidt småligt at vente til jeres bryllupsinvitation med at komme ud med det... og så 'tage hævn'!

    Kristian har en veninde, som til en fest totalt ignorerede mig - 'fryse ud taktik'. Jeg kender hende ikke særlig godt og har bestemt aldrig fornærmet hende, så jeg spurgte Kristian, om hun kunne være vred på HAM over noget. Det viste sig at hun gik med noget gammelt nag fra 1,5 år tilbage. De fik talt ud om det, og er på fin fod i dag... men Kristian havde aldrig opdaget det, hvis ikke jeg havde spurgt ham. Behøver jeg at sige, at hun ikke hører til i kategorien af mennesker, jeg holder mest af? Synes det er meget barnligt at straffe folk på den måde. Jeg synes du har håndteret deres mail fint. Mark kan hygge videre med manden på værkstedet, en du behøver ikke at se pigen. :ilovebryllupsklar: Det lyder ikke som om hun er det store tab!!! (Fy, Gitte!)

    0

  5. Kære Malene,

    Så er jeg opdateret igen.

    SÅ lækkert ser det ud med jeres bryllupsrejse, og ringene er da bare SÅ smukke. :cheerleader3:

    ...Og så endnu engang tillykke med at du nu er sygeplejerske. Du bliver den søøøødeste sygepljerske ever!!!

    Sidder og er lidt nostalgisk over al den bryllupsplanlægning. Det er altså HELT specielt. Nyd det hele. Nu er der så kort tid til, at tiden bare vil LØBE. Jeg kommer til glo-bryllup i Lyngby kirke til sommer. Det er helt sikkert!!!

    Knus fra Gitte

    0

  6. Jeg kom så ikke til at gå over termin! Min fødselsberetning:

    Den 11. oktober lige før midnat tænkte jeg på, om jeg skulle gå på Baby Klar og lige skrive i "Så nåede jeg termin" tråden. Gad dog ikke helt. Jeg skulle jo også have noget at lave på terminsdagen. Planlagde også at skulle have taget et 40 + 0 mavebillede næste morgen.

    Gik i seng ca 00:30. Nåede dog ikke helt at falde i søvn før første lille trækning meldte sig. Tænkte at det bare var en plukve, fordi jeg havde haft lidt hård mave. Gik derfor ud på toilettet, men kunne ikke rigtigt komme af noget. Opdagede dog en lille smule lyserødt slim i trusserne. Men jeg ved jo, at det ikke behøver at betyde at der er noget under snarlig opsejling! Gik derfor i seng igen.

    Kl. 01:00 har jeg haft et par sammentrækninger mere, og jeg beslutter at 2 panodiler og en håndfuld rosiner måske kan give mig nattero. Det synes dog ikke at være tilfældet.

    BRUSEBAD! tænker jeg så! Ikke mindst fordi mit hår egentlig også trænger til at blive vasket, og så skulle det jo være lindrende. I mit tilfælde virkede det nu nærmest igangsættende tror jeg. I hvert fald skal jeg hu-hej på toilettet med diarré-lignende afføring lige efter (Undskyld detaljen!) og nu synes jeg at smerterne er RET regelmæssige. Sender derfor en sms til min veninde: "Av, AV.. jeg tror der er ved at ske noget." Så sidder jeg ellers dér på toilettet med diarré og regelmæssige sammentrækninger og træææækker vejret efter bedste evne. Efterhånden bløder jeg voldsmomt, og kan slet ikke overskue at tage tid på noget som helst, så kl. 03:00 vækker jeg Kristian. Han spørger selvfølgelig hvor længe jeg har været 'i gang'. "Kun siden kl. 01:00, men du skal altså tage tid på hvor langt der er mellem veerne," får jeg fremstammet inden næste ve tager over.

    Han er noget betuttet, da han siger finder ud af, at der kune er 2-3 minutter imellem. Han roder rundt og kan ikke finde nummeret til fødegangen, så han må hente journalen, så jeg kan finde nummeret til ham. Han spørger gud hjælpe mig også om jeg selv vil ringe op!!! Gu' vil jeg da ej!

    Jordemoderen i den anden ende kan høre mig i baggrunden, og hun synes bare vi skal komme ind. Jeg har selvfølgelig ikke lige fået pakken mine eller Kristians ting til taske endnu, så jeg forsøger at instruere ham efter bedste evne fra badeværelset. (Mobiltelefoner og opladere, kamera, mine underbukser - de store, en slå om kjole, tøj til dig selv...)

    Kristian henter bilen og imens står jeg i gangen og tænker, at hvis jeg skal have det sådan i 10 timer mere, så vil jeg have en epidural! Her tror jeg så også at vandet går, men har taget bind og tøj på, så ved det ikke præcist.

    Vi kører til Gentofte, og lige som vi ankommer udbryder Kristian "Kameraet! Jeg har glemt kameraet!" Jeg insisterer på at han kører tilbage efter det. han spørger om jeg ikke vil af, men ikke på vilkår om jeg vil nogen steder uden ham! Så tilbage igen efter kameraet og så ellers til Gentofte endnu engang.

    04:30 - Kristian nærmest haster i forvejen ind i modtagelsen, og hende der har vagt kigger på mig, og siger: "Det var da vist en presseve? Var det ikke?" Det ved jeg da ikke, jeg har jo ikke prøvet det før! Hun mener i hvert at jeg bare skal på fødegangen uden undersøgelse, så det kommer jeg.

    04:35 - Min egen jordemoder modtager mig på fødegangen og hjælper mig på briksen. Hun har tændt stearinlys og undersøger mig. Jeg er fuldt åben, så hun siger, at hvis jeg vil presse, så må jeg gerne det på næste ve!

    Og så beder hun min mand om at tage et billede af mig, for som hun siger: "Det er sgu sjældent at man ser en mor der ser SÅ frisk ud 5 minutter før hun får lov til at presse"

    04:45 - Jeg presser aktivt første gang.

    05:05 - mine veer er ikke så lange, men jeg presser også ud over veen, da jeg har godt fat i presseteknikken. Min jordemoder sætter et par akkupunkturnåle for at give mig længere veer, så jeg ikke skal gøre det på ren viljestyrke.

    05:30 - hovedet runder og kommer frem.

    05:34 - jeg kan mærke at jeg vil sprække ved den ene skamlæbe, men ungen skal jo ud, så vi laver et langt forsigtigt pres, og Oscar er født!!!

    05:40 - moderkagen fødes. (Dét skal man virkelig ikke frygte. Skulle nærmest ikke presse overhovedet!)

    Lige ankommet til fødegangen:

    post-18534-1195719793.jpg

    0

  7. Åååååååååårh der er han jo..: TAntes lille guldklump af en putte trold...

    Han kunne nu godt lige holde sig bare lidt vågen når nu tante er på besøg... Tsk tsk... men vi fik da lige klaret verdens situationen og sådan *GG*

    :griner:- Ja, han er en bandit sådan at sove fra sine gæster. I dag har han til gengæld været super vågen hele eftermiddagen. ...Og snottet! Men heldigvis ser det ikke ud til at genere ham synderligt.

    Det var super hyggeligt at du gad at besøge os, og blomsterne står bare SÅ flot stadigvæk. Tusind tak 'Tante Trine'!!!

    ...(Og ALLE spørger simpelthen til hvem der er kunstneren bag Oscars fine maleri ved puslepladsen!) :unsure:

    0

  8. Tak igen allesammen. Han er en rimeligt nem lille fyr, og han vokser fint. Vi var til fotograf med ham, da han var bare 12 dage gammel. Samme fotograf som tog morgengavebilleder, og graviditetsbilleder afmig.

    Mit yndlingsbillede må være dette af far og Oscar:

    post-18534-1194425511.jpg

    0

  9. Så er jeg opdateret igen!!!

    SUUUK et skønt frieri. Og både tyldrømmen og Nacar er lækre, lækre kjoler. Ville ønske at jeg kunne se et billede af DIG i dem, for det ville gøre det nemmere. Men januar er heldigvis ikke så langt væk, selvom det virker sådan lige nu!

    Mht. Svigermonster: Som nybagt mor får man udleveret en folder, man kan give til nybagte bedsteforældre med venlige men kontante udmeldinger om, hvad der er gammel ammestuesnak, og at der altså er sket ting og sager siden DE fik børn. Én eller anden burde sørme lave en pendent til kommende brude og deres mødre/svigermødre. Én der forklarer at hvad Emma Gad skrev i sin tid altså kan give vanskkeligheder i vore dage, hvor folk er gift og skilt op til flere gange. At børnene selv betaler deres bryllup, ofte har levet sammen i årevis etc. etc. Kort sagt: Traditioner er dejlige, men må tilpasses tiden og det par der holder festen. Det vigtigste er jo at det bliver en god dag for alle.

    Mange knus

    Gitte

    0

  10. Hos Panayotis i København så jeg, at de havde en hel mappe med før og efter billeder af brudekjoler der var blevet farvet og syet om til festkjoler. Prisen kender jeg desværre ikke noget til, men man kunne da forhøre sig. Jeg går selv med tanken om at få farvet min og taget slæbet af, men skal lige finde min krop igen efter en graviditet inden jeg gider ofre pengene på det. ;-)

    KH Gitte

    0

  11. Kæreste Malene:

    TILLYKKE!!!! Det er godt nok en fiiin ring Mark har fundet der. Hvor er det bare en skøn detalje med det lille hjerte under stenen. Glæder mig til at se den 'live' og høre hvordan han friede.

    Godt at høre, at du virker afklaret mht. din far. Jeg håber virkelig at I begge har fået ro på, og at du nu kan nyde bryllupsplanlægningen igen. Du skal jo prøve kjoler i dag!! :biggrin: Hvor ville jeg gerne se dig i en af de lækre kjoler du har vist billeder af.

    Mange knus og kærlige hilsner fra Gitte

    0

  12. :biggrin:

    Tusind tak for alle de søde hilsner! :rolleyes: Det er virkelig dejligt at kunne 'følges' på abbyklar med så mange søde bryllupsklar-piger!!!

    Jeg havde, som Trine allerede har fortalt en super-nem fødsel (hvis der er noget der hedder det?) Der var i hvert fald ikke tid til de store bekymringer, og jeg var desuden så heldig at komme til at føde med 'min' jordemoder! Veer startede så småt derhjemme kl. 01:00. Kl. 03:00 bider de godt og jeg vækker Kristian. Han tager tid, og der er kun 2 minutter imellem. Vi får ringet til barselsgangen, pakket en taske og kommer afsted. Jeg har instrueret i pakningen mellem veer: Mobiltrelefoner, kamera, underbukser, toiletting, etc. Men da vi når Gentofte hospital udbryder Kristian: "Jeg har glemt kameraet!" Jeg beordrer ham til at vende om! Jeg VIL have billeder af vores førstefødte! :hug: Og man argumenterer IKKE med en kvinde med veer. Godt vi ikke bor ret langt fra hospitalet.

    Vi ankommer anden gang på svangreafsnittet kl. 04:30, hvor jeg tror jeg skal undersøges. Men den modtagende jordemoder siger: "Det lyder som om du har presseveer?" Hvor søren skal jeg vide det fra? Har jo ikke prøvet det før. I hvert fald vurderer hun, at vi kører mig direkte til fødegangen. Har har de tændt stearinlys på stuen, og jeg kommer på briksen. Min jordemoder undersøger mig og siger. "JEPS, DU ER FULDT UDVIDET, SÅ HVIS DU VIL PRESSE PÅ NÆSTE VE ER DU VELKOMMEN!!! :)

    Klokken 05:05 sætter hun to akkupunkturnåle for at stimulere veerne, da de er blevet en anelse korte. 10 minutter efter kan de se hovedet, og 05:34 fødes Oscar! Jeg er revnet lidt forneden og fik et par sting, men af mildeste grad påstår de!

    Vi har haft to gode dage på sygehuset, og er nu hjemme. Mælken er ved at løbe til, og det gør bare NAS at amme fra to brystvorter med sår på, men vi bider tænderne sammen!!!

    Her er han så 2 dage gammel, Vores lille guldklump Oscar Herløv Birkmose:

    post-18534-1192446620.jpg

    0

  13. Skal da forresten lige fortælle at jeg fik overstået endnu to julegaver igår... Synes selv det er en ret god ide jeg fik... Var i Tigeren for to dage siden og der så jeg at de havde det "YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYNDIGSTE" værktøj med blomster motiver på... Rigtig fed hadegave :blush: ej Men synes det var en meget sjov ide... Og da mine forældre har lavet hus i mange år nu med "farmands" værktøj så synes jeg da det kunne være lidt skægt at give min mor sit eget og så får min søster også lige sit eget sæt, for er træt af at være hjemme hos hende for hun har kun 1 skruetrækker men kan aldrig finde den så hun trænger bestem og da vi kun er til små gaver til de voksne så er det vidst en passende størrelse *GG*

    Så nu får de hver især en lille kurv med følgende...

    1 stk tang

    1 stk vatterpas

    1 stk lommelygte

    1 stk målebånd

    1 stk skruetrækker der kan vendes så der ialt er 4 bits 2 til stjerne og to til flade

    1 stk hammer der kan skilles ad så der er 4 små skrue trækkere en enkelt til stjerne og tre til flad

    Synes selv det var en ret sjov ide... Og så er værktøjet i sig selv ret sjovt

    Det er da IKKE en hadegave Trine! Enhver kvinde med respekt for sig selv bør da have en blomstret hammer! :bearhug: Min mor ønsker sig én efter hun så min, så jeg har også været i Tiger at købe 'pretty useful tools':

    4952.jpg

    Den skal min mor ha' af sit første barnebarn!!! :heart: Jeg glæder mig enorm til julen i år, fordi vi for første gang IKKE skal rakke Danmark rundt og bo på familiemedlemmers sovesofaer. Vi skal bare være derhjemme med lille Oscar og folk må komme til os. Ihhhhh.... det bliver SÅ RART!!!

    0

  14. Uha, det er længe siden jeg har været forbi denne gamle tråd. Jeg følger dog stadig med i nogle af 'tøsernes' planlægning herinde. Helt er det jo svært at slippe denne skønne side.

    Nå, men da jeg for 1,5 år siden fik taget morgengave billeder 'truede' jeg jo med, at jeg ville have taget graviditetsbilleder af samme fotograf, når vi engang nåede dertil. Det er så sket nu! :cowsleep: Jeg fik taget billederne for 14 dage side (3 uger før termin) og min mand fik et billede i ramme til sin fødselsdag i går.

    Planen er at vi også skal en tur forbi samme fotograf med lillemanden når han kommer til verden, og så håber jeg at der bliver et skønt pletskud af min dejlige mand med vores søn, som kan komme i ramme til samlingen.

    MORGENGAVE BILLEDERNE:

    post-18534-1191860510.jpg

    GRAVIDITETS BILLEDET:

    post-18534-1191860673.jpg

    0

  15. Kære Malene.

    Jeg håber, at du og din far fik en god snak med lægerne i dag, og at der er kommet lidt afklaring over behandlingsmuligheder. Det er hårdt at være syg, men det er så sandelig også hårdt at skulle være den der står magtesløs ved siden af! :thumbsupsmileyanim:

    Og så mange tak for fødselsdagshilsnerne til både mig og Kristian. Du er simpelthen ét af de mest betænksomme mennesker jeg kender! :cowsleep:

    Mange kærlige tanker og knus fra Gitte

    0

  16. Kære, søde Mia!

    Et lidt forsinket tillykke herfra. Men så kunne jeg i det mindste sidde og nyde alle billederne uden utålmodig venten. Hvor ser I bare glade ud begge to. Ja, du stråååler jo ligefrem om kap med det smukke solskinsvejr!!! :thumbsupsmileyanim: Det ser ud til at I havde en skøøøn gad, og jeg håber da at vi igen kan mødes engang i fremtiden til et bridezilla-møde, hvor DU kan have dit album med. Nostalgi-gade går vi jo alle gerne ned af en gang imellem.

    Mange, mange knus til jer to nygifte!!!

    0