Kim og Karina skal giftes!

Medlem
 • Content count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kim og Karina skal giftes!

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 12/06/1976

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  23. september 2006 kl. 15:00
 • Type vielse
  Kirke.
 • Lokation
  Vedersø, Jylland.
 1. Jamen det var da også bare helt perfekt... :carrot: Jeg tror simpelthen jeg har de bedste veninder i verden...
 2. Jeg ved ikke hvordan det er i andre dyreparker, men jeg ved, at i Jylland Park Zoo (som ligger i Haunstrup nær Herning) gør de det jævnligt. Altså tager folk med rundt i parken til polterabends. Prisen er den samme som billetprisen, så det vil sige, at det ikke koster mere, end hvis man var en flok tøser der tog i dyrepark en almindelig dag. Det er så forskelligt hvilke dyr man kommer med ind til. Jeg var som sagt inde ved slangen, nogle aber og lemurer samt papegøjen. Jeg har en veninde der også har prøvet det til hendes polterabend, og der var hun blandt andet med inde og fodre søløverne.
 3. Jeg havde faktisk en anden BH på første gang (da jeg køte kjolen), men fandt så den dejlige corsage. Den havde jeg på 2. gang. Det var en fordel, for de tilbød at sy knapper i den, så den kunne klikkes sammen med kjolen, så den ikke smutter op...
 4. Til slut havde de lejet et forsamlingshus i min lillebitte by, hvor vi skulle mødes med drengene. (Kim havde været ude på sådan en gummiring efter en speedbåd, til ølsmagning i et ølgalleri og ude at bowle). Her skulle vi alle lære at danse linedance........ Måske ikke lige den dans jeg ville have meldt mig til som det første, men hold da op, hvor var det sjovt...... Især fordi nogle af drengene altså bare ikke har det der ligner rytme i kroppen..... (Sorry boys men det er sandt... ) Efter 1 time med linedance blev der stillet forskellig slags salat og kartoffelsalat på bordet, og der blev tændt op i 2 store webergrill. Herefter var der bare lækker mad, masser af god vin og øl og - som altid når vi er samlet allesammen - fest til den lyse morgen......
 5. Det endelige resultat: Det blev da lidt bedre, hvis jeg selv skal sige det...
 6. Herefter blev jeg stoppet i bilen igen, og vi kørte mod Ringkøbing, hvor vi alle skulle ind på en skønhedsklinik og have undervisning i hvordan man ligger en aftenmakeup. Det var bare sådan rigtig tøse-hyggeligt. Lige efter mit hoved...... Da vi alle var færdige og en del lækrere, kørte vi igen.
 7. Da vi var færdige havde alle taget lidt mad med, som vi så spiste på bænkene i dyreparken.
 8. Til sidst skulle vi fodre dødningehovedaber (Hr. Nilsson fra Pippi Langstrømpe... )
 9. Så skulle vi ind og fodre de sødeste små dyr jeg længe har set. De hedder brune lemur og er en abeart, men mindre end katte og med helt vildt blød pels.
 10. Så lagde vi slangen ind igen. Herefter skulle vi ind og hente en 40 år gammel papegøje, som skulle sidde på min skulder mens vi gik igennem haven på vej mod gederne. Der kunne jeg så få lov at feje gedelort op.... Min søde veninde forbarmede sig heldigvis over mig og hjalp mig.
 11. Her fik jeg en 6 meter og 60 kg tung kvælerslange om halsen. HOLD DA OP HVOR ER DEN TUNG sådan en..... Så dyrepasseren syntes, at min veninder skulle komme og hjælpe mig. Så der gik vi - 7 tøser - med en slange om halsen udenfor. Mens han stod og fortalte om slangen stimlede folk efterhånden sammen om os. Jeg ved ikke om det var mit smukt sminkede ansigt eller slangen om min nakke, der tiltrak sig opmærksomheden... Bemærk slangens længde!!!!! Den når rundt om os allesammen!!!!
 12. Det var simpelthen bare så fedt...!!! Først gik vi alle med en rigtig dyrepasser (han fulgtes rundt i haven med os hele formiddagen) ind i slangerummet.
 13. I skal da også lige have et billede af ham jeg skal giftes med. Han sidder i sofaen. Kan I - ud fra beklædningen - gætte hvem det er? Efter at vi havde morret os lidt over den smukke makeup, blev vi puttet i hver sin bil. Vi kørte i ca. ½ time, hvorefter vi ankom til Jylland Park Zoo. Her skulle jeg være dyrepasser for en dag.
 14. Nå den vil altså ikke tage billedet med, men det nederste billede på side 5, hvor I er på vej ud af kirken, og kigger hinanden dybt i øjnene...... Ingen tvivl.... Jeg ved hvad ægte kærlighed er når jeg ser det......