Theshe

Medlem
 • Content count

  3,962
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Theshe


 1. Hold op, hvor er det længe siden, jeg har været herinde. Måtte lige lure lidt, og faldt så over denne tråd. Vi brugte hjerteris, som netop ikke er skadelige for fugle. Jeg ved ikke, hvad der er en skrøne, men vi ville ikke løbe risikoen, så derfor blev der til vores bryllup ikke brugt rigtige ris.

  Hjerterisene kan blandt andet fåes her:

  http://www.romanceshop.dk/index.aspx?type=...amp;PId=1019691

  Mvh

  Lisette

  0

 2. Hej alle I skønne qvinder!

  Jeg er journaliststuderende og har i øjeblikket radio. Jeg skal lave et internt indslag om at Odense Kommune sender overvægtige i fitness-centre, så de på længere sigt kan få et arbejde.

  En rigtig god idé, og det vil jeg naturligvis meget gerne lave et indslag om.

  JEG MANGLER en persen, som har taget imod fitness-tilbuddet fra Odense Kommunes projekt Lighed for Sundhed i håb om at komme i job - og tabe sig naturligvis.

  Jeg vil naturligvis komme til dig, hvis du vil fortælle mig din historie - om det at være overvægtig, og om det at have håb for fremtiden.

  Jeg håber meget, I kan hjælpe mig. Igen, dette er til internt brug, og det er kun min underviser, som kommer til at høre det.

  Med venlig hilsen

  Lisette

  0

 3. Hej,

  Mandag har vi så været gift i et år, og det skal jo fejres med kage. Kagen (hele den øverste del) har traditionen tro været frosset ned i et år.

  Mandag skal den så spises.

  MEN MEN MEN

  Hvornår skal vi tage den op af fryseren, så den er til at spise på vores bryllupsdag???

  Knas og krum

  Lisette

  0

 4. jeg kan desværre ikke hjælpe - jeg har ingen børn endnu :) Men har i sat den ind på babyklar?

  Ja, den er på babyklar - havde faktisk troet, at der ville være et hav af mødre, der ville springe til. Men det lader det desværre ikke til.

  Hej Lisette

  Det var da en dejligt udannelse :cheerleader3: Jeg er også journalist

  Desværre ingen børn - endnu

  Jeg er også meget glad for det - det er mange muligheder i det.

  Når jeg skulle have DJ Lillemand til at sove da han var i 2-3 års alderen plejede jeg at læse op fra et cirkulære til afskrivningsloven eller kursgevinstloven. Det var et effektivt sovemiddel men jeg tror desværre ikke det har påvirket hans intelligens (som godt nok ikke fejler noget). :thumbsupsmileyanim:

  Det er et interessant emne. Et eller andet sted har jeg det sådan at børn/babyer skal have lov til at lege og tids nok skal komme efter det at lære. Men det her går nok mere på at stimulere babyens /barnets lyst at være nysgerrig og evne til at tilegne sig ny viden, fremfor faglig indlæring.

  Jeg tror helt sikkert, et cirkulære fra afskrivningsloven er et effektivt sovemiddel - uanset alder :cheerleader3:

  Formålet med babymatematik er ifølge underviseren at stimulere ens barns (medfødte) læringslyst. Alligevel er det en omdiskuteret metode af flere årsager.

  0

 5. Vi er to journaliststuderende, der leder efter nogle, der gerne vil medvirke i et tv-indslag.

  Indslaget handler om babymatematik - det er en undervisningsmetode for børn mellem 3-6 måneder.

  Ideen er ifølge underviser Lise Ryge, at det skal "stimulere dit barns (medfødte) læringslyst = at lære er det sjoveste i verden. At styrke dit barns lyst til at lære er en gave, barnet vil have glæde af resten af livet!

  Medvirke til, at dit barns hjerne udvikles, så senere læring forløber anderledes let, end vi husker det fra vor egen skoletids terperi!

  Introducere en anderledes måde at være sammen med sin baby på – til gensidig glæde."

  Vi søger i den forbindelse forældre, som har benyttet sig af denne metode. Er det dig? Eller kender du nogle, som har lært sit barn babymatematik, som gerne vil fortælle om det?

  Vi vil komme til jer, så der er ingen transport forbundet med det for jer.

  Vi håber meget at høre fra lige netop dig - og dit barn.

  Kontakt mig på denne adresse snarest muligt: ihler_makeup@yahoo.dk

  Med venlig hilsen

  Lisette

  0

 6. Hej Derude!!

  Jeg skal giftes til maj i en lille by mellem Odense og Nyborg og leder med lys og lygte efter én, der kan komme til mig på min bryllupsdag og sætte hår & lægge make-up!!!

  Alternativt må jeg tage ind til Odense.

  Er der nogen der kan anbefale nogen?? Jeg bor selv i København og kender derfor ingen frisører på Fyn!!

  Glæder mig til at høre fra Jer!!! :thumbsupsmileyanim:

  Nu blev vi gift på Sjælland, men jeg kan helt sikkert anbefale Trend og Hair i Kongensgade -og særligt frisøren Pernille K. Hun er simpelthen så dygtig! Jeg ved ikke, om hun kører ud.

  0

 7. Træls sag, men umiddelbart tror jeg de fleste forsikringsselskaber praktiserer således.

  for en del år siden kom jeg til skade med mit knæ i en håndboldkamp - forsikringsselskabet ville ikke give mig erstatning på min ulykkesforsikring da jeg ikke havde udfyldt skadesanmeldelsen korrekt.

  I 2004 ødelagde jeg så det andet korsbånd ved fodbold (ja jeg duer nok ikke til det med sport :-)) forsikringsselskabet satte min mengrad til 8, men min læge mente at det min. var en 14 vi klagede og de rettede det til 9. Det var for mig 20000 mere så det kan godt betale sig at klage.

  Men min tillid til forsikringsselskaber er MEGET lille og er ret sikker på de prøver at r.. rende en i stedet for at hjælpe!

  Puha! Det lyder godt nok ikke rart med alle din skader!

  Ja, men det er nok desværre sådan at forsikringsselskaberne er...

  Er der slet ikke nogen der har gode oplevelser med deres forsikringselskab?

  Jeg kan kun anbefale TRYG FORSIKRING, som jeg har samtlige forsikringer hos. Jeg har igennem de sidste 2 år haft brug for alle de fire forsikringer jeg har -Indbo, rejseforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring og de har dækket med det samme og hurtigt. Nogen gange har de endda ment at f.eks. et par stjålne bukser købt på tilbud skulle udbetales med den hele nypris m.m.

  De dækker uden vrøvl og jeg har intet at putte på dem. Fantastisk selskab, som faktisk også har mere end fair priser.

  0