lille pus

Medlem
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by lille pus


 1. Og ja - stolthed og fordom (eller pride and prejudice)! Jeg er en kæmpe fan af engelsk literatur fra 1750 til 1950 og også af kostumefilm og er stolt ejer af en temmelig stor samling af DVDer i denne stil (som min mand elsker at drille mig med). Men denne er selvfølgelig en klassikere (selv manden har set den tre gange allerede). Har lige set den igen i sidste uge min en veninde.

  Har også overvejet at købe en brudekjole i denne stil men på en eller anden grund blev det ikke sådan en alligevel. Er dog nysgerrig at se hvad du ender med købe!

  :thumbsupsmileyanim:

  0

 2. Her skal jeg lige følge med - jeg skal til forundersøgelse den. 25/3 og er lidt nervøs. Jeg er på -7,5 og -7,75 og iflg. det jeg har læste på nettet ville det også kvalificere mig til at få det betalt. Jeg håber, at jeg kan få det gjort fordi mine øjne ikke kan tåle kontaktlinser særligt godt og jeg er utroligt træt at være så afhængig af briller.

  Jeg bor forresten også i Århus og venter spændt på at høre hvor du fik det gjort Karen!

  :thumbsupsmileyanim:

  0

 3. hej alle!

  jeg er troende katolik

  min mand og jeg blev gift to gange i kirke!!!

  vi blev viet både i protestantisk og i katolsk kirke. begge gange havde jeg bare skuldre!

  vil lige tilføje vi holdte to fester, hade to kjoler, to bryllupskager alt var to gange! det var bare SUPER!

  Næsten det samme hos mig - to bryllupper, to fester, én kjole, to bryllupskager, MEN min kjole havde stropper af blonde. Dog ikke på grund af at jeg er katolsk. Jeg er bare generalt ikke så glad for stropløse kjoler.

  0

 4. Wow - stort tillykke Louise og William! :biggrin: Jeg er så glad for jer!

  @Toril: Hvem er den anden gravide 7/7 brud? :)

  Cindy - eller Askepot29 - er også gravid :) Hun var dog endnu lidt hurtigere, mener det er i april hun har termin.

  (nu håber jeg godt nok ikke jeg husker altfor meget forkert!!)

  Ohhhh ja - det havde jeg fuldstændig glemt. :) Der er så mange piger jeg kender gravide lige nu, at jeg har mistet overblikket. Måske skulle jeg tage noter. :hug:

  0

 5. Nej hvor spændende! Jeg gjorde noget lignende og fik min kjole lavet af en polsk designer. Derfor rejste jeg to weekender til Warszawa men det var intet problem - jeg har flere polske veninder og kunne sove hos dem. I alt synes jeg, at mine penge var meget bedre investeret... og så fik jeg en sjov historie oven i købet. :denmarkflag:

  :thumbsupsmileyanim:

  0

 6. Manden må desværre ikke stemme - han er tysk statsborger :balloons:

  Jeg må hellere ikke stemme og indtil videre er jeg ikke så glad for resultatet men der er jo stadigvæk tid til forændring. Jeg bliver optimistisk og krydser fingerne.

  0

 7. Hej. Siden der ikke lige er andre der kan fortælle om deres erfaringer med en skræddersyet kjole, hopper jeg på tråden.

  Min kjole er skræddersyet dog ikke af en dansk skrædder. Grunden var relativ simpel: Jeg havde en ret detajleret forstilling om hvad jeg vil have og det kunne jeg ikke finde i butikkerne. Jeg spurgte så hos forskellige skræddere og designere i Danmark men syntes at de alle vil have alt for mange penge for det. Min polske veninde forslåede så, at jeg skulle tage en tur til Warszawa sammen med hende og der endte det med at jeg fik min kjole - planlagt af en designer og syet af en dygtig syerske... og jeg er ikke spur ked af det at jeg "var nød" til at tage to gang til Warszawa. Det var rigtig sjovt og vi havde to kanon weekender derover!

  :unsure:

  0

 8. To måneder efter bryllupet er det nu virkelig på tide at vi sender takkekortene ud. Det gjorde vi tidligere denne uge. Nu vil vi også sende en lille takke-mail til alle dem som har sendt os SMS eller mail. Det ville være dejligt hvis nogle af jer som bruger andre browsere kunne give mig et lille feedback igen. Tak!

  <clickie>

  0