MetteG

Medlem
 • Content count

  605
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MetteG

 1. Hej allesammen Jeg havde egentligt ikke planlagt at lave nogen decideret beretning, men jeg bliver selv så glad af at læse andres, så jeg håber at nogen har lyst til at læse med i min. Vi skulle giftes i Lystrup Kirke ved Århus kl. 15, så vækkeuret ringede kl. 8.45. Jeg havde overnattet hos min mor i Vejle sammen med lillesøster Lotte, og vi skulle begge til frisør omkring kl. 10. Min mors kæreste kørte os derover, og så blev jeg ellers plantet i frisørstolen i næste tre timer!
 2. Jeg synes heller ikke at du skal blande dig i det. Som vi sikkert alle kender, så er piger mange gange bedre til at snakke end at handle, så måske har din veninde taget styringen fordi hun har følt at der ikke rigtigt er sket noget i planlægningen. Det er ikke til at vide, men jeg er sikker på at alle dine veninder har villet gøre det så godt for dig som muligt, og hvis nogen har følt sig trådt over tæerne, burde de have sagt fra imens planlægningen stod på - og helt ærligt synes jeg slet ikke at de burde have involveret dig i det. Det er ikke din opgave at mægle mellem veninderne. De er vel alle voksne mennesker.
 3. Hej alle, Så fik jeg lavet min dejlige brudekjole om, som jeg var så fantastisk glad for på dagen. Jeg har hele tiden vidst at jeg ville have den lavet om, og da jeg skal til to bryllupper i år, synes jeg at det var en perfekt anledning. Men her er den inden omsyning og farvning (inkl. mand)
 4. Hej Camilla, Hjertelig tillykke med jeres bryllup i går. Jeg håber at I begge havde en fantastisk dag, lige som I gerne ville have den. Jeg glæder mig til at se billeder
 5. Hej Camilla, dejligt at høre lidt fra dig igen, der er jo ikke langt tid til snart! Jeg skal tænke på dig på din store dag - der sidder jeg nemlig i flyet hjem fra bryllup i Japan Det er en virkelig flot hjemmeside I har lavet, den indeholder jo bare alt som man bør vide om jer og brylluppet. Vi prøver også at få lavet en hjemmeside, men det går ikke så godt, men hvordan har I lavet jeres? Knus
 6. Det var lige præcis hende, der lavede min kjole om
 7. Min brudekjole er også delvist af kunststof, men den yderste blonde er lavet af noget naturstof, for den har taget imod farve. Det inderste er af polyester og har ikke taget farve overhovedet bortset fra et par pletter hist og her på foret. Her er resultatet:
 8. Hej Mette, helt ærligt, så tror jeg ikke at du behøver at spille overrasket. Jeg blev poltet weekenden før mit bryllup, og i ugen op til kunne jeg lissom godt regne ud at det blev den lørdag (jeg var godt klar over at pigerne var i gang med at planlægge). Men jeg blev alligevel overrasket over hvor tidligt de kom og generelt bare glad for at se dem alle sammen - drengene kom samtidig for at hente min mand. Så uanset hvornår det bliver, er jeg sikker på at du nok skal blive glad og overrasket alligevel.
 9. Jeg er nok mest tilbøjelig til at give Trine ret. Hvorfor ikke lade manden have en sjov og skæg weekend med sine venner? Det er jo heldigvis ikke hver weekend I stedet for at blive vred, kan du jo tænke på hvor rart det må være for din kommende mand at have nogle gode venner der gør så meget ud af det for hans skyld, og evt. kan du alliere dig med en veninde, så I kan have en hyggelig weekend sammen (med din lille datter). Der behøver ikke at gøres et stort problem ud af det.
 10. Hej. Jeg har købt dette album til bryllupsbilleder. Der er plads til 208 billeder uden plads til tekst. Jeg har selv skrevet tekst på sort karton på str. med et billede og sat ind på hver side. Du kan se mere på denne side Umbra.com
 11. Det er totalt genialt det der! Hold da kæft hvor ser du godt ud i begge versioner af kjolen, og jeg er helt vild med båndet på også. Hvor har du fået farvet og syet den om?? Tak for de rosende ord Det er en tekstilformgiver her i Århus, nærmere bestemt Viby, der har lavet kjolen om. Du kan se nogle flere flotte omforandrede kjoler på hendes hjemmeside Kamillamarie.dk, hvor der også er priser og den slags.
 12. Tak skal I have, hvor er I søde Jeg er også så lykkelig over resultatet
 13. Jeg kan fortælle at det er Kamillamarie.dk der har omforandret min kjole til en sum af 1950 kr. hvoraf de 1200 kr. er for farvning. Yderst fair pris synes jeg, da man sagtens kan bruge det på en festkjole. Og så er min jo ikke bare en hvilken som helst festkjole
 14. Og her er som jeg regner med at skulle se ud til 2 x bryllup. Er dog stadig usikker på hvordan båndet skal sidde (forslag modtages gerne)
 15. Her er den så, lavet om. Den er lagt en del op, lidt mere foran end bagpå. Stropperne er fjernet og der er sat smalle stropper på i stedet, og så er blonderne farvet rosa. Meget smuk, hvis jeg selv skal sige det
 16. Jeg er godt nok fra naturens side lyshåret og fik lavet mørke reflekser i mit hår til brylluppet. Det kom til at se sådan ud. Men umiddelbart vil jeg sige at det vel også afhænger af hvordan dit hår skal sættes (uden at jeg ved noget som helst om den slags )
 17. Hmm, jeg ville kigge på Autoindeks, og der ligger Toyota tit helt i top i forhold til forskellige parametre (f.eks. ganske få reperationer og god service), så jeg ville klart vælge en Toyota, evt. en Corolla eller en Auris. De er begge to ikke ret store, men kabinen er ret rummelig, dvs. man får ikke den "lille-bils-fornemmelse" som visse andre små biler har. Men de biler ligger vist også prismæssigt noget over det budget du har lagt, spørgsmålet er så om det ikke alligevel kan svare sig at investere i en dyrere, men bedre bil i længden.
 18. Jeg mener ikke at I SKAL invitere konen, hvis ikke I har haft noget med hende at gøre og heller ikke tænker at det er noget I kommer til. I modsætning til andre ville jeg altså ikke blive sur over ikke at blive inviteret med til et bryllup hos nogen som Casper kender og jeg ikke gør. Tværtimod ville jeg have svært ved at sige nej hvis jeg blev inviteret, selvom jeg dybest set ikke har lyst. Jeg ville heller ikke selv invitere folk som jeg ikke kender til mit bryllup, da jeg synes det er en meget personlig dag og kun for de allernærmeste. Men ellers kan I da tage en snak med den mand det drejer sig om og spørge hvad han helst vil.
 19. Detaljerne. Dette slør er i farven "gold" (tror jeg), men det kunne også fåes i "ivory". Jeg tænker at de stadig har det.
 20. Jeg prøvede dette slør hos Panayotis sidste år, men endte med ikke at købe det (valgte ikke at have slør på overhovedet). Jeg mener at det kostede 1699 kr.
 21. Det giver rigtigt meget mening! Og jeg er helt enig. Jeg tænker også, at du skriver at det er hyggeligt at være sammen med ham, så måske kan en invitation til dit bryllup være en håndsrækning til ham, så han hvert fald ikke er i tvivl om hvad du gerne vil. Hvis han vælger at sige nej til den, har du fået svar på hvor han står, og så er der nok ingen grund til at gøre så meget mere ved det. Men gør hvad du allerhelst selv vil. Jeg mener ikke at du er forpligtet til at invitere ham hvis det er sådan du har det.
 22. Dette svar er jeg enig i.
 23. Hvor er den fodbold bare flot. Sikken et stort arbejde at lave den Hehe, ja det synes jeg jo også. Men "bageren" fik det til at virke som om han bare lige havde klasket sammen