wisbech

Medlem
 • Content count

  978
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by wisbech


 1. Ej, undskyld mig - men TV News er altså lidt ligegyldige nogle gange! Nu har de endelig fået helikopteren i luften, så er det naturligvis meget vigtigt at se, at der står svenskere i kø ved McDonalds på Amagertorv.... Hvor ligegyldigt er det lige?!?!?! Og behøvede man en helikopter for at få den meget vigtige oplysning ud til folket?!?!?!

  Lige mine ord.

  - Og mine!!!!

  Var der nogen, der sagde tomgang?

  Der sker bare ikke nok i lille Danmark til at have 24-timers nyheder... Ikke engang når der sker sådan noget i fodbold kan de holde udsendelsen interessant i mere end to minutter!

  HELT ENIG..... de gentager sig selv langt over 1 million gange i løbet af dagen. I hverdagen har de intet what so ever at sige som ikke for længst er sagt i nyhederne på tv2. De sidder og klapper i deres fede små hænder når der sker noget som dette - så kan de få "lidt mere fylde" i deres rådne program! (sorry, men det er sandt!)

  0

 2. Ej, undskyld mig - men TV News er altså lidt ligegyldige nogle gange! Nu har de endelig fået helikopteren i luften, så er det naturligvis meget vigtigt at se, at der står svenskere i kø ved McDonalds på Amagertorv.... Hvor ligegyldigt er det lige?!?!?! Og behøvede man en helikopter for at få den meget vigtige oplysning ud til folket?!?!?!

  Lige mine ord.

  - Og mine!!!!

  0

 3. Jeg ville heller ikke lave noget særligt om.

  Jeg har valgt min drømme kjole - intet andet vil kunne hamle op med den (synes jeg).

  Havde jeg så mange penge, at 400.000 ekstra ikke betød noget, ville morgengaven nok blive en del større.

  Ellers ville jeg da bruge pengene på mine børn og resten af familien i det daglige!

  0

 4. Det er ganske korrekt at kontrollørerne burde have stoppet tilskueren og jeg fatter simpelthen ikke at det kunne lade sig gøre at tilskueren kunne komme ind på banen. Både Lars og jeg er kontrollører i Parken og sikkerheden ER altså i top - vi har gang på gang fået kæmpe ros fra UEFA netop fordi vi altid styrrer ballademagerne til punkt og prikke.

  Desværre sker der fejl en gang imellem og jeg er stadig totalt måløs over at det kunne ske... Jeg tror måske det kunne ske fordi det hele foregik så hurtigt og hvis der bare er en kontrollør (eller i det her tilfælde måske flere) der er uopmærksom så sker det - men bør altså ikke kunne ske. Noget andet er, at der er ret strenge regler for hvad en kontrollør må udsætte tilskuerne for - også selvom de er nogle tumper og hjernedøde idioter og løber ind på banen...

  Problemet er, at mange af de personer som står i Parken først får kontrollør uddannelse efter noget der ligner et år hvilket jeg også er dybt uforstående overfor - den bør gives efter de første 3 prøvekampe.

  Jeg træder måske nogle over tæerne men jeg har prøvet at se det fra "Parkens" og kontrolløernes side....

  Jeg tror bestemt ikke du træder nogle over tæerne. Det er jo trods alt kun mennesker der kontrolerer i Parken.....

  Der er kun én med skyld i alt dette rod - og han er forhåbentligt under lås og slå!!!!!

  0

 5. HELT enig! Hvordan kunne han komme ind på banen? Burde der ikke være nogle vagter som havde stoppet ham inden han nåede så langt?

  Er det så ikke Parkens skyld? Hvorfor ska' det danske hold straffes for noget, de ik' har nogen mulighed for at kontrolere? Jeg synes med Gravgaards indblanden, at holdet gjorde hvad de kunne... Synes 0-3 resultatet er helt hen i vejret i den sammenhæng!

  Parken må da have en eller anden form for ansvar. Er det ikke deres job at sørge for sikkerheden for spillerne på banen ?

  Jo, det er Parkens ansvar. Men min kæreste, som er fast inventar i Parken, siger, at hvis man vil ned på banen, så er det ikke svært at komme det...

  Der går nok ikke lang tid, før vi ser Don Øf med en kommentar om at sikkerheden i Parken er i orden...

  Ja det har du nok ret i....

  Men den kan jo umuligt være i orden efter det vi har set her til aften. Kunne jo også høre senere, at kommentatorene sagde at "endnu en papnæse" var løbet ind på banen.

  Ja det er nemlig rigtigt! Hvad er det da for noget altså - helt ærligt.....

  0

 6. HELT enig! Hvordan kunne han komme ind på banen? Burde der ikke være nogle vagter som havde stoppet ham inden han nåede så langt?

  Er det så ikke Parkens skyld? Hvorfor ska' det danske hold straffes for noget, de ik' har nogen mulighed for at kontrolere? Jeg synes med Gravgaards indblanden, at holdet gjorde hvad de kunne... Synes 0-3 resultatet er helt hen i vejret i den sammenhæng!

  Parken må da have en eller anden form for ansvar. Er det ikke deres job at sørge for sikkerheden for spillerne på banen ?

  Ja det vil jeg nu også sige!!!! Sikke noget forbandet rod!!!!!!! :cheerleader3:

  0

 7. ÅRR HVAD MAND!!!! :sm: Sikke et KÆMPE FJOLS! Mega tåbe.... Ejj hvor er jeg bare arrig. :cheerleader3:

  Vil ikke sætte mig på så lavt et taber niveau så ham ved sige en masse ondt - men det er FAN.... SVÆRT AT LADE VÆRE!!!!!!! :toot:

  Nøj en klaphat. Håber han har det meget dårligt. :):):):bearhug:

  0

 8. Hej hej...

  Det er så simpelt.

  Du går ind i PAINT (under start på din computer)

  Tryk på åben og find det billede du skal bruge

  Tryk på BILLEDER og skriv fx 40 i de to øverste felter og tryk ok

  HUSK AT GEMME BILLEDET I ET ANDET NAVN - skriv fx "slet mig" eller sådan noget. Så bevarer du det originale billede.

  Luk paint og gå ind i gennemse - vælg det tilpassede billede og tryk vedhæft... SÅ ER DER BILLEDER PÅ SKÆRMEN :carrot:

  0

 9. Hej alle i dejlige tøser. :super:

  Tusind tak for de pæne roser - er også selv meget glad for resultatet

  Jeg tog pappet af kameraet og prøvede at scanne det ind på computeren. Kunne bare ikke få det ud i den rigtige str.

  Så jeg har tegnet efter pappet på et stk papir og kopieret det.

  Herefter åbnede jeg et helt alm word dokoment og satte det ind jeg ville ha' på.

  Så holdt jeg min skabelon op på skærmen for at se hvordan det skulle sidde, og printede så ud.

  Herefter lagde jeg min skabelon ovenpå det nyprintede og tegnede så jeg kunne se det igennem på papiret med monogram på.

  Det blev så tegnet op og fotokopieret - og så skulle der ellers bare klippes og skæres ud.

  Gav det mening???? Det er lidt bøvlet, men egentlig meget nemt! Det var bare en skam at jeg ikke kunne få den rigtige str printet ud efter at jeg havde scannet det ind.

  Men det lykkedes jo alligevel.... :shooter:

  0