FruSteiness

Medlem
 • Content count

  1,955
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by FruSteiness


 1. Altså sonnerupgaard mellem Hvalsø og Tølløse ikke??

  Jeg synes det er super godt fest sted. Har været til fest i 2 af deres festlokaler og har sovede der en gang.

  der er super smukt, og kvaliteten er i top. Køkkenet er super fedt. Ja både indenfor og uden for er der meget smukt.

  Hvilke af festlokalerne har i tankerne? og hvad med værelser/overnatning skal i have det med?

  0

 2. Hvor er du smuk i din kjole søde.. Hvor sidder den bare godt på dig og ja designet er bare vildt smuk.. ååååh du bliver så smuk..

  Hvornår er det april så jeg kan komme til globryllup og se dig som brud.

  Hvor er dine æske også bare vildt fede, super godt lavede..!! Og det ser godt ud med de skolekridt med rimene i..

  Ringene er også meget smukke

  Har desværre ikke tid til at læse din tråd igennem, så har kun skimtet, men for pokker hvor har du bare styr på alt..

  Knuss og kram :ilovebryllupsklar:

  0

 3. For filen da Anja, hvor har du bare styr på det, og hold da kæft hvor har du bare lavede mangle flotte ting.. Man sidder jo og misunder dig over dit super seje tema. Hvor er det bare gennemført.. SÅ smukt!!

  Har ikke læst alle sider kunne ikke overskue det, men har skimtet det igennem.. Fede fede bordkort, og dine risposer er SÅ søde..

  Anita og Din mor er meget smukke i deres kjoler, er faktisk ret vild med Anita's blå, og ret cool hun passer ind i Tema'et..

  Men Anja.. Din kjole.. WOW man sidder jo med køben på tastaturet.. For pokker hvor er du smuk i den. Den klæder dig så godt, og det er sødt med den pels til uden for.

  Tillykke med der nu er under en måned tilbage.. Hvor er det vildt.. Glæder mig så meget til at se billeder..

  Knuss Sandie

  0

 4. Da vi så skulle tjekke ind, altså igennem de der metaldeteltore.. Bliver Mik taget sin side.. de vil gerne lige kigge lidt mere på hans taske...

  post-30580-1223408511.jpg

  Han havde to ting.. en kæmpe tube tandpasta.. Dooh.. og så en lille krystal globus de også lige skulle undersøge, det ¨så åbenbart lidt mærkelig ud, så en lille kugle...

  Her er vi endelig kommet ombord p åskibet.. 10 timers flyvetur foran os.. Mik sov det meste og jeg så film.. bl.a. What happens in vegas, den der hvor Mcdreamy bliver brudepige.. og nogle andre.. så vdst 4.. er ikk så meget til det der med at sove.. ;)

  post-30580-1223408697.jpg

  Det var hermed det sidste billed fra vores fantastiske ferie.. Det var en helt perfekt honeymoon til os, afslapning og luksus.. Tak fordi i har kiggede med :)

  0

 5. Lørdag morgen kl. 6.00 var vi i havn, og efter vi havde spist morgenmad, ventede man på sit farve blev råbt op, så man kunne forlade skibet og hente sin bagage der var blevet hentede aften før..

  Sådan ser Miami ud kl. 6AM

  post-30580-1223408202.jpg

  Vi ankom til Miami Lufthavn 8AM... og vi skulle flyve 8PM.. spørg lige om det var røvsygt.. for man kunne ikk tjekke ind før 4 pm, og vi havde jo så meget bagage at vi ingen steder kunn gå he.. og hvert kvarter så hende i højtaleranlægget.. "welcome to Miami and the beaches.. the time is now 10am" hver kvarter.. nøj dødsygt.. sså vi fik løst en masse rebus..

  post-30580-1223408332.jpg

  0