Brud2008?

Medlem
 • Content count

  433
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Brud2008?

 1. Hej Piger. Er helt vildt med ideen om at stille en lille æske til hver gæst på bordet, med lidt ting i. Har I nogle ideer til hvad det kan være? Jeg har fundet en super fin æske på en hjemmeside hvor der så kommer rød sløjfe om.. Kom endlig med ideer.. Jeg SUGER til mig. Vi skal giftes den 14. juni. Og han friet i torsdags.. Ja så mor her er ved at være lidt "stresset" over om jeg nu når det hele..
 2. Super smuk! Spændene..
 3. Kan godt forstå du kommer i tvivl!! De er jo SUPER flotte ALLE sammen!!! Wau!! (Ved godt jeg ikke er til den store hjælp, men måtte bare lige skrive.. WAU)
 4. WAU!! Den er jo super smuk!! Hvorfor bliver man ikke gift flere gange!! (Altså med den samme mand)
 5. Vi havde det, og det var en KÆMPE hit. Der blev snakket meget om dem! Vi lagde fx: Panodil, lidt duft, mint, neglefil, kondomer osv i.. (Og da en ene kondom forsvandt, blev de kurve endnu mere samtale emne) Så ville helt klart gøre det.
 6. Ja jeg vil også vise lidt billeder fra vores skønne dag i lørdags. Det var helt igennem vellykket! Da jeg stadig ikke har så mange billeder må der nok komme fortsættelse hen af vejen som vi modtager billeder fra gæsterne og fotografen. ---------------------------- Fredag aften.. Michael sover hos sin "forlover" Louis og jeg har min veninde Rikke sovende hos os. Her er Rikke ved at samle de sidste af gaveæskerne til alle de spisende gæster.
 7. Der er blevet spurgt efter hvordan kjolen ser ud når slæbet er oppe.. Der kommer 3 billeder her.
 8. Super skønne øreringe! WAU! Hvad siger budgettet? Hvis det bare er øreringene så er de 950kr givet godt ud. Jeg havde opsat hår og man bemærket klart mine øreringe.
 9. Ja det var jeg også rigtig glad for. Det var den rette beslutning. Og tak...
 10. Jeg ville bare sige WAU! Super smuk kjole, og perfekt med det slør!!
 11. Sindsyg flot! Og rigtig romantisk! Tillykke med fundet!
 12. Super fin kjole!! Men vil helt klart anbefale dig at prøve flere hvis du ikke er helt sikker! Jeg købte 2 kjoler jeg fortrød og måtte sælge og endte med en 3. !!
 13. Min kommende svigerinde har været ude og købe en Lilly brudekjole. Hun tog til Sverig og prøvede en masse og fandt den hun ville have. Og ikke om kursen er lavere derovre for tiden så hun sparede 25% på en kjole hun også kunne købe her hjemme i dk!! Det er da en super besparelse på en helt nyt brudekjole! Bare en lille tip..
 14. Ja min er også derhen af.. Hvis du vil kalde det en havfruemodel..
 15. Neeej hvor er du smuk at se på. Virkelig romantisk stil. Hjertelig tillykke me dagen.
 16. Hvor er du smuk! Og super flot arb. din veninde har gjort med kjolen! Wau godt klaret! Tillykke med dagen ...
 17. NÅÅÅ hvor er hun sød..
 18. Måske max 3500-4000kr. SÅ er det lidt under 1/2 pris. Det er da også en del at sparer. Spændt på at hører hvad du gør
 19. Vi skal meget snart ha vores takkekort ud.. Men jeg mangler lidt ideer. Må jeg se billeder af jeres?
 20. Skøøøn fortælling.. Fik helt kriller i maven og kom til at tænke på vores eget bryllup. Mange gange tillykke. Din kjole og bruket minder lidt om det jeg selv havde. Du ser rigtig smuk ud!
 21. HELT KLART SLØR!!! Wau! Det er super flot til dig med slør! Og SMUK kjole, klær dig rigtig flot!
 22. Wau hvor er du flot i den kjole! Tillykke med den!
 23. IIIh tillykke.. den er skøøøn. Virklig flot! (Og så minder den lidt om min, )
 24. Wau Wau Wau.. Det er lækker lækker billeder.!!
 25. HVOR er du flot!! Tillykke med dagen.