Felixia

Medlem
 • Content count

  1,389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Felixia last won the day on May 8 2011

Felixia had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About Felixia

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 03/22/1987

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.flexiphoto.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  28.05.2011
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Glostrup

Recent Profile Visitors

5,229 profile views
 1. Jeg har fotograferet ved en udendørs præste-vielse og der gik præsten meget op i biskoppernes vejledning og at skulle dokumentere bagefter at det var foregået på rette vis bla. ved at der SKULLE være et "alterbord" med hvid dug, lys og bibelen og det skulle være som en kirkelig handling altså der skulle siges de forskellige bønner mm. Jeg ville tjekke med præsten for at være sikker
 2. Man kan bruge noget der hedder Hiflow eller lignende og det gør at de kan holde sig svævende meget længere tid.
 3. Vi gjorde det og var rigtig glade for den beslutning. Vi havde på forhånd informeret 2 par om at vi ville komme og bytte plads med dem efter henholdsvis for- og hovedret. Da vi sagde velkommen osv. fortalte vi så resten af selskabet om vores plan og det gik fuldstændig glat. Gæsterne var lynhurtige til lige at flytte glassene med rundt også for os.
 4. Når du siger anderledes hvad mener du da? Er det leg med lyset, spændende lokation eller sådan helt unikke ting som vi fx fik taget billeder i en biograf hvor vi kaster med popcorn?
 5. Nøj det er en fed location!!
 6. Du kan sikkert købe dem billigt på et hotel i dk ellers så søg på hotel slippers på ebay så kan du få 10 par til 9 pund.
 7. Jeg vil også lige tilføje, at hvis man påtager sig et arbejde så er der ikke noget der bagefter hedder at man "er træt af kunden" og "det var det der var" når man tydeligvis ikke har leveret det aftalte produkt. Det er flabet og top uprofessionelt!
 8. Jeg kan sagtens forstå at du er skuffet! Jeg synes det er helt til grin at levere sølle 150 billeder fra en heldagsfotografering 500-600 burde være hvad i havde fået. Location billederne synes jeg er pinlige i kvaliteten og hvorfor så få? Det er da rigtigt at 4000 kr. ikke er mange penge for en hel dag, men med det resultat ville jeg synes at 1000 kr. havde været for meget. Jeg er selv freelance fotograf og har fotograferet mange bryllupper så jeg bliver ked af det på jeres vegne over det produkt i har fået - måske I kunne overveje at få taget nogle nye billeder i tøjet igen? Selvom det jo desværre ikke er det samme.
 9. Jeg vil sige at det kommer an på hvor meget planlægning osv. i mangler og især hvor meget I selv skal stå for og sørge for inden dagen. Personligt ville jeg ikke have kunne slappe af med det så tæt på brylluppet fordi jeg så slet ikke ville have mulighed for at ordne lidt småting, lave lister og planlægge, men hvis I har styr på det hele og DU mener du vil kunne nyde det og ikke tænke for meget bryllup så ville jeg da gøre det. Bare husk på at man bliver overrasket over hvor meget der liiiige skal klares når man kommer tættere på datoen.
 10. Jeg havde et af de helt lange blondeslør på til vores bryllup og var super glad for det! Jeg tog det dog af efter brudevalsen og tog ikke noget andet på.
 11. Vi bestilte tøj til min mand, bror og far til vores bryllup og havde en rigtig god oplevelse med det. Min man ville også have et utraditionelt sæt og der skulle vi også lige forklare det et par gange før han var helt med på hvad vi snakkede om Tror lidt at det er kulturelle forskelle der gør at det lyder som om han sviner lidt hehe... Han var ude i nogle vilde forslag med at lave det i rødt fløjl osv for det kunne jo være pænt, men vi var "nej nej nej" indtil vi kom ind på det rigtige. Mht. at der ikke er noget at gøre når det er købt kan jeg ikke helt forstå det, for min bror kunne slet ikke passe vesten der var med til hans sæt og vi skrev derfor til danny som efter at have set billeder syede og sendte 2 nye veste som sad perfekt. Der var også mange dame kataloger da vi var derinde så jeg forstår heller ikke helt det med at han ikke syer til kvinder. Men hvis i føler alt for dårlig kemi ville jeg finde en anden. Held og lykke med det hele
 12. Min mor hjalp mig i kjolen.
 13. Bryllupsmagasiner bortgives - Glostrup.

  1. Felixia

   Felixia

   se under køb og salg

 14. Bryllupsmagasiner bortgives - Glostrup.

 15. Jeg havde også sorte sko på og ELSKEDE det! Min kjole var lang så det var desværre ikke alle, der opdagede det, men de der gjorde kommenterede det meget positivt... skulle jeg giftes med min mand igen blev det helt sikkert også i sorte sko