FrkHelle

Medlem
 • Content count

  2,557
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by FrkHelle


 1. Vi havde ikke regnet med, at de havde bedt os komme ud, da de var færdige. Vi troede de bare ville liste af igen - det gjorde vi nemlig, da min søster blev gift.

  Men vi inviterede dem ind på en øl/vand og så havde vi lidt chips og det var længe fint til dem :thumbsupsmileyanim:

  0

 2. jeg kan se, at du kommer fra Århus.

  Nu kender jeg ikke til jeres budget, men du kan evt få et tilbud hos dauf og pede, der ligger på Åboulevarden - lige på den anden side af åen, ved Magasin.

  Vi fik speciallavet vores vielsesringe derinde (bl.a. fordi jeg vandt et gavekort til dem her på Bryllupsklar) og jeg var ret overrasket over den gode pris, som vi fik samt de var vildt flinke, professionelle og leverede et fantastisk produkt.

  Altså.. det koster jo ikke at spørge..

  0

 3. Glæd jer ikke for tidligt - jeg søgte den for 1-2 uger siden og det er rigtigt nok, at den 6. bog i rækken er på trapperne - på engelsk!

  Den danske udgave kommer først sidst i oktober (mener jeg, at det er)...

  0

 4. Jeg kan desværre kun sige dårligt om L og W, der absolut ikke ville yde service eller hjælpe mig til min store dag - hvilket tog dem 1½ mdr at finde ud af!!

  Jeg endte med at få en tid hos Hårrødderne - fik lagt make-up af Jette (ejeren) og håret sat af Per og det var en løsning, som jeg blev rigtigt glad for. Både make-up og hår holdt så godt hele dagen - mit hår rykkede sig ik en milimeter og sad næsten på samme sted, da alle hårnåle var pillet ud.

  Der var en rigtig dejlig og afslappende atmosfære og stemning og jeg kan kun på det varmeste anbefale stedet :cheerleader3:

  0

 5. Jeg havde et par hvide bukser (de stoppede under knæet), en hvid og lilla silketop med binde-halterneck og en lilla kort jakke i skinnende stof - så faktisk smadder godt ud og var samtidigt afslappende. :cheerleader3: Og alle delene er noget, jeg har brugt efterfølgende :-)

  0

 6. Har ikke selv været til lagersalg, men har kun hørt godt om det.

  Jeg vil dog lige dele min venindes erfaring med dig og hun sagde at hvis hun skulle gøre det igen, så ville hun have prøvet kjoler i et par butikker først for at prøve de forskellige stiltyper af så hun vidste hvad hun skulle gå efter.

  Jeg er helt enig.

  Jeg købte min kjole der og var ret ked af, at jeg så ikke fik mulighed for at komme ud og prøve andre kjoler, selvom jeg var glad for min.

  Det endte så med, at jeg alligevel skulle ud og købe en ny kjole - hvilket så blev i Lillys butik på strøget i Vejle, så jeg fik prøvet flere, men jeg kan KUN anbefale, at du tager ud og prøver andre steder først, så du har oplevelsen samt ved, hvad du går efter. Men ellers kan jeg varmt anbefale lagersalget! :thumbsupsmileyanim:

  0

 7. Jamen vi var også i Inspiration ugen efter bryllup, da svigermor havde købt noget serveringssæt af det bestik vi ønskede - hun havde bare købt præcist det sæt, som vi ikke ønskede, da vi har det - og så tilmed 2 af dem - ih altså :)

  Nå men praktisk nok - det vi ville have, sælges kun som løsdele og den butik vil ikke sælge løsdele mere, så der var 50% på - det var jo heldigt for os.

  Men gavekortet... Hun spurgte gudhjælpemig, om ikke vi havde fået gaven da vi OPRETTEDE ønskeliste?

  Nej, hvor smart havde det været? Det smarte er jo netop, at man kommer og vil have noget af det, som man ikke fik (og så kan man jo blive fristet til liiiiiiiiige at købe noget mere).

  Nå men så måtte vi gerne vælge for 500 kr. Tror vi skrev under på en udbetalings-ting, men ikke noget med at finde vores ønskeliste eller vielsesattest, som jeg endda havde medbragt en kopi af.

  Vi valgte en Eva Solo the-kande - da vi havde fået kaffekanden i bryllupsgave. Nu har vi dem begge :bearhug:

  502930_termokande_rs[1].jpg

  0

 8. Til reception, som for os var fra 16-17 - også inden festmiddag - havde vi bestilt frisk frugt og havde selv leveret chokolade til kroen. Det havde været et hit, men vi havde også varmt og solrigt vejr, der for 3 uger siden.

  Men hvad med nogle små pindemadder eller kanapeer, eller måske små snitter brød med lidt lækkert: laks, parmaskinke og sådan.

  Mht natmaden - det kan I sagtens servere!

  0

 9. Først tænkte jeg, at jeg ville have den presset, som et billede, men jeg fik det frarådet, det da aldrig vil komme til at ligne den rigtige buket.

  At tørre den ville heller ikke være muligt, eftersom de blomster jeg valgte at få i ville blive brune i løbet af kort tid.

  Jeg ville IKKE kaste den (jeg kunne ikke klare tanken om, hvis den landede på gulvet og blev kvast, så skulle have kastet de to buketter, der lå på trappen i kirken, men glemte det :) ) og jeg kunne ikke afgøre, hvem der evt skulle have den af gæsterne/hjælperne.

  Men jeg traf en beslutning, som flere fandt utrolig smuk: om tirsdagen tog min mand og jeg hjem til min hjemby, hvor jeg lagde buketten på min fars grav, mens min mand tog billeder, så jeg har det foreviget.

  Det var sk*de hårdt og jeg fældede mange tårer. En ting var, at han ikke var med en anden ting var, at jeg skulle sige farvel til den smukkeste buket jeg nogensinde har stået med i hånden. :heart: Underligt at have de følelser for nogle blomster.

  Men jeg har det SÅ godt med, at jeg var dernede. Lagde i øvrigt også de to buketter, der havde pyntet bryllupsbilen. Det blev så fint.

  Min mor var på kirkegården dagen efter og sagde, at det hele stadig lå smukt og flot dernede - det varmede.

  Af buketterne på bilen har jeg taget den flotteste røde rose, som hænger til tørre - og den er stadig så smuk så smuk, selvom den er ved at være tør hele vejen igennem. Om den bliver gemt for altid ved jeg ikke, men indtil videre bliver den :blush:

  0

 10. Jeg synes allerede, at der sker meget på kjolen - meget mere end på min og jeg havde det præcist, som dig. Jeg havde også lyst til et løft her og der og måske lidt struttyl, men fik ikke gjort noget ud over at få syet en halter til den.

  Og nu, efter brylluppet, så elskede jeg min kjole. Den hænger stadig på soveværelsesdøren i posen og jeg kigger på den flere gange om dagen. Hvor er det trist, at jeg aldrig skal i den igen.. dvs... måske den skal have afkappet slæbet og have en anden farve? Nå det er en anden snak.

  Men.. når først dagen kommer og du bliver stadset ud, får lagt make-up, sat hår, slør eller hårpynt i og en brudebuket, så kommer helheden. Jeg synes faktisk, at der sker meget på din kjole og hvis der skal ske mere, så tror jeg, at det bliver for meget.

  Det er naturligvis en smagssag men husk på, hvorfro du valgte den, da du gjorde :thumbsupsmileyanim:

  0

 11. Nu har jeg ikke læst de andres svar, men vil alligevel komme med en kommentar.

  Vores aften skred ret hurtigt - så hurtigt, at vi var i sidste øjeblik om at nå brudevalsen inden midnat.

  Herefter gik vi i gang med at pakke gaver ud. Nok lidt hurtigt, for handyret ville ud og danse, men ikke hurtigere end at vi kunne nå at glæde os over det, som vi pakkede op.

  Jeg kunne ikke forestille mig, at vi IKKE havde pakket ud på dagen - vi havde nemlig flere gæster, der i løbet af aftenen spurgte, om vi pakkede op om aftenen og nogle der spurgte, hvornår vi gjorde - så det var bestemt vores gæsters ønske, at de skulle se os pakke deres gave op - og vi var også ret omringet, da vi gjorde det :thumbsupsmileyanim:

  0

 12. :cheerleader3: Weeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Det er det vi er - koner! :D

  Vi havde også en helt igennem fantastisk dag. Jeg osede af overskud og var helt afstresset og nede på jorden.

  Solen skinnede fra en skyfri himmel og det var så fantastisk at gå nede i parken og få taget billeder - men nøøøøøøj, hvor var det trættende hele tiden at smile og sige "TAK" til alle dem, der ønskede tillykke! :cheerleader3:

  Da vi kom til kroen sad alle vores gæster og hyggede med chokolade, frugt og drikkevarer og allerede der blev kroen rost fint.

  Velkomstdrinken blev serveret ude og der blev også tid og plads til udendørs fællesfoto og parfotos.

  Der var INTET at sætte en finger på i løbet af aftenen og det hele gik bare SÅ fantastisk.

  Dagen efter holdt vi åbent hus herhjemme, hvor vi i alt blev 20 - og det var sådan en hyggelig og afslappende dag - selvom det var LIDT hårdt. Men vi ville ikke have været det foruden!

  Vi har begge været rigtigt trætte lige siden, men det hører jo til ;)

  Har endnu ikke fået billeder, men skal nok vise og fortælle, når jeg har!

  :cheerleader3: fra FRU Helle

  0

 13. Den frisør, der i lørdags skulle sætte mit hår var HENRYKT over, at der ikke var kam på mit slør - han sagde, at det var meget nemmere at arbejde med, når der ikke var samt han bedre kunne få den tilpasset i min frisure.

  Så måske du lige skal kontakte frisøren og høre, om de helst vil have med eller uden :cheerleader3:

  0