metteholm

Medlem
 • Content count

  7,496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Posts posted by metteholm


 1. jeg brugte dem og resultatet var bare super flot, kunne overhovedet ikke se de havde haft den sprættet helt op nærmest... mener jeg kom af med 2500,- hvor jeg fik langt den ind i begge sider - de sprættede den helt op, fik lagt lidt ind ved brystet, sat et hejsesystem i så slæbet kunne hejses op når der skulle danses om natten og derudover fik jeg fjernet nogle perler der irriterede under armen.

  0

 2. Hej Mette!

  Hvor får man lavet personlige chokolader henne? Har set det hos en anden også, og det er altså bare så fint...

  (ny zilla, så har ikke været så meget rundt på forums endnu) :oops:/>

  Dem laver man selv. Har printet monogrammer og klippet ud i str der passer til chokoladerne og derefter pillet det yderste stykke papir af chokoladerne. Vigtigt der er to lag papir så du ikke sidder og rør ved chokoladerne ;) her var der noget sølvpapirslignende papir indenunder jeg lid sidde. Det nye hjemmelavede papir foldede jeg så udenom og satte sammen med dobbeltklæbende tape.

  0

 3. Jeg var til en fest sidste efterår hvor vestjyderne spillede - http://vest-jyderne.dk/velkommen - og tag ikke fejl af navnet, de spiller også på sjælland ;) Det var seriøst godt og mega sjovt og de har virkelig gode gamle numre samt mange af de nye også. Under maden var de to på guitar og det var også skide godt. Jeg sled et par Louboutin stiletter op den nat (som nu ligger og venter på at en skomager kan redde dem haha) og kunne ikke gå i to dage efter fordi jeg havde danset hele natten. Skulle jeg have nyt bryllup ville jeg hyre dem ;)

  0

 4. Kig evt forbi min blog www.toomuchtulle.dk - der er flere bryllupsrejseberetninger inkl budgetter, bla en tur til Florida og Thailand.

  Dog vil jeg lige indskyde at jeg ikke synes det er fjollet at bruge mange penge på Maldiverne, det er bare paradis ;)

  0

 5. Hej Mette..

  Jeg er fuldstændig betaget af dine STD kort, og har ledt efter omslaget til dem både herinde og på din blog - uden held /:

  Har du ikke en skabelon til at ligge med omslaget? :)/>

  - Dorte

  Nej har desværre ikke en skabelon liggende, de var lavet ud fra fri fantasi. Hvis du lige starter med at lave den på et stykke papir nogle gange og tilpasser den kan du bruge den som hjemmelavet skabelon, det er lige til :)

  0

 6. Lige ved Kongens Nytorv ligger der en butik der hedder Fred Butler - der fik ejg renset min kjole da jeg også synes at Jægerens var lidt for dyr selvom jeg havde fået det anbefalet.

  Fred Butler

  Hovedvagtsgade 4

  København K, 1103

  Her kostede det bum bum mellem 3-600 (husker det ikke præcis) eller sådan noget afhængig af kjoletypen og jeg har brugt dem flere gange siden.

  0

 7. Zoom ud :)/> zoom ud :)/> zoom ud :)/>

  Det skal nok gå, 3 måneder er lang tid til at planlægge en fest (gæsterne er vel inviteret?)

  Lav en liste over alt der mangler og start med det vigtigste og streg ud løbende. Hæng den på fx køleskabet så er der styr på det.

  Mange af tingene når man ikke men det betyder ofte så lidt på dagen :)/>

  Ærgerligt ned veninderne, men man kan ikke altid regne med hjælp. Afstem dine forventninger omkring det der skal nåes så du ved du kan overkomme det alene :)/> er der så hjælp er det bare en bonus.

  Hvem kritiserer dine valg? Din kommende mand?! Så synes jeg i skal få talt om det :)/>

  1