wuk63

Medlem
 • Content count

  283
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wuk63

 1. Jeg har et kæmpe ønske om at have blå sko på til mit bryllup, jeg skal have dem på 1 dag i mit liv, men det er en lang dag, så de skal ikke være for høje i hælene, og de skal ikke koste meget mere end 500 kr. Jeg fandt nogle på Nelly.com som var rigtig flotte, til omkring 300 kr. men med 11 cm i hælen i en størrelse 36 er hælen nærmest højere end min fod Nogen gode hjemmesider (ikke amerikanske) jeg gør ikke så meget i det der med at købe på nettet
 2. jeg er enig med dem der siger konfirmations alderen og op. spædbørn undtaget. desuden er de inviteret til receptionen så de får jo lov at være med til noget af det.
 3. Kan du ikke lave en skabelon af papir?
 4. Der er skibbild forsamlingshus, haunstrup huset, (søgården, men de laver vist selv maden) og kølkær forsamlingshus som jeg lige kender, jeg går ud fra at når nu du gerne vil have din bror til at lave maden at du går efter forsamlingshus løsningen :-) jeg kan selvfølgelig tage fejl. Vi skal selv holde vores i haunstrup huset, et ikke så fantastisk flot sted, men det er funktionelt og starter på en renovering i oktober så mon ikke det nok skal blive finere Det er dog mest toiletterne der er uskønne, det andet er bare "almindeligt", men lidt lanterner og glimmer skal nok rette op på det
 5. Det er meget normalt at man selv betaler, men man kan jo give folk nogle muligheder. 2 gange jeg har været til bryllup lå vi på en campingplads i nærheden, en tredje gang kørte vi hjem, men der var mulighed for overnatning på hotellet for egen regning. det var dog så tæt på at vi ligeså godt kunne køre hjem. Men hvis man finder et meget dyrt hotel at holde festen, så har jeg hørt nogle harme kommentarer om at det måske var lidt frækt at give det som eneste mulighed, det er jo dyrt at komme til bryllup i forvejen. Så hvis det er et dyrt hotel så find nummeret på et hostel/vandrehjem, en campingplads eller lig.n.
 6. Det er virkelig en trist situation og det gør mig ondt at du har mistet ham. Men hvor er det flot at du kan skrive om det her. Som svar på dit spørgsmål: Har din forlovede ikke en far der kan agere forlover? Det vil faktisk være et naturligt valg for mange!
 7. Det kan man ikke, for perlerne har ALT for små huller til hårnålene :-( har nemlig selv forsøgt engang - MEN har du set efter de der hår spiraler med perler, det ku jo være!!!!
 8. Jeg troede jeg skulle i mindst 3 butikker før jeg fandt KJOLEN, men næ nej, den var jo lige i Lilly!!! Jeg håbede håbede virkelig også at jeg kunne bære den - for den er så smuk. Og den er bare flot! Men så er det lige det dermed underskørter - er der nogen der har de 2 underskørter fra lilly til billig salg? Altså den nye og den gamle slags? Jeg skal først bruge dem i januar og jeg bruger str. 38. bare send mig en PM hvis i vil sælge dem!!!
 9. Tak tak alle sammen, jeg skal HELT klart have mindst 2 underkjoler jo mere puf jo bedre, og IH jeg glæder mig til at få den på! Min mor tudede da hun så mig i den, men jeg skulle lige derind 2 gange for der var en kjole i stærk konkurrence men da min søster stod og sagde "ej Maja det er altså bare SÅ meget dig den der" - ja så forsvandt min sidste skygge af tvivl. Og min veninde sagde "ej Maja den passer bare perfekt til et vinterbryllup, du ligner en is prinsesse " (Og så var den bare rarest at have på)
 10. Jeg har et ønske om at mit hår ikke skal sættes for meget op, at det skal være mere løsthængende og naturligt - det er det manden, bedst kan li, og så syntes jeg jo at når nu jeg gør mig lækker for hans skyld på bryllups dagen, så skal det også være noget han godt kan li. Jeg har efterhånden langt hår, men mit pandehår er kortere da jeg har haft kort pandehår. det går dog snart til ørerne. Jeg har "fald" i håret, men det glattes fint. Nogen der ligger inde med nogle billeder. jeg er helt blank!
 11. Ihh hvor er de bare flotte - lige det jeg manglede. Jeg kan overhovedet ikke sætte sådan noget selv, så tiden ved frisøren er bestilt Jeg har plukket dem jeg bedst kan li ud, og så får frisøren dem i hånden så hun har lidt at gå efter. Tror også det er rart for frisøren at vide hvad jeg godt kan li. TUSIND TAK PIGER
 12. vi kommer nok til at sidde således: Min mor - min far - mig - Anders - hans mor - hans far. Det gør vi fordi Anders´s mor ville blive SÅ ked af det hvis hun ikke måtte sidde ved sin søn, og jeg har det bedst med at min far sidder lige ved siden af og kan gi mig lidt ro. Og så glæder jeg mig bare til at se hvor stolte de er når de sidder der ved hovedbordet :-)
 13. Hvor mange kan der sidde ved hvert bord? Slukke tid - gå til ro tid hvilke stik er der (musikken skal måske bruge et specielt stik) Hvad koster det at leje en ekstra dag? De fleste forsamlingshuse kan man først komme ind i ved middagstid og på bryllupsdagen er det altså ret presset - til gengæld er de ofte lidt billigere at leje den ekstra dag, så man ikke skal give fuld pris for 2 dage. Undersøg om toilettet er stort nok til dig og kjolen og måske en hjælper vaser service skal i betale ekstra pr. kuvert - hvor meget mål på rum osv hvornår får i nøglen - hvornår og hvordan afleverer i? Er der nole rum der skal gøres lidt "ekstra" ud af - grimme rum farver på væggen hvor skal musikken stå i forhold til stik køkken forhold - især fryser og køleskab
 14. Er der nogen der kan hjælpe mig med stregtegning af rind kirke?
 15. Da jeg var et halvt år i Skotland lavede jeg 6 kasser med små ting i til ham, der var noget spiseligt i alle sammen, Han ELSKER slik og søde sager. Der var også et brev i hvor der stod hvor "kort" tid der var tilbage til vi sås. Og så var indholdet ellers inspireret af hvilken måned de blev åbnet, men det er nok ikke så aktuelt i denne situation. Jeg tog et billede af mig selv i en amerikansk fodboldtrøje (Det elsker han og han har det stadig) ellers gav jeg ham nogle små ting der symboliserer noget vi har sammen. fx var alle breve skrevet på brevpapir med små fisk på fordi jeg engang sagde han var en torsk og så gik der lidt tid så kiggede han på mig med de sødeste spørgende øjne "siger du jeg er en fisk?" og siden den dag har han bare været min "guldfisk" og sådan var der en masse små sjove ting vi har sammen som jeg fandt på noget der mindede om. Har i ikke noget lignende? en fælles interesse eller et gammelt billede fra dengang i var helt ny forelskede eller et minde fra en super god dag/ferie/oplevelse i har sammen? Jeg lagde også det første billede der er taget af os sammen i en af æskerne, det er ikke et særlig godt billede, men billedet vækker bare minder hos os begge.
 16. Hvor har du fået taget det henne? Ved Tosafoto? Jeg syntes nemlig de steder jeg har set er ret dyre og jeg er lidt blandet med hensyn til bourdoir billeder om det er pengene værd, om han bliver glad nok for det eller om han ikke er til sådan noget!!!
 17. nu skal jeg lige høre hvor jer der har skrevet priser bliver fotograferet? For jeg syntes de steder jeg har set er ret dyre!!!
 18. jeg er enig med de sidste der har svaret her, jeg syntes også at det var en skuffende kedelig kjole, med en underlig sammensætning af slør, diadem og brudebuket. Det er bestemt ikke min stil!!!
 19. vi står selv for det hele, så jeg kan da lige give mit bud på hvad man selv skal stå for: Leje af lokale (vi giver 2700 for leje af hele huset fra fredag til søndag) Mad (vi bestiller udefra max 250 kr. pr. kuvert) betjening (min mors kollega (køkken uddannet) tager 120 kr i timen og min søsters 2 veninder tager 100 kr i timen) duge (billig velour fundet på tilbud 50 m. 300 kr) bordpynt (jeg har fundet grene og grankogler der skal pyntes med sølv og glimmer i bedste frost stil næsten gratis - syltetøjsglas pyntes med bånd og sukker/salt til fyrfadslys- super billigt) indkøb af drikkevarer (Kæresten min har gode vin forbindelser så han kan få det til indkøbspris - ellers en lille tur til tyskland så er den klaret) borddækning og oprydning (min familie hjælper med begge dele. Borddækningen plejer at være rigtig hyggelig og oprydningen får vi garanteret ikke lov til at være med til - mine forældre gør det meste om aftenen). og så er der selvfølgelig musik, indbydelser og bordkort, men det skal man vel også selv stå for på hoteller og kroer??? Det hele er hvad man gør det til - går man meget op i at det hele skal være perfekt er der meget planlægning i det, gør man ikke så er det jo meget lige til!
 20. Ja som overskriften lyder så vil jeg gerne vide hvornår i lavede jeres kirkehæfter? Der skal jo sange ind i men ved ikke om dem jeg gerne vil have er ok (vil fx. gerne have bryllups salmen, men ved ikke om det er ok med organisten, præsten, kordegnen osv.) og hvad med programmet? Samtidig vil jeg gerne have glædes tåre servietter i og det tager jo nok lidt tid, men kan ikke lave det før de er printede og det vil godt nok være træls at udskyde det hele til allersidst! Hvad gjorde i?
 21. Jeg syntes det er flot med bare den mindste gave til hjælpere, de forventer det ikke og ved godt at økonomien er hårdt spændt for for brudeparret. Jeg vil gladeligt hjælpe selv uden gave - så jeg syntes en gave til 100 kr er rigtig fin.
 22. Jeg styrer også det meste, men ikke af egen fri vilje - hvor ville jeg gerne han interesserede sig lidt mere, bare viste den mindste smule interesse - har tit været i tvivl om han mente det da han spurgte om vi skulle giftes. Hver gang jeg forsigtigt bragte det på bane var svaret på mine spørgsmål "det ved jeg ikke" eller "det gider jeg ikke snakke om nu." De ting han skulle stå for rykkede jeg for 100 gange (nej jeg overdriver ikke engang) bestille kirke, forsamlingshus, fotograf, musik. Det har taget i gennemsnit halvanden måned at få ham til faktisk at gøre tingene. Jeg forventer ikke de store "jeg er mere til baby blå end violet" samtaler eller andet der har med det kreative at gøre. Men der var nu ikke mere respons i den mand end der er i en brun gadedør. SÅ fik jeg åbenbaringen - jeg skrev simpelthen alt det ned jeg ville have han skulle tage stilling til - det gjorde jeg i formiddags inden arbejde, og da jeg kom hjem havde han svar på det HELE!!! Så nu er musikken i gang med at blive bestilt, jeg ved han vil have ris og ikke sæbebobler til brylluppet. Han vil sørge for champagne til receptionen, frem for asti, han er ok med madmuffins og han syntes vi skal bestille forretten frem for at lave den selv. Så ved jeg hvad jeg skal gøre næste gang
 23. Jeg er 159 høj og vejede 64 kg 4 januar - imorges vejede jeg 63. Jeg har før kunne arbejde mig ned i 58 kg og holde det fint i ca et år før vægten nærmede sig de 60 kg permanent. Så skete der noget i mit liv og da jeg stod på vægten januar 2009 vejede jeg 56 kg (nok min ideal vægt men UMULIG at holde medmindre jeg ikke spiser mere end 1-2 måltider om dagen i et halvt år - eller lever af bladselleri og broccoli) derefter kørte mit liv lidt på skinner, så fik jeg et nyt elendigt job som kørte mig ned med søvnløse nætter og evig træthed, så fik jeg et nyt job, som jeg efter kort tid i, blev syg i en måned, så blev jeg rask, så blev det jul og så stod jeg på vægten den 4 Januar 2010 og havde taget 8 kg på. Jeg vil bare gerne ned og veje 58 kg igen!!! Men syntes hver dag er en kamp med mig selv Jeg forsøger at spise fornuftigt 1 glas juice til morgen, sammen med havregryn med rosiner og mælk. En banan mellem 10 og 12, 200 g grøntsager (er sågar gået væk fra frugt) mellem 12.30 og 14.00 nogle gange sammen med noget andet, eller som en salat med tun el. lign. efter 14.00 får jeg sjældent tid til at spise, jeg arbejder i et fritidshjem og der er run på om eftermiddagen (altså sidder jeg sjældent stille i 10 min - så man kan ikke kalde det stillesiddende arbejde). om aftenen laver jeg madplaner med retter der oftest indeholder en MASSE grøntsager, og oksekødet fylder mindre og mindre i hverdagen, og vegetar retter har, til kærestens fortrydelse, fået en fast plads 1 gang i ugen. Jeg har aldrig spist meget fed mad, og min last: cola er lagt på hylden så jeg kun drikker det til festlige arrangementer, hvor det erstatter alkohollen - som jeg kun har drukket 1 gang siden nytårsaften. Jeg forsøger VIRKELIG at holde mig fra kagen, men det er nok dér jeg fejler!!! Men det er jo ikke hver dag!!! I weekenderne sker der også noget - jeg ved ikke hvorfor, men vægten stiger ALTID i weekender - spiser jeg større portioner mad, spiser jeg mere fordi jeg har tid til at spise når jeg er sulten? jeg ved det ikke!!! hvis jeg bliver tilbudt noget lækkert (fx kage) til diverse arrangementer hos venner og familie kan jeg IKKE sige nej, hvorfor ikke? Og hvad sker der for at jeg hele tiden har en ualmindelig trang til saftevand!!! Det er sukkerafhængighed - men "Goood D......." Hvor svært er det lige det er for mig??? jeg har som sagt før kunnet tabe mig (bare ved kostændring til at starte med, og derefter motion 15 min om dagen) Jeg har levet et år uden 1 eneste glas saftevand, vin (jo ok 5 gange på 12 mdr), drinks eller sodavand der ikke var light(Nu kan jeg ikke drikke light uden at det vender sig i munden på mig!)! Hvorfor kan jeg så ikke nu???? Hvis det ENDELIG lykkes mig at sige nej til noget kredser mine tanker om det i flere timer. Jeg forsøger at svømme, som jeg ellers ELSKER - men kan ikke lokke mig afsted, jeg render rundt med konstant dårlig samvittighed overfor mig selv, men jeg føler mig så SVAG - som om jeg ikke orker! MEN DET SKAL JEG!!!! Måske er det fordi jeg VIRKELIG anstrenger mig, men ikke kan se et resultat, som jeg kunne sidste gang. Jeg står bare stille mellem 62,5 og 63 kg. Vejet op mod alt det jeg ændrer og hvor svært det er for mig så er det jo bare ikke værd at ændre livsstilen!!!! Jeg er god til undskyldninger omk. min manglende motion - men det skal være slut! Jeg forsøger at løbe - noget min kæreste startede, og som jeg ikke troede jeg kunne, da jeg har kronisk skinnebens betændelse - men i lørdags købte han løbesko til mig. Søndag løb jeg 1,5 km for første gang i over 8 år, idag var jeg ude igen, jeg har sjældent oplevet så meget smerte men jeg kom igennem det, forhåbentlig stærkere! DET er mit lys i mit lavpunkt af mit fysiske selvværd - DET er mit spinkle håb som jeg klynger mig til Jeg ved godt at nogle af jer vejer meget mere end jeg, og at mange af jer endelig har tabt meget mere end de 5 kg jeg drømmer om - men for mig gør det jo ikke problemet mindre besværligt - det gør bare respekten for jer større!!! Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg ønsker at opnå med den her tråd, men måske skulle jeg bare lette mit hjerte! Måske har jeg brug for at andre hører mine tanker, at det at stå til ansvar overfor andre end mig selv vil hjælpe! Måske er den her tråd startskuddet til at jeg endelig kan tage mig sammen!! Tak fordi i læste med!!!