wuk63

Medlem
 • Content count

  283
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by wuk63


 1. Der er skibbild forsamlingshus, haunstrup huset, (søgården, men de laver vist selv maden) og kølkær forsamlingshus som jeg lige kender, jeg går ud fra at når nu du gerne vil have din bror til at lave maden at du går efter forsamlingshus løsningen :-) jeg kan selvfølgelig tage fejl.

  Vi skal selv holde vores i haunstrup huset, et ikke så fantastisk flot sted, men det er funktionelt og starter på en renovering i oktober så mon ikke det nok skal blive finere :thumbsupsmileyanim: Det er dog mest toiletterne der er uskønne, det andet er bare "almindeligt", men lidt lanterner og glimmer skal nok rette op på det :biggrin:

  0

 2. Det er meget normalt at man selv betaler, men man kan jo give folk nogle muligheder. 2 gange jeg har været til bryllup lå vi på en campingplads i nærheden, en tredje gang kørte vi hjem, men der var mulighed for overnatning på hotellet for egen regning. det var dog så tæt på at vi ligeså godt kunne køre hjem.

  Men hvis man finder et meget dyrt hotel at holde festen, så har jeg hørt nogle harme kommentarer om at det måske var lidt frækt at give det som eneste mulighed, det er jo dyrt at komme til bryllup i forvejen. Så hvis det er et dyrt hotel så find nummeret på et hostel/vandrehjem, en campingplads eller lig.n.

  0

 3. Tak tak alle sammen, jeg skal HELT klart have mindst 2 underkjoler :balloons: jo mere puf jo bedre, og IH jeg glæder mig til at få den på!

  Min mor tudede da hun så mig i den, men jeg skulle lige derind 2 gange for der var en kjole i stærk konkurrence men da min søster stod og sagde "ej Maja det er altså bare SÅ meget dig den der" - ja så forsvandt min sidste skygge af tvivl. Og min veninde sagde "ej Maja den passer bare perfekt til et vinterbryllup, du ligner en is prinsesse :) " (Og så var den bare rarest at have på)

  0

 4. :balloons:

  Ihh hvor er de bare flotte - lige det jeg manglede. Jeg kan overhovedet ikke sætte sådan noget selv, så tiden ved frisøren er bestilt :) Jeg har plukket dem jeg bedst kan li ud, og så får frisøren dem i hånden så hun har lidt at gå efter. Tror også det er rart for frisøren at vide hvad jeg godt kan li. TUSIND TAK PIGER :)

  0

 5. vi kommer nok til at sidde således:

  Min mor - min far - mig - Anders - hans mor - hans far. Det gør vi fordi Anders´s mor ville blive SÅ ked af det hvis hun ikke måtte sidde ved sin søn, og jeg har det bedst med at min far sidder lige ved siden af og kan gi mig lidt ro. Og så glæder jeg mig bare til at se hvor stolte de er når de sidder der ved hovedbordet :-)

  0

 6. Har lige brug for at få lidt hjælp til at få tankerne på plads. Jeg går og grubler over alle mulige små og store ting....

  I fuldstændig tilfældig rækkefølge:

  Jeg tager normalt mine smykker af om aftenen, også min forlovelsesring. Samme når jeg bager, laver mad, svømmer, bader, etc. Gør man også det med sin vielsesring? Eller går man bare med den altid?

  Jeg vil gøre præcis som jeg plejer at gøre - det er det jeg har det bedst med, jeg tager den af når jeg svømmer, bager, maler o.lign. mens jeg sover med den på og oftest bader med den på

  Jeg har været til flere bryllupper, men kan simpelthen ikke huske det: brudeparret går ud ad kirken som de første. Går man så helt ud af kirken og står der mutters alene før gæsterne kommer ud? Hvis nogen kaster med ris, skal de jo ligesom stå der først, ikk?

  Jeg har stået espalier (staves) nogle gange, og der gik vi ud under sidste salme og ventede på brudeparret, men det er vist ikke så brugt andre steder, men måske håndbold/fodbold/hockey/zumba holdet har fundet på at stå derude :balloons:

  Jeg vil have calla-liljer, røde, i min buket, og ikke andet. Hvis min kæreste skal have en blomst i knaphullet, skal det så være den samme blomst? Synes det lyder lidt mystisk med en stor rød blomst i hans knaphul :)

  spørg blomsterhandleren når du/i/han bestiller buketten, de må vide hvad der er normalt

  Nå og så til det der nager mig allermest. Min kærestes ex-kone (vi har begge været der før...) har kastet sig ind i mine bryllupsforberedelser med stor iver. Hun kommer med både kage og buket. Og stadser sin datter op til det helt store. Datteren (min søde bonusdatter) på 8 skal gå ind sammen med mig. Jeg kommer til at være meget meget enkel i min stil, mens min lille brudepige (eller hvad det nu hedder) er pyntet efter alle kunstens regler. Nu har jeg trumfet en enkel buket igennem, men kagen bliver stadig (over)pyntet. Hvis det nu var min veninde der gik så højt op i mit bryllup, ville jeg nok 'lade hende', men jeg synes at min kærestes ex måske har fået lidt for meget at skulle have sagt. Samtidig er det jo smadder pænt af hende at tilbyde hjælp (vi har ikke så mange penge til bryllup), men jeg har mest lyst til at sige nej tak til det hele, købe kage, blomster og kjole til lillepigen selv... Hvad synes I?

  :)

  Tjah jeg syntes det er svært, hun gør det jo i bedste menning - Men jeg vil tilslutte mig den med at vise billeder af det DU godt kan li og sige til hende "Ej ved du hvad jeg fandt bare den FLOTTESTE kage på nettet/i billed bladet - hvor ville jeg bare ELSKE hvis du kunne lave noget i den stil" eller sådan noget, jeg har også en veninde til at lave kagen, og heldigvis betyder den ikke ALT for mig, for hun skifter idé hele tiden, jeg kan slet ikke følge med men hun ved hvilken farve og hvad topfiguren skal være - og så ved hun hvilke slags kage vi kan li - men hun vil os jo bare det bedste, selvom nogle af mine idéer bliver "glemt" så gør det ikke så meget når det er de bedste intentioner der er bag

  0

 7. Jeg har et ønske om at mit hår ikke skal sættes for meget op, at det skal være mere løsthængende og naturligt - det er det manden, bedst kan li, og så syntes jeg jo at når nu jeg gør mig lækker for hans skyld på bryllups dagen, så skal det også være noget han godt kan li.

  Jeg har efterhånden langt hår, men mit pandehår er kortere da jeg har haft kort pandehår. det går dog snart til ørerne. Jeg har "fald" i håret, men det glattes fint. Nogen der ligger inde med nogle billeder. jeg er helt blank!

  0

 8. Hvor mange kan der sidde ved hvert bord?

  Slukke tid - gå til ro tid

  hvilke stik er der (musikken skal måske bruge et specielt stik)

  Hvad koster det at leje en ekstra dag? De fleste forsamlingshuse kan man først komme ind i ved middagstid og på bryllupsdagen er det altså ret presset - til gengæld er de ofte lidt billigere at leje den ekstra dag, så man ikke skal give fuld pris for 2 dage.

  Undersøg om toilettet er stort nok til dig og kjolen og måske en hjælper

  vaser

  service

  skal i betale ekstra pr. kuvert - hvor meget

  mål på rum osv

  hvornår får i nøglen - hvornår og hvordan afleverer i?

  Er der nole rum der skal gøres lidt "ekstra" ud af - grimme rum

  farver på væggen

  hvor skal musikken stå i forhold til stik

  køkken forhold - især fryser og køleskab

  0

 9. Jeg troede jeg skulle i mindst 3 butikker før jeg fandt KJOLEN, men næ nej, den var jo lige i Lilly!!!

  post-41090-1277843188.jpg

  post-41090-1277843198.jpg

  Jeg håbede håbede virkelig også at jeg kunne bære den - for den er så smuk. Og den er bare flot!

  Men så er det lige det dermed underskørter - er der nogen der har de 2 underskørter fra lilly til billig salg? Altså den nye og den gamle slags? Jeg skal først bruge dem i januar og jeg bruger str. 38. bare send mig en PM hvis i vil sælge dem!!!

  post-41090-1277843207.jpg

  0

 10. Da jeg var et halvt år i Skotland lavede jeg 6 kasser med små ting i til ham, der var noget spiseligt i alle sammen, Han ELSKER slik og søde sager. Der var også et brev i hvor der stod hvor "kort" tid der var tilbage til vi sås. Og så var indholdet ellers inspireret af hvilken måned de blev åbnet, men det er nok ikke så aktuelt i denne situation.

  Jeg tog et billede af mig selv i en amerikansk fodboldtrøje (Det elsker han og han har det stadig) ellers gav jeg ham nogle små ting der symboliserer noget vi har sammen. fx var alle breve skrevet på brevpapir med små fisk på fordi jeg engang sagde han var en torsk og så gik der lidt tid så kiggede han på mig med de sødeste spørgende øjne "siger du jeg er en fisk?" og siden den dag har han bare været min "guldfisk" og sådan var der en masse små sjove ting vi har sammen som jeg fandt på noget der mindede om. Har i ikke noget lignende? en fælles interesse eller et gammelt billede fra dengang i var helt ny forelskede eller et minde fra en super god dag/ferie/oplevelse i har sammen? Jeg lagde også det første billede der er taget af os sammen i en af æskerne, det er ikke et særlig godt billede, men billedet vækker bare minder hos os begge.

  0

 11. jeg er også en plus pige, og har fået taget boudiorbilleder til min mand, og de kan sagten tage dem sådan, at man ikke ligner en flodhest :-)

  Hvor har du fået taget det henne? Ved Tosafoto? Jeg syntes nemlig de steder jeg har set er ret dyre og jeg er lidt blandet med hensyn til bourdoir billeder om det er pengene værd, om han bliver glad nok for det eller om han ikke er til sådan noget!!!

  0

 12. vi står selv for det hele, så jeg kan da lige give mit bud på hvad man selv skal stå for:

  Leje af lokale (vi giver 2700 for leje af hele huset fra fredag til søndag)

  Mad (vi bestiller udefra max 250 kr. pr. kuvert)

  betjening (min mors kollega (køkken uddannet) tager 120 kr i timen og min søsters 2 veninder tager 100 kr i timen)

  duge (billig velour fundet på tilbud 50 m. 300 kr)

  bordpynt (jeg har fundet grene og grankogler der skal pyntes med sølv og glimmer i bedste frost stil næsten gratis - syltetøjsglas pyntes med bånd og sukker/salt til fyrfadslys- super billigt)

  indkøb af drikkevarer (Kæresten min har gode vin forbindelser så han kan få det til indkøbspris - ellers en lille tur til tyskland så er den klaret)

  borddækning og oprydning (min familie hjælper med begge dele. Borddækningen plejer at være rigtig hyggelig og oprydningen får vi garanteret ikke lov til at være med til - mine forældre gør det meste om aftenen).

  og så er der selvfølgelig musik, indbydelser og bordkort, men det skal man vel også selv stå for på hoteller og kroer???

  Det hele er hvad man gør det til - går man meget op i at det hele skal være perfekt er der meget planlægning i det, gør man ikke så er det jo meget lige til!

  0

 13. Ja som overskriften lyder så vil jeg gerne vide hvornår i lavede jeres kirkehæfter?

  Der skal jo sange ind i men ved ikke om dem jeg gerne vil have er ok (vil fx. gerne have bryllups salmen, men ved ikke om det er ok med organisten, præsten, kordegnen osv.) og hvad med programmet?

  Samtidig vil jeg gerne have glædes tåre servietter i og det tager jo nok lidt tid, men kan ikke lave det før de er printede og det vil godt nok være træls at udskyde det hele til allersidst! Hvad gjorde i?

  0

 14. Jeg styrer også det meste, men ikke af egen fri vilje - hvor ville jeg gerne han interesserede sig lidt mere, bare viste den mindste smule interesse - har tit været i tvivl om han mente det da han spurgte om vi skulle giftes. Hver gang jeg forsigtigt bragte det på bane var svaret på mine spørgsmål "det ved jeg ikke" eller "det gider jeg ikke snakke om nu." De ting han skulle stå for rykkede jeg for 100 gange (nej jeg overdriver ikke engang) bestille kirke, forsamlingshus, fotograf, musik. Det har taget i gennemsnit halvanden måned at få ham til faktisk at gøre tingene. Jeg forventer ikke de store "jeg er mere til baby blå end violet" samtaler eller andet der har med det kreative at gøre. Men der var nu ikke mere respons i den mand end der er i en brun gadedør. SÅ fik jeg åbenbaringen - jeg skrev simpelthen alt det ned jeg ville have han skulle tage stilling til - det gjorde jeg i formiddags inden arbejde, og da jeg kom hjem havde han svar på det HELE!!! Så nu er musikken i gang med at blive bestilt, jeg ved han vil have ris og ikke sæbebobler til brylluppet. Han vil sørge for champagne til receptionen, frem for asti, han er ok med madmuffins og han syntes vi skal bestille forretten frem for at lave den selv. Så ved jeg hvad jeg skal gøre næste gang :rolleyes:

  0

 15. En kirkelig velsignelse tager ikke så lang tid så det skal du ikke bekymre dig om.

  Vi skal giftes i en Kirke - for min skyld kunne det lige så godt have været rådhuset, det betyder ikke så meget for mig - der er selvfølgeligt noget mere højtideligt ved en kirkelig vielse end rådhuset, men jeg kunne godt leve uden. Men min kærestes storebror døde for nogle år siden, og det er vigtigt for hans familie at han kan få lov til at "være med". Jeg er ikke troende kæresten heller ikke, så jeg må bekende at jeg er en smule hyklerisk og har truffet valget om en kirkelig vielse af emotionelle og ikke troende grunde.

  0