tanteette

Medlem
 • Content count

  456
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tanteette

 1. Jeg fik da ALDRIG smidt billeder herind. Det gør jeg så nu,- næsten 2 år efter
 2. En sækkepibespiller i kirken.
 3. 2 som elsker hinanden.
 4. Foran kirken,- hele familien. OG mine skønne drenge og mand, der sidder og venter.
 5. Et sjovt billede af os bagfra.
 6. Kan ik sende dig besked:) tøm indbakke!
 7. Mine brudebørn skal gå ind før mig- og efter os på vej ud. Vores præst er helt med på det!!
 8. Ellers send mig din mailadresse så kan jeg vist maile det til dig.
 9. Du er så smuk i dem alle, men synes da bestemt at halternecken er rigtig fin til dig! Og fedt at kunne finde en til 2400!! Det er da så fedt!!
 10. Vi var ved er sted hvor vi prøvede 6 forskellige skydeting: pusterør, bueskydning, øksekast, ... Det var ret sjovt selvom vi var gravide!! Sing Star gjorde vi også!
 11. I disse børnetråde er jeg bare så enig med dig!!! Du er en varm og omsorgsfuld rummelig far, tror jeg!!
 12. Hvor kom det der lige fra?? For jeg må tilstå at jeg ikke forstår dit "udbrud".....!? Er så træt af alle disse fest uden børn-tråde,- hvor folk ikke forstår at det kan være et problem for nogen at få passet sit/sine børn (uanset alder i pricippet). Der kan jo være mange årsager og prioriteringer til det. Når man vælger at holde fest uden børn (hvilket jeg synes er helt fint at gøre!!), så må man jo også acceptere at nogen så fravælger festen... Man kan altså ikke generalisere og sige, at børn pr. definition SAGTENS kan undvære mor i en alder af 9 mdr. Måske har forældrene slet ikke lyst til at barnet skal passes?! Men det må man endelig ikke sige i DK for så er man frygtelig pylret. (Mine er alle blevet passet tidligt! Den ældste ved 3 mdrs-alderen) Synes vist bare det er så træls at man SKAL være imod børn ved bryllupper og alligevel blir mange skuffet når folk så melder afbud pga børn... Man skal gøre hvad man synes er rigtigt! Men det gælder jo på begge sider;-)
 13. Altså!!! Der er så stor forskel på babyer og mødre,- nogen kan ikke undvære mors babser- nogen kan... Der er mange rigtige måder at være forældre på- og mange rigtige måder at holde fest på!! Fair nok at sige at børn ikke er velkomne,- men så må man jo også acceptere et afbud.
 14. Ei hvor dumt!! Håber du får en skøn dag, hvor du føler dig smuk!!
 15. Det kan hurtigt blive dyrt, men der er vist ikke mange håndværkere der arbejder under 500 kr i timen...
 16. Vi skal slet ikke sidde med familien. Har besluttet at vi alle får det hyggeligst uden;-) Så vi sidder med venner og vores forældre sidder med deres søskende og venner. Jeg har været med til flere fester hvor brud og gom flyttede pladser og endte ved vennebordet:-) Det fingerede fint!! Så gør det I helst vil!!
 17. Hos min blomsterdame koster de ca 20 kr pr stk.
 18. Fleur??? Synes de havde vildt mange forskellige da jeg kiggede!
 19. Hvor fedt!!!
 20. Det skal vi vist ikke diskutere;-)
 21. Svigermor er i Skotland og blander sig OVERHOVEDET IKKE! Både godt og skidt... Min mor blander sig, når jeg spørger hende. Det er på et fint niveau.
 22. Så nogen I en selvstændig skobutik idag. Der var ned i str 25, hvilket forargede mig lidt:-)
 23. Vi har simpelthen købt: 54 rødvinsglas 54 hvid 108 champagne 24 cognac 108 vand Tjuhej!! Resten af vinglasene låner vi af min bror som har det samme stel! 6 for 29' stellet fra IKEA. Derudover købte vi 16 vandkarafler. Låner det ud for 1 kr pr glas. Har allerede 2 kollegaer der skal låne det;-) Duge og servietter lejer vi billigt ved haderslev golfklubs resraurant.
 24. Regner med vi synger en sang a la Sommersalme eller du kom med alt det der var dig...
 25. Her har han set skoene- og det er det eneste han får at se;-)