siesta keys

Medlem
 • Content count

  263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About siesta keys

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 11/15/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  30.04.2011
 • Type vielse
  Det sker i kirken:)
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Jylland
 1. Smukt! Tror han bliver rigtig glad for den. Kh Camilla, der stadig kæmper stadig med sin tale! (Det er langt sværere end jeg troede!!)
 2. Må vi se den anden kjole også? Synes ikke du ser så glad ud i den tidligere drømmekjole. Du får lige et: Har du købt den nye kjole i en forretning, for så burde den vel kunne byttes (Hvis de har solgt en kjole til dig, der er for stor - det burde de vel have opdaget?) Håber du finder ud af det. Kender alt til kjolekrise. Købte ny kjole i tirsdags og skal giftes om 10 dage;)
 3. TAAAK for hjælpen! tror jeg hopper på klistermærkerne fra vistaprint!
 4. Hej I krea-tøser Hvordan laver man klistermærker til sine netop indkøbte sæbebobler? Det er til kirken og synes, at det kunne være fint, hvis vores navne stod på. Kan man bare lave en skabelon og printe det ud på en ganske almindelig printer på ganske almindelige klistermærkerne? Kh Frk. Fumlefingret:)
 5. Den er godt nok styg! Originalen er ellers super smuk
 6. Min er 18 karat og med silkemat overflade i hvidguld. Jeg tror ikke, det er så vigtigt, om det hedder 14 eller 18 karat - kun på prisen
 7. SKAL HAN IKKE HAVE BUKSER PÅ? HVIS NEJ, MÅ JEG SÅ KOMME MED I KIRKEN OG KIGGE???
 8. Den er helt vildt flot! WAUW!
 9. Okay - med risiko for offentlig lynching så går jeg i den modsatte grøft Jeg synes overhovedet ikke, at du kan tillade dig at bestemme, om der skal være stripper eller ej. Stol dog på din mand, at han ikke vil gøre noget, du ikke kan stå inde for. Han kender dig jo og dine grænser. Og hvad sker der ved, at han ser et par bare bryster?? Det kan han jo også gøre på nettet, når du ikke er hjemme Mht dato - nej, jeg synes ikke, at du kan tillade sig at flippe ud over, at det er ugen inden brylluppet. Nu, hvor du ved det, kan I jo planlægge jer ud af det, så I ikke har en masse hængepartier der. Jeg synes dog, at det er en rigtig god ide, at du snakker med R. Find ud af hans bevæggrunde for at gøre, som han gør. Måske er weekenden inden brylluppet den eneste weekend, hvor alle kan (eller bedste-vennerne kan) og så er det måske meget rimeligt, at PA bliver der? Ang. stripper, så KAN det jo være noget, de siger for at drille dig. Mænd har underlig humor Helt personligt synes jeg, at du skal passe på med at gøre din kæreste til et "barn", hvor du bestemmer, hvad han må og ikke må. Lad ham dog være mand nok til selv at sige fra. Det er jeg helt sikker på, at han godt kan. Men når alt det er sagt, så kan jeg godt forstå, at du er ked af Rs måde at tackle denne PA på, fordi du vel føler, at han kun gør det for at genere dig. Tal med ham - det er vist den eneste løsning. Kærlige tanker herfra
 10. Jeg forstår ikke bare, hvorfor du ikke ringer på og beder ham om at skrue ned?! Han aner garanteret ikke selv, hvor højt det er, og han har ingen anelse om, at du sidder og bliver irriteret. Kh Camilla, der selv har bedt naboerne om at skrue ned, da hun boede i lejlighed (Og også selv er blevet bedt om det. "Jeg gider ikke høre den Madonna-sagn een gang til, som den flinke nabodame sagde, og det kunne jeg egentligt godt forstå)
 11. Fantasiske billeder! Du er supersmuk! Stjæler sgu dit hår til mit bryllup;)
 12. Jeg har en fin Lilly i str. 38, som jeg fik efter brudeløbet i Vejle:) Stropløs, stramt snøreliv, ret enkel. Skriv hvis jeg skal sende et billede til dig;)
 13. Nej, hvor er de fine!
 14. JEg skal give 305 kr. Det er hos en kosmetolog i en mindre by. Ellers vil frisøren gerne gøre det for.et mindre beløb. Det tager en god halv time så synes tusind kroner er i overkanten;)