Ms aprilbride

Medlem
 • Content count

  309
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ms aprilbride


 1. Tak.. det var egentlig meningen at jeg ville opdatere min profil.. men det er simpelthen for længe siden sidst .. er der nogen der evt kan hjælpe der.. skal jeg bare trykke besvar? men hvordan ændrer jeg så overskriften.. Er virkelig rusten :badgirl:

  michelle :heart:

  0

 2. :7himmel: Tænk sig hvor tiden flyver afsted.. :7himmel:

  Idag er der præcis en mdr til jeg skal giftes med den skønneste mand ever..

  Alting er så småt ved at falde på plads..

  Vi mangler at folde kirkehæfterne, menuhæfterne (al design etc. er færdiggjort)derudover kommer min veninde i næste uge og hjælper mig med at lave pom pomer som skal pynte på feststedet under middagen..

  eg mangler også at modtage mine costumized badges til vores bordoversigt...

  Men alt i alt er der styr på tingene.. tror sommerfuglene begynder at melde sig et par uger inden...

  Knus Michelle :heart:

  0

 3. Mit nye bliver kjolen og mine øreringe

  Blåt:mit armbånd der er nogle fine små blå perler og så er det også gammelt fik det af mine svigerforældre for snart 10 år siden

  Gammelt/Lånt: mine skørter- skal have 2 på det ene er min mosters og kender ikke nogen der har et bedre forhold end hende og min onkel og min svigerindes skørte..

  Og tænk sig det er om kun 4 uger præcis idag.. :cheerleader3:

  Michelle

  0

 4. Sikke en fin tråd du har fået stablet på benene.. og kan kun sige jaman bliver afhængig af BK og super inspireret...

  Lækkert sted i skal holde festen og smukke ringe..

  Det virker til du har godt styr på detaljerne....

  Super fine sko.... Jeg havde også tænkt sådanne nogle høje eftersom dem jeg oprindeligt havde købt som brudesko desværre ikke er gode at gå i.. men så vil kjolen desværre stumpe så jeg venter spændt på posten bringer mig mine ny indkøbte sko fra ebay...

  mvh michelle

  0

 5. Selvfølgelig kan vi (læs jeg) da huske dig...

  Først et stort tillykke :o Hold dog op jeres bryllup var jo også bare så gennemført.. som beskrevet i ariklen meget understated men på den fede måde.. Du er jo en stor inspirationskilde.. Godt du kan få danske DIY brude på landkortet..

  Håber du fortsætter din blog for du har virkelig en god smag og en sødme skinner igennem både på din blog men også her på bk..

  Mvh Michelle

  En brud der glæder sig til sin store dag der er lige rundt om hjørnet :)

  0

 6. Jeg har købt et falseben..

  bare søg efter bone folder eller scoring tools...

  e har så mange gode og langt billigere ting i england også skal du ikke ligge told oveni eller noget...ar købt mange fine sager der- mine brudesko- gaver til brudepigerne og stortset alt mit krea materiale undtaget karton..

  mvh M

  0

 7. Vi spurgte min onkel som vi er ret tætte på.. et vil sige min htb gjorde- de har begge sådan en lun jysk humor.. så han gav ham en gave indeholdende et toastbrød.. hvilket min onkel jo ikke forstod alverden af også spurgte min htb ham om han ville være vore toastmaster...

  En lidt anderledes måde- man skulle måske have været der- men det var ret underholdende..

  0

 8. hey er helt vild med tanken om at inddrage din far i jeres store dag på den måde.. Fik helt tåre i øjnene... meget smukt..

  Mht talen er den som du siger meget enkel og fyldt med kærlighed- jeg vil dog mene at den tender til at blive en smule "overfladisk" forstået på den måde at du mangler at personlig gøre den ved brug af eksempler fra jeres liv sammen.. Fortæl hvonår du oplever ham som et stort legebarn, fortæl om hvor meget hans støtte ifht din fars død har betydet. At I sammen er stærkere etc..

  Håber du kan bruge mine ideer til ngt..GLæder mig til at se din beretning vi kan jo følges hele vejen..

  knus michelle

  0

 9. Hej Miss-Lena

  Tillykke med jobbet- det må være dejligt at komme igang igen og få brugt dine kreative evner..

  Super fede sko- må man spørge hvor de er købt.. de bliver da så skønne til ethvert sommer outfit...

  Venter spændt på at se billederne- det lyder da spændende..

  mvh michelle

  0

 10. Hej

  Først et stort klap på skylderen til dig- at fejle er menneskeligt men at erkende sine fejl viser hvor stort et menneske man er..

  Man skal også huske på at man ofte befinder sig i en chok lignende tilstand når man er i livskriser- og at miste sin far er en stor livskrise.. Det gør mig ondt at han ikke fik lov at følge dig til alters- men er sikker på han er med i dit hjerte....

  Kan se vi skal giftes tæt på hinanden det er da lidt sjovt at følge nogen der skal giftes så tæt på en selv...

  Det virker til der er helt styr på detaljerne... super flotte lokaler i har valgt elegante uden at være for "pæne/opstillede" hvis du forstår hvad jeg mener

  Lækkert farve tema i har valgt og tænker at en lime grøn blomst vil klæde en brunlig jakke så flot.. der findes limefarvet blomster mener faktisk det er en slags chrysantemum men er ikke sikker- det er min veninde der er blomsterkyndig. så den del står hun for..

  Super fedt at din veninde skal lave jeres ringe elsker bare de personlige detaljer...

  Glæder mig til at høre meget mere...

  Med venlig hilsen

  Michelle

  0

 11. overraskende nok ikke.. føler faktisk jeg har pænt styr på det.. de sidste ting er købt hjem og i feb står den på DIY projekter og møder med diverse folk, præst, musiker, feststed.. min veninde hjælper med blomster så tjek.. der er faktisk styr på det pt.. men er begyndt at glæde mig rigtigt meget.. og få de der sommerfugle men på den gode måde...

  knus m

  0

 12. Jeg har netop købt en æaske tyggegummi til hver af vores toiletkurve.. er enig ifht modemagasiner... syntes ikke de høre sig til.. men smånyttige ting som kan afværge en "tøj katasrofe" er godt ved ikke om sysæt var blevet nævnt??

  evt sådan nogle til at pudse briller i - små rense servietter? en håndcreme?

  pafumeprøver??? tænker er det ikke lidt fjollet da man sikkert ikke har den i kurven som ens gæst bærer?? blot en tanke?

  mvh michelle

  1