slottesnelly

Medlem
  • Antal besvarelser

    167
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af slottesnelly


  1. tak skønne piger tak:O)

    piger jeg håber der sidder nogen af jer der lige præcis ved hvad jeg mener når jeg beskriver;O) : dagen var vidunderlig - som en drøm man bare IKKE VIL VÅGNE AF.

    Man har planlagt, man har drømt, man har forberedt, man har grædt når man blev for træt, man brød sammen når man følte folk ville bestemme hvordan vores dag skulle være, men nu dagen efter sidder man i sin egen sofa, lykkelig glad og fuld af tåre i øjnene, over det arbejde man lagede i det, og at det gav den helt store gevinst, og var et stort 10 tal værdig.

    Vi havde en vidunderlig dag en drøm af en dag, og drømmen er jo så stille ved at slutte, og øv da;O)for det var såååå skønt at være i den:O))))) nu har vi vores minder, minder for altid. gaver for altid. vi er lykkelige.

    MANDAG.........

    lagkagbagning

    TIRSDAG........

    sygebørn

    ONSDAG.........

    lagkagebagning / handle og ordne resten

    TORSDAG........

    jeg blev syg

    FREDAG...........

    lagkagen blev færdig - også skulle den bringes hi hi hi jaaa en 4 etages lagkage der vejede så meget at selv kokkemanden, måtte have hjælp;O)

    jeg havde lovet mig selv, at kl 16.00 ville jeg holde fri. meeeeen lagkagen drillede, da marcipanen skulle rulles ud til 1x1 meter og læggespå iet flot stykke!! jeg havde rengøringshjælp (barnepigen) sååå hun blev vist forskrækket over en bridezillas stress ;O) hø hø hø nå men heldigvis med hjælp fra min elskede lille søster blev det løst og vi kunne kl 17.15 trille mod røver stuen. MEEEN hvordan f..... kommer den smukke kage hel derned uden at vælte eller bare levendne frem;O) joo mig i bag og med kagen mellem benene så så ellers håbe på at alle strissere havde fri;O)

    kl. 18.00 kom min skønne veninde, og hun lavede oste fondue:O)))) smagte himmels.

    pigerne blev puttet kl. 19. og så hyggede vi ellers med slik og lade;O) og cola og rå snakken.

    LØRDAG........

    03.00 jeg vågnede og var SÅÅÅÅÅÅ DÅRLIG!!hostede og havde mega ondt i halsen. lå vågen til kl 05.00. og kl 06.00 bibbede min alarm

    KL. 6.30 vækkede vi pigerne og

    kl 7.00 spiste vi morgenmad, og vi fik da lige et lille glas champange;O)

    kl 8.00 var jeg ved frisøren og der blev jeg kræset om i 2½ time. det BLEV SÅÅÅ SMUKT OG JEG VAR SÅÅÅ TILFREDS.

    hjemme igen fik jeg set mine smukke piger i deres skønne tøj, min søster og veninde havde virkelig gjort dem søde at se på. skøøønt

    vi fik lige lidt lækkert rugbrød og lidt champange;O) mere (ikke meget)

    jeg fik ud i laden og gjorde en overraskelse klar til min søster;O) se billede 1.

    også kl 11.30 gjorde jeg mig i stand med tøj og så skulle min kjole på.

    eeeejj en drøm, sikke da en skøn måde at få den på, hjemme ved en selv og hvor min søster og min bedste veninde hjalp med hofteholder og bh og de satte mine strømper fast og lynede mig op. perfekt

    kl. 11.45 kom min far, og ham og jeg måtte lige knibe mange tåre bort.

    kl. 12.00 ankom lemosinen med dytlyde. charføren var kanon, og pigerne charmede jeg lige ind i hans hjerte, og han var da bare dejlig til at tage sig at pigerne hele vejen igennem.

    AFGANG......

    kl. 12.30 kørte vi, og da vi køre af ved haverslev ser vi min svigerinde og svorgers bil, også køre vi liiiiiige en tur ind på mc DONNALS drive in, og lader dem tro vi liiiiig skal have en burger;O)

    da vi ankommer til kirken og vi skal til og ud, kommer der en bil (mandens moster og onkel) de kom 13.03 !!!!!

    jeg og min far går arm i arm ind i kirken og en duft at liljer møder os. (havde selv pyntet kirken om torsdagen)

    jeg ser faktisk stina og søs som de første gæster;O) taaaaak piger (fik et gavekort til blomster butik, og ved allerede hvad jeg og tommy køber, for de har personlige stjernetegn på væggen dernede og vi ønsker os hvert vores, og de er dyre, sååååååå jeres gave er et ønske vi har haft, og som vi nu køber) taaak piger.

    jeg kommer om til tommy og min svigerfar, og de er såååå smukke i tøjet begge to, og så seer jeg tommy har øjene fulde af tåre, ej hvor jeg måtte kæmpe med mine:O) har set han græde to gange, 1 gang var da han var bange for jeg var kommet til skade og 2 gang var da pigerne blev født. det var sååå stort at se ham så lykkelig over at se mig komme op til ham. åååhhh jeg elsker ham sååååååå meget.

    Pigerne;O) jaaa pigerne, jjjjjaaaaa de lege med præstens kjole mens han holdt tale og de lege kuk kuk bøøøøøøhh

    og de satte sig på knælebænken og vinkede ned til gæsterne og grinede og sagde hej hej;O) jeg måtte bide mig i tungen for ikke at flække af grin, og da min søster ville hente dem fordi de var lige lidt for livlige så stoppede præsten og sagde, NEJ NEJ DE MÅ LEGE ALT DET DE VIL, DER ER IKKE NOGET AT ØDELÆGGE HER;o) kanon præst

    vi rejse os og så skulle vi gå ud af kirken sammen, med den kirkelige velsigenlse;O) meeen så mærkede jeg mit strømpebånd var gledet ned oghavde sat sig om min høje hæle på skoen, så jeg måtte slæbe min sko hen af gulvet, men ingen havde opdaget noget:O) kanont sjovt og jeg var flad af grin;O)

    ude foran kom folk ønskede tillykke og folk opdagede lemosinen og så skulle vi jo have ris;O) godt min kjole er i en del, så jeg kunne bare trække maven ind så røg alle risenen ud forneden;O)

    så fik vi taget lidt billeder af mig tommy pigerne:O)

    afsted til prof. fotografen i rebild bakker, det var kanont sjovt. glæder mig til at se de billeder. det var dog en ekstremt kold for´nøjelse, og jeg hoster mine lunger så de gør sååå ondt, men jeg bed det i mig, og sagde hele tiden at jeg kan være syg i morgen.

    på et tidspunkt sídder jeg på en gynge inden i skoven, og fotografen klipser og komnandere, og så lige pludselig;O) hov vent lige, der er noget der bevæger sig i baggrunden??? vvi kigger alle sammen tilbage og der;O) hi hi kommer en orker løbene også en hel flok:O) der var åbenbart rolle spil i skoven den dag. såå måske vi får et par orker i baggrunden. ville ikke gøre det mindste;O)

    på røver stuen blev vi mødt af en smuk smuk æresport,og min fætter havde lavet skiltet, det blev jeg meget rørt over:O) og vi kom ind og hilse på.

    salen var SMUK simpelthen gennemført smuk og fantastisk. ej virkelig mere end det, den var gudeskøn.

    vi fik så en velkomstdrink i ko horn, som var mjød med lemon, det smagte jeg dog ikke, da jeg var så forfrossen at jeg fik i stedet en kop te. dog ikke i kohornet;O)

    så blev der taget et gruppe billede ude under den store sorte teltdug og det glæder jeg mig meget til at se:O) dog havde fotografen været nød til at skære min kjole væk, ellser kunne alle ike være med på. øv øv

    kl 16. indbød brudeparret til kage;O) og vi skar for, og den var himmelsk, selv personalet havde ikke før set så fin en hjemme lavet kage;O) weeee ros til mig:O)¨

    da vi sad og spiste kagen kommer der lige pludselig en mand med en guiatar ind, også begyndte han ellers at spille, og synge om tommy og jeg, det var axel, en af røverne!!! ham som jeg havde booket men meldte afbud i mandags!!! fordi tommys familie havde bestilt ham. hø hø perfekt.

    han er super underholdene og sangen var hylene morsom.

    vores dejlige piger var trætte så da kl. var 16.00 blev de kørt hjem sammen med barnepigen som var med også.

    glemte dog at kysse dem farvel:O( snøft men de havde haft det skønt hjemme.

    kl 18.15 gik vi til bords og toastmasteren(min mor) tog herefter over og bød alle velkommen og hold kæft hun gjorde det godt, nu er hun også vand til det med taler og sådan da hun er misbrugs konsulent og holder fordrag på gym. og uni. sååå respekt til mutti;O)

    forreten blev serveret : hummer bisqeu med hvidløgs ristede humerhaler og kæmpe rejere. guffe guffe det var himmelsk.

    så skal jeg da ellers love for der væltede ind med sange, især en kom igen og igen og og og og igen;O) hvor bruden skulle op og stå og kysse sin mand, det viste sig at for 15 år siden havde jeg selv givet den til min fætter og hans kone sååå det var play back:O) hø hø hø

    hovederetten kom : krondyr med smør stegte kartofler og lange grønne asparges og andet ruskumsnusk halløj;O) fantastisk sovs:O)¨

    så klingede toastmaster på glasset og bød næste taler frem, min svigerinde og min søster.

    jeg siger jer!!! ikke et øje var tørt, min svigerinde kom omkring hendes forældres skilsmisse og hvordan det havde taget hårdt på hende især og hvordan tommy havde kørt hjem til hende om natten (sagt pakket ind da hun faktisk havde forsøgt selvmord)) men at han kom hjem til hende for at give hende et knus der betød alt for hende. kæft jeg græd som pisket, nogen af jer ved hvilken svigermor jeg har, og ved hvordan hun har lavet rod i vore liv, også grunden til vi i 2007 stak af og blev hemmeligt gift, men at min svigerinde rejse sig og sagde ord om netop det det rørte alle! tak fie:O)¨

    hun sluttede af med disse ord: mette jeg har ikke kun fået en svigerine, jeg har fået en søster, og jeg elsker dig... hullk hulk

    så var det min søster og vi måtte lige kysse mig og tommy før hun kunne fremstame et ord og ja tror det blev mange kys;O) for mange græd stadigvæk;O)

    hendes tale omhandlede meget mig og min barnløsbehandling, og at hun sagde tak fordi jeg havde støttet hende også, for de var ogdå i gennem det. så roste hun mig for min mave opr. og det betød meget for mig. hun nævnte tommy og vi skreg af grin, for hun hade tommy i de første år fordi han altid tog pis på hende;O) men sluttede af med at sige at når bare hendes søster var glad og forelsket så kunne hun jo kun elske ham også;O)

    så kom derserten: pandekager med rørt is og hindbær og nødder og varm chokolade sovs og hindbær sovs, for dælen det var mega lækkert:O) alle spiste mere end de kunne;O) (selv mig, så jeg måtte lige ud og kaste op, da min lille mave ikke kunne klare isen)

    så kom der en sang fra vores venner der var med i italien, den er så sjov og fed at jeg nu skriver den her ind, beklager med den der laaaang.

    melodi:hønsefødder gulerødder

    en mø så kør, en fyr lidt sær og online dating i dk

    en første date på banegård´n i kjøvenhavn med smil på

    han var født i nordjylland og hun var født i børkop

    hun fik tegeseriehelt og han fik kvinde nonstop

    vi skal gå hånd i hånd:

    mon de husker endnu, hvor de boede første gang?

    og hvor naboen slog mens hans lille kone "sang"

    mon de husker det slæng på den anden sid af gaden

    der var narko og hele balladen'

    men de gik hånd i hånd gennen hele dette ros

    knyttede kærlighedsbånd og gav helt og aldeles los

    de fik kat og komfur også manglede de plads

    catwomen måtte haét palads

    rabalerstræde:

    røjdruphede

    for den lede

    er der fest får poolenm ikk for lidt

    for der sprut i stride strømme

    og lamperne går aldrig ud

    og der sker tingelingelater

    når trumberne de ruller sig ud

    numse op på malerlærrede islagkage - helt udtværet

    kom og tag mig... hvis du vil ha mig

    den lille ole:

    men romantikke den bliv bevaret

    og om nattens lyde de bliver besvaret

    af dumme krikker som ej forstår

    at sengen ude på plænen stå

    om månen spejles på tommys baller

    og en kæmpe smiley på mette kalder

    "kom nu og put dig her ned ved mig"

    så får du stjerner - dewt lover jeg

    kvinde min jeg elsker dig:

    mi amore - i love you

    hedeslag i rom

    og hvad der vidre sker

    åh lad det ske

    det var såå fint

    for selv om de har skændtes lidt

    da brudens tæer blev slidt

    og tommy havde glemt

    skoene på

    og vejen var varm

    åh de har huslet (wauuu)

    og spillet tosset (wauuuu)

    og de har snydt dig ja

    i hemlighed

    og de blev gift alligevel

    de ved besked'

    åh jaa

    åh jaa

    wowwa og babalilååå

    for de er stadigvæk akkurat lige så søde

    som allerførste gang da de gifede sig

    så inderligt

    så inderligt

    så rejste trine sig op, og holdt den mest vidunderlige tale, som krøb helt ind under huden på mig og tommy, hun tog os med til rom hvordan vi havde holdt en to personers polteraben på en strand og så så jeg ud af øjen krogen kim komme ind med et malerri!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

    jeg brød bare helt sammen. trine er grafiker, og hun havde lavet et billede på 2 meter x 70 til os.

    se det lige og det siger alt (billede kommer)

    jeg siger jer, det er så smukt.

    åhh jaa så sluttede vi det med en velbekomme sang og så rejste min mor sig op og holdt hendes tale, hun kom ind på meget, og til sidst saagde hun dette: trine den da da i kom forbi inden i skule kø're til rom, der ville jeg ønske jeg kunne bytte plads med dig, for jeg vidste jo godt hvad vi var på vej ned for at gøre, nemlig at mette og tommy ville gifte sig, trine jeg haede dig meget der;O) men hvis du denne dag kunne være mettes mor og samtigig være der for mette og tommy, nu det var deres valg så måtte det jo være sådan, men jeg var meget misundelig. fuck trine græd og jeg græd, åhh jaa det ramte;O)

    uhhh haaa så var det mig:O)

    jeg havde lavet et power point show til tommy og han blev sat på en stol, og han blev dybt rørt, og imens spillede annelinnet sang : du er mild lattermild og gavmild.

    jeg reste mig og holdt en tale, og til sidst sluttede jeg af med: når jeg brænder for noget så brænder jeg meget inderligt for det, og så vil jeg have det;O)

    også bad jeg tommy og alle gæsterne gå med udenfor og se det ild show jeg havde drømt om, men som tommy ikke mente vi havde råd til;O) sååååå han blev overrasket og meget glad for det var sååå smukt:O)

    derefter dansede vi brude valsen:O) og tommys strømper skulle klippes;O) meeeeen han havde slet ikke sokker på, for det havde han heller ikke i rom;O) så de klippede hans underbukser så jaaaaa der stod han i bar røv;O)

    mit slør blev flået men herre gud det var jeg ok med;O)

    natmaden kl 01.00 og tommy og´jeg lå i vores lækre brude swhite kl 3.30 og vi nød at sove i stilhed helt til kl 10:O)

    har du læst det hele????? respekt:O) jer er glad for jeg nu har det hele skrevet ned og kan altid læse det og gemleve det igen.

    på røver stuen blev vi mødt af en smuk smuk æresport, og vi kom ind oghilse på.

    (skriver mere i morgen, for kl er 23 og jeg er død træt)

    post-44856-0-80786900-1303073833.jpg

    0

  2. taaaaaaaaaaak i skønne piger. har lige været i bad;O) og skal nu til ro snart.

    har min søde søster og veninde til overnatning, og vi har fået oste fondue med græsk saltat og bagt kartoffel med osteskinke sovs:O)

    nu har vi lige spise jordbær dyppet i varm mørk chokolad;O) jeg har enda fået et glas asti;O)

    kjolen hænger på døren, og alt er lagt frem, sååå nu er der kun at gå i seng.

    igen tag piger

    0

  3. hi hi hi hi hi jaaa det ser super smart ud;O)

    jeg lod også mit hår gro, og jeg var så til frisøren for 14 dage siden, det var meningen mit pandehår skulle sættes op, men da jeg normalt har pandehår helt lige, så blev vi faktisk enige om at sådan skal det da også være på min store dag, sååå hun klippede det, og jeg elsker det:O) jeg får så sat ekstra hår (har dog ekstremt meget og langt hår, men tyndt;O) så for at få den frisure jeg ønsker så er det nødvendigt. skal have en rigtig prinsesse opsætning med pude ibunden og ekstra kugler så håret får en lang bølge ud:O)

    0

  4. :thumbsupsmileyanim: Ej hvor er det bare godt fundet på med trøjen.. Ha ha hvor sjovt.. Håber i får en fantastisk dag

    jaaa vi blev jo gift i rom i 2007 hemmeligt;O) vi fortalte det så efterhånden som folk kom hjem til os:O)

    men nu skal festen holdes, ogdet viregnede med ville koste 20.000 kr jaaa det er nu langt over 50.000,- meeeen så får jeg også ALT hvad jeg drømmer om;O)

    for i aftes ringede stenild gøglerne og DE KOMEMR OG LAVER ET GIGANTISK SHOW:o)

    de puster ild, laver gøgl,kaster med ild kugler og såer det unge fyrre i bare overkroppe;O) hø hø hø

    0

  5. Håber det går bedre med halsen!! Nu er der kun 3 dage til :cheerleader3: så lad os prøve at glæde os, i stedet for at stresse (selvom det kan være vildt svært!!)

    Det lyder godt med det gode forårsvejr i Danmark. Her står den på slud :blink: Ak!!

    Men held og lykke på lørdag, jeg er sikker på at I får en super fest :bearhug:

    hii hii jeg var lige ved at falde ned at stolen, da jeg læste slud;O) MEN SÅ SÅ DU BOR PÅ ISLAND;o)

    troede det var her i landet!!!

    meeen jeg er hellere til overskyet end blæse vejr.

    men det ser da ud til det bliver ok.

    raske og raske hmmm jooo sådan da;O)

    jaaa 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 dage weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    har taget en masse billeder, lige 10 min så ligger jeg dem ind;O)

    0

  6. ej sidder her med tåre i øjene, blev lige mindet om at der jo er mange af jer som ikke har enten mor - far eller bedsteforældre med på jeres dag:O(

    det er en stor dag for en, og når det især er ens forældre, så må savnet være stort.

    syntes det er utrolig smukt at lække buketten op på deres sovested, og derved vise man ved de har været med en den dag.

    Jeg selv elsker blomster, og vil gerne beholde MIN buket, men efter jeg har læst jeres, så overvejer jeg to muligheder 1: minelskede farmor grav.

    2: min mormor som ikke er død men ikke kunne oversku at skulle med, (80 år) og skulle overnatte 200 km væk fra hendes trykke rammer. jeg over vejer at køre hjem til hende med den buket, når jeg efter et par dage selv har nydt den;O)

    0

  7. tak i skønne med-brude:O)

    jeg tror så småt pigerne er ovre det værste:O) min hals er dog en ørken og tildækket med sandpapir.

    vil nu gå ud og varm kakao;O)

    ski sokkerne har jeg på, og en stor klud om halsen.

    nåå men tilbage til selve optakten;O) :

    i går fik jeg lavet mine negle:O) jeg er sååå tilfreds:O)

    post-44856-0-70939100-1302677508.jpg

    0

  8. Det er virkelig spaendende og jeg ville nok selv vaere helt oppe at koere og taenke en anelse paa, om vi har det hele :cheerleader3:

    Jeg vil sige det til dig, som en gammel veninde en dg skrev til mig:

    Husk at nyde det, for det er en skoen og unik tid :hug:

    skal nok forsøge at nyde det alt hvad jeg overhovedet kan;O)

    MEEEEEEN har to tvillinger der er syge + mig selv NUUUU har sindsyg ondt i halsen.

    sånu forstår jeg da hvorfor pigerne ikke har ville sove om natten :o(

    så dagen i dag står på te te te te og varme bade og masser af varmt tøj på såjeg kan brænde den uvelkommne sygedom langt væk.

    godt det er kommet NU og ikke lørdag. nu har jeg så et par dage til at fåhas på det. GOSH MAN!!!

    0

  9. Uh, det bare SÅ meget lige om lidt!! Jeg sidder og får helt sommerfugle i maven på dine vegne - og prøver at forestille mig hvordan jeg selv vil have det, når det er min tur til at sige "på lørdag"... Ih, det er så spændende! Lyder som en dejlig uge op til DAGEN også :cheerleader3:

    JEG HAR JO SÅ TVILLINGER på 1 år og 8 mdr;O) og den ene har så lige i dag vist tegn på mellemørs betændelse;O) såååååå hvisdet ikke er bedre i morgen,så skal vi igen til lægen:O((((

    jeg er pt. stresset, og det dur ikke med lille babyen i maven, men tror det at jeg nu har bagt og lavet en god plan for ugen så skal det nok gå ok.

    jaa jeg glæder mig:O)

    Årh damn, du har jo så ikke lige brug for en omgang mellemøresbetændelse - håber det er bedre i morgen, så du og baby kan ha' ro på med planen for ugen.

    Du skal da også glæde dig - frem for alt!

    ja ind i mellem vil jeg prøve at glæde mig;O)

    0

  10. Uh, det bare SÅ meget lige om lidt!! Jeg sidder og får helt sommerfugle i maven på dine vegne - og prøver at forestille mig hvordan jeg selv vil have det, når det er min tur til at sige "på lørdag"... Ih, det er så spændende! Lyder som en dejlig uge op til DAGEN også :cheerleader3:

    JEG HAR JO SÅ TVILLINGER på 1 år og 8 mdr;O) og den ene har så lige i dag vist tegn på mellemørs betændelse;O) såååååå hvisdet ikke er bedre i morgen,så skal vi igen til lægen:O((((

    jeg er pt. stresset, og det dur ikke med lille babyen i maven, men tror det at jeg nu har bagt og lavet en god plan for ugen så skal det nok gå ok.

    jaa jeg glæder mig:O)

    0

  11. piger - på lørdag - NU PÅ LØRDAG skal jeg have alt det fine stads på:o)

    hvor er det vildt.

    jeg glææææææder mig helt vildt, tøjet er strøjet, skoene pudset , 36 lagkage bunde er bagt:O)

    nuuuu i morgen laves mine negle

    onsdag skal vi tjekke op på om alt er ok, samt handle resten ind til fredag aften, får min søster og min veninden til overnatning og jeg laver ostefondye hvor vi skalhave lækkert brød med tomat, og ølpølser, rejer, kylling til:O)

    og senere jordbær vi skaldybbe i varm chokolade:O) og ja et enkelt glas champange.

    torsdag : bordpynt + kirkepynten laves, og kirkepynten køre vi ud og pynter kirken op med;O)

    fredag: laver bryllups kagen - pakker bilen med tasken til brudenatten på rebild conwell, bordpynt + bordkort+ kagen + div. sjov og spas, og autostolene til pigerne afleveres til lemosine service:O)

    og så henter jeg min kjole:O)))))

    VILDT VILDT VILDT

    og lige pt. ser det udtil vejret er ok med os:O)))

    0