Sunspirit

Medlem
 • Content count

  2,462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Posts posted by Sunspirit


 1. 11 hours ago, SilleMy said:

  Øv, hvor ærgeligt! Men det er godt nok en fin hårkrans, du har fået lavet ellers :) Jeg håber, at I finder en god dag i oktober i stedet for så. Det er altid lidt træls, når tingene bliver udskudt på den måde. Men så kan I se frem til smukke efterårsfarver i skoven måske? :)

  Ja, det faldt ellers lige sammen med vores bryllupsdag, og så fik vi selvfølgelig ikke fejret den fordi vi havde alt det andet planlagt. Så lidt tom bryllupsdag. Mine forældre lovede at ringe hvis du blev raske i dag i stedet, men nu må vi se. Og Oktober er også så vidunderlig, :) havde bare været lækkert at udnytte det gode vejr vi har haft. 

  0

 2. Dagen er udskudt

  Så... det var meningen, at vi skulle holde vores løftefornyelse i dag, men det afhang selvfølgelig af, at vi kunne få vores 1-årige søn passet. Han skulle have overnattet hos mine forældre. Det er ikke synderligt nemt at kigge sin mand i øjnene i 10 minutter, når man har en lille dreng der fiser rundt og putter ting i munden som han ikke skal  :tunge:Vi havde planlagt en hel halv dag, for voksne, med super lækker mad, og filmaften og vores kærlighedsritual i skoven. Så ringede min far i går og sagde at min mor er blevet syg og at de nok ikke kan passe ham :td: damn hvor er jeg skuffet. Og jeg har ingen andre weekender fri i denne måned, for jeg skal ud og interviewe til mit speciale.

   

  Vi snakkede om vi kunne gøre det alligevel, med vores dreng. Men ingen af os troede at vi kunne få den samme intime oplevelse ud af det, hvis han var der. Jeg mener det er svært bare at spise sin mad, når man har en lille krudt ugle af en dreng, der synes det er evigt morsomt at smide sin pasta ned på gulvet. Så det er udskudt til Oktober, formentligt... 

   

  I stedet laver vi nok noget sjov som en familie, men det er lidt trist, når det er vores bryllupsdag, og vi havde glædet os til den første aften alene som voksne siden fødslen. 

  Havde sådan glædet mig i går, og fik lavet den hårkrans færdig som jeg havde planlagt at bære:

  krans.jpg

  0

 3. 7 minutes ago, Pup and Pony said:

  Bliver helt varm indeni og du formulerer det godt, for jeg føler virkelig at jeg hælder hele min sjæl i den kjole <3

  Snittene er inspireret af korsetter fra ca. 1860-1890, de er super flatterende, da de får ens talje til at syne mindre. Jeg havde også noget lignende på min svendeprøve - jeg kan se om jeg kan finde et billede af den.

   

  Jeg begynder først d. 1 oktober, har været så smart at love, at sy kjoler til både min mor og min svigermor, så det er jeg i gang med :floejt: Jeg vil gerne være "færdig" med deres kjoler inden (vi afprøver dem igen 1 mdr inden brylluppet for at tjekke de stadig sidder som de skal). 

  Jeg har så 5 måneder til at konstruere mønstret, opsy en prøve, tilrette mønstret, sy kjolen, af prøve den, sy den færdig og dekorere den - det burde jeg godt kunne nå, selv med et fuldtids job ved siden af.

  Især fordi jeg allerede er igang med at lave underskørtet og små delemner som blomsterne der skal syes på.

   

  Det kan mærkes :) 

  Altså hvor er det smart. Korsetter giver også en flot kvindelig form, jeg plejer bare at døje lidt med at være spærret inde på den måde. :pokey:

  Det var da sødt af dig. Bestemmer de selv designet af deres kjoler så ?

  Puha :) det lyder alligevel som et stort stykke arbejde. Men du har jo erfaringen. 

  0

 4. I kan enten prøve at høre vikingeskibsmuseet. De har en stor græsplæne lige ud til Roskildehavn, og museer plejer at være åbne over for selskaber. Det er en smuk udsigt i hvert fald, og der vil være mulighed for at bruge deres toiletter og strøm. 

  Ellers er der Roskilde camping lige ude for Roskilde. Der er masser af grønne områder og smuk udsigt over fjorden og mulighed for strøm.

  0

 5. Hold nu op hvor er det en fantastisk kjole! Kan godt forstå din tøven ved at dele noget du har lagt så meget sjæl i. Det er på en måde meget intimt hele din proces, der er lagt så meget opmærksomhed i alt fra design til dit eventyr med at samle alle de materialer og konstruktionen af detaljerne. Er dybt misundelig over at du har mulighed for selv at skabe din drømmekjole :floejt:

  Overdelens sammensætning omkring hofterne ser så flot ud, næsten som elegant artkitektur. Blomsterbroderierne er romantiske og sommerlige. 

  Hvornår går du igang med selve kjolen? :)

  0

 6. Ceremonien

  Robert og jeg satte os ned i går og snakkede om, hvad vi hver især gerne ville have med og hvordan vi kunne gøre det specielt, samtidig med at jeg kan få nogle elementer af min spiritualitet med. Vi blandede lidt videnskab med hedenskab og vi kom frem til et forløb:
   

  • 1. Gå en dejlig tur sammen igennem skoven, snak og hold i hånd og kys lidt. Måske tage lidt sjove billeder af hinanden.
  • 2. Nå hen til stedet vi har aftalt og brug et øjeblik på at sætte lidt lys og krystaller i træerne og læg en cirkel på jorden. 
  • 3. Så sætter vi noget akustisk guitar musik på min telefon og beder skoven, vinden og alt der omgiver os, være vidner og låne os deres kraft.
  • 4. Vi binder hver en knude i enderne at ét stykke snor. Den ene knude repræsenterer de svære ting vi har været igennem i fortiden, og den anden repræsenterer vores fremtid sammen. Så tænder vi et lys og brænder snoren over, for at symbolisere at vi kan klare de svære ting og at de ikke kommer til at påvirke vores fremtid negativt. 
  • 5. Mig: "Som Neil deGrasse Tyson sagde: "Erkend at selve de molekyler din krop består af, atomerne der udgør molekylerne, kan spores til smeltediglerne, der engang var centrene af højmasse stjerner, der eksploderede deres kemiske rige inderside ud i galaksen, berigede gasskyer med livets kemi. Så vi er alle forbundne til hinanden biologisk, til jorden kemisk, og til resten af universet atomisk. Det får mig til at smile og faktisk føle mig ret stor i sidste ende. Det er ikke at vi er bedre end universet, vi er en del af universet. Vi er universet og universet er i os." Jeg kan godt lide at tænkte på os to, som stjernestøv, der engang brændte sammen i den samme sol, før vi blev slynget fra hinanden ud i universet, hvor vi har vandret gennem tid og rum for nu at finde hinanden igen og igen skabe varme og lyse dage sammen. I dag siger vi ja igen, fordi man ikke kan sige ja nok til kærlighed og minde hinanden nok om, hvor heldige vi er."
  • 6. Vi improviserer nye løfter, siger lige hvad der føles rigtigt og hvad der kommer fra hjertet.
  • 7. Vi laver et lille ildoffer af rosenblade og ulvetand. Ulvetanden symboliserer ønsket om en stærk familie/flok. Asken blandes op med lidt vand og vi smører lidt på fingeren hvorefter vi på skift markerer hinandens pande, bryst og hænder, mens vi siger:
   • "Dine tanker til mig"
   • markering af hænder: "Dine hænder til mig."
   • Markering af hjerte: "Dit hjerte til mig, jeg lover at det er sikkert i mine hænder."
  • 8. Til sidst giver vi hinanden ringene på igen og slutter af med at sidde og nyde skoven og en snack, måske tager en lille dans i det grønne. 

  Det er en hjemmelavet kærlighedsceremoni kun for os to og har både lidt Cecilie i sig og lidt Robert i sig. Kan godt være at folk synes det er lidt skørt, men jeg tror det bliver en fantastisk romantisk dag og vi glæder os begge to som glade tosser :a1221:

  0

 7. On 26/8/2016 at 6:07 PM, Sunburst said:

   

  Tusind tak skal du have! :loveboard:

   

  Ja, det er rigtig dejligt at få dagen som VI ønsker den. Men nogen gange skal man godt nok forsvare sine valg overfor folk, især ældre mennesker, der er meget tro overfor traditionerne og ikke kan forstå, at andre ønsker tingene på en anden måde  :pokey: Nogle kigger helt forskrækket på en, når de finder ud af, at kjolen ikke er hvid og at der hverken bliver brudevals eller traditionel bryllupskage :rolleyes:

   

  Hehe ja det er prisen for et alternativt bryllup. :) Min mor gjorde meget for at lokke mig i en hvid kjole, men næh nej. Bryllup er bare en af de ting som folk er vant til foregår på en helt bestemt måde. Der er næsten en opskrift man skal følge. De sidste år synes jeg at folk er begyndt at være mere alternative og personlige i deres planlægning, og det koster så nogle kampe med familien. 

  0

 8. Uha jeg synes altid der er sket så meget hver gang jeg kigger i din tråd. :)

  Ringene er bare smukke, hvor var det godt i holdt ved, så det blev som i ville have det. (Dine billeder af dine bryllupsting er forresten altid lækre at kigge på. Det er vil designeren i dig der bare lige skal smide en smuk blomst ved siden af )

   

  Med invitationen ville jeg nok nøjes med dato, svardato og hvor man mødes, altså kirken eller hvad det bliver, og så linket til hjemmesiden :) vi havde også hjemmeside, men endte med en smide en masse på invitationen alligevel. 

   

  Cool at du er gået i træningslejr. Det er også rart at få kroppen lidt tilbage efter graviditet. Muskler vejer helt sikkert en del, så kan gøre at vægten ikke falder så hurtigt, selvom det vil sætte sig på en helt anden måde på kroppen. Hvis bækkenet gør ondt vil jeg anbefale denne pilates video: Den redede mit liv under graviditeten med bækkenløsning. 

  10 Minute prenatal pilates - på youtube

  0

 9. On 26/8/2016 at 6:20 PM, Sunburst said:

  Hvor er det romantisk med naturen og det spirituelle islæ!. Din personlighed lader virkelig til at skinne igennem. Jeg er også vild med dine madidéer, de er så visuelt flotte :a1221:

   

  Med hensyn til kjolevalg er jeg nok mest til den sorte model, men de er begge virkelig søde, så jeg forstår godt, at det er svært at vælge!

  Tak hvor er du sød :) jeg synes også det er en super romantisk ting at gøre, og vi glæder os begge to helt vildt. Kan tillade mig at kredse lidt om maden, når der kun skal laves mad til 2. 

   

  Jeg har det også bare så godt i den sorte, og det er faktisk vigtigt for mig at jeg føler mig sexet end at jeg synes jeg ser godt ud når jeg kigger mig i spejlet. 

   

  On 26/8/2016 at 8:53 PM, lillelilje said:

  Svært valg! Jeg er også mest til den sorte :) Kan rigtig godt lide 'snittet' :biggrin: 

  Er sikker på den kommer til at passe super godt ind :thumbsupsmileyanim:

  Snittet er også pænt. Især fordi min overkrop i forvejen er kort, så den hvide har det med at få den til at se meget kort ud.Tror også jeg hælder til den sorte... den hvide kan man jo altid bruge til sommerfest.  

  11 hours ago, Dkchelle said:

  Åh kan godt forstå at du er i tvivl ol kjolerne. Jeg synes også snittet på den sorte er bedre, men stilen på den hvide passer bedre. Måske den hvide med en længere nederdel - evt i stil som den sort, kunne være sødt? Måske kan en skrædder gøre noget? 

   

  Har du prøvet at google/pinterest "midsummer night's dream wedding"? Også mange gode, flotte og søde ideer :) 

  Havde faktisk overvejet at sy et ekstra lag inde under den hvide. Jeg kan selv gøre det på symaskinen, og overvejer at gøre det selvom jeg måske ikke tager den på til løftefornyelsen, 

   

  Nej det har jeg ikke prøvet. Smutter straks på google :thumbsupsmileyanim:

  0

 10. 23 hours ago, Pup and Pony said:

  Hvor ser det hele bare magisk og romantisk ud! Jeg er vild med whimsical woodland weddings <3

  Tak, det håber jeg også at det bliver. Selvom det kun er 4 år siden brylluppet, så elsker jeg bare at vi begge to virkelig ønsker at gøre det til en særlig dag. 

  Og whisical woodland er meget charmerende. :) Det er guf for øjet at sidde og google inspiration til det. 

  0

 11. For mit eget vedkommende elskede jeg planlægning og de mange projekter. Det var næsten en hobby. Men på dagen og dagen før ville jeg ønske at jeg havde uddelegeret lidt mere, for jeg var så træt og stresset at jeg fik det skidt under middagen. 

   

  Jeg tror det værste ved den opbygning af forventning som i snakker om, var at jeg på et tidspunkt glemte pointen med hele brylluppet. Jeg blev så optaget af planlægningen, at jeg glædede mig mere til hele det event jeg havde planlagt skulle køre af staben, end jeg tænkte over at jeg skulle have en dybt romantisk oplevelse med min elskede. Det fik jeg dog rettet op på inden dagen :) Men det er nemt at glemme meningen med det hele, når man tænker farveskemaer, servietter, fantastisk fotografi og så videre. 

  0

 12. Hvilken kjole?:blink:

  Åha så sker der det, at man kommer til at købe en hvid lille kjole som er blonde og lidt vintage (i kort udgave) og som ville passe ret godt til en lille skovceremoni. Men jeg havde jo allerede den sorte kjole, som jeg godt kan lide og som måske passer bedre til løftefornyelse....

  hmm

  Den hvide er lidt kort og en smule gennemsigtig, og lidt puffet så den viser ikke mine former. Men den er bare helt vild sød.

  Den sorte er mere smigerende for mine kurver, mine bryster og har lidt mere sexethed i sig, men giver måske ikke helt samme stil som jeg egentlig har fundet inspirationsbilleder til..

  What to do? 

   

  PicMonkey Collagekjole.jpgkjole.jpg

  0

 13. 3 hours ago, Dkchelle said:

   

  Hvor hyggeligt :) 

   

  Det er SÅ svært, synes jeg, ikke at lade sig rive med diverse trends. Jeg synes jo at der findes mange flotte temaer og farvekombinationer til bryllupper. Hvis bare man kunne planlægge et af hver :) Rutikt/vintage er også så flot. Men derfor var det så vigtigt for mig at bestemme mig for et tema/farvekombination, da jeg så har lidt nemmere ved at begrænse mig og tage beslutninger omkring forskellige ting :)

   

  Selv om min søster bor langt væk, sender jeg billeder og deler mine tanker omkring brylluppet med hende, spørger hende til råds osv. da jeg ikke rigtigt har nogen her i DK. Så var det kun passende at spørge om hun vil være min brudepige på dagen :) Jeg venter spændt på at hun modtager pakken.

  Åh ja jeg har så mange bryllupper der aldrig skal se dagens lys. Mit 50'er rockn' roll bryllup, mit strand-Hawai bryllup eller mit rød løber og stjernestøv bryllup. :) for at nævne et par ;) Kender det kun alt for godt. 

   

  Jeg havde heller ikke nogle tætte veninder hvor jeg bor, så levede meget af mit planlægningsliv på forums som dette. Folk er som regel søde og engagerede og har en masse ideer. :)

   

  Sikke dog en skodfotograf. De kunne da bytte det til noget andet bryllupsrelateret, som trash the dress billeder eller noget lignende. Er bare stivnakket at nægte dig præmien, fordi du allerede har betalt for noget andet. 

  0