Malouski

Medlem
 • Content count

  1,967
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Posts posted by Malouski


 1. Oh my. Det er alt for længe siden, jeg har kigget herind. UNDSKYLD, at jeg ikke har fået svaret på jeres kommentarer!! Jeg savner virkelig bryllupsklartiden og tænker tit på vores fantastiske dag med al den kærlighed.

  Nu nærmer vores 2-års bryllupsdag sig. Tænk sig engang. Tiden er fløjet med denne lille Mads (som kom til verden tre dage efter vores bryllupsdag) at vimse om :a1221:

  post-45668-0-96901900-1370685250_thumb.j

  1

 2. Folk havde faktisk ikke så meget tid for dem selv til vores bryllup. Vi blev gift kl. 14, og receptionen varede til kl. 15.30, hvor de af gæsterne, der skulle med til festen om aftenen så havde 2½ time til at nå fra Kbh til Glostrup Park Hotel. Nja ok, det er selvfølgelig også lidt tid.. :) Men der tror jeg egentlig bare, at folk udnyttede tiden til at få hvilet lidt på hotellet og skiftet tøj og gjort sig klar.

  Er ikke selv den store fan af påtvungne selskabslege inden den egentlige fest. Der kan jeg egentlig bedst selv lide at nusse lidt rundt for mig selv og gøre mig stille og roligt klar. Var til et andet bryllup i sommers, hvor vi havde mulighed for det og syntes, det var så rart :)

  0

 3. Uha ja. Jeg kender det. Jeg eelsker vores bryllup, jeg elsker at være gift med min elskede. Jeg elsker mit look på dagen og ville ikke ændre en eneste ting.

  Men jeg savner planlægningen, at drømme om bryllup, at få inspiration herinde, at få feedback, at få tingene til at gå op i en enhed. Det er sådan en fantastisk tid :loveshower:

  Suk.

  0

 4. Håber jeg må være med, selvom jeg allerede er gift med manden i mit liv :loveshower:

  Jeg elsker hans positive livssyn, og at han bare gør mig så glad, får mig til at grine og omgiver mig med tryghed. Sammen med ham oplever jeg en ro i mig selv som aldrig nogensinde før :heart:

  0

 5. Skal vi egentlig aldrig se et billede af takkekort og billedebog? :rolleyes:

  Skal nok komme i gang med det i morgen :wink:

  Malou malou malou - waaaaauw siger jeg bare! Sikke et bryllup du har haft dig og hvor du er bare fantastisk smuk. Billederne oser af kærlighed og lykke og jeg sidder tilbage med en klump i halsen for ikke at græde. Hvis mit bryllup bare bliver halvt så godt som dit, så vil jeg blive lykkelig. Hjertelig tillykke med det og tak for en super skøn beretning - må jeres lykke vare ved :loveboard::loveshower:

  Taaak for de søde ord :heart: Bliver også så blød om hjertet, når jeg tænker på vores dag. Tænk at vi havde to måneders bryllupsdag i går. Tiden flyver. Elsker livet som gift med min elskede og elsker minderne om vores kærlighedsdag :heart:

  0

 6. Åh hvor ser det hele fantastisk ud. Ser ud som en skøøøn rejse. Synes du er ret sej med de hajer. Tror jeg ville panikke en del. Er stadig traumatiseret af 80'er hajfilm og The Beach :o

  Alt i alt beretning man kun kan blive glad af at læse. I er så smukke, og humøret og kærligheden stråler ud af ord og billeder :loveshower:

  Det har været skønt at følge din planlægning og se det hele ende op i dette smukke bryllup :loveshower:

  STORT TILLYKKE IGEN :heart: Ønsker jer al held og lykke fremover.

  0

 7. Uh cool tråd :cheerleader3:

  ...ville cmtoft aldrig havde lavet min smukke boudoirbog :loveboard:

  ...havde jeg aldrig fået fat i den fantastiske Miss Lena blomst :loveboard:

  ...havde jeg aldrig opdaget Etsy :loveboard:

  ...var jeg aldrig blevet gjort opmærksom på Tina Livs fantastiske boudourtilbud :loveboard:

  ...ville jeg aldrig være blevet ført til vores fantastiske bryllupsfotograf via tips og viderehenvisninger :loveboard:

  ...havde jeg aldrig fundet den kæmpe samling af "Kærlighed er..." :loveboard:

  ...ville jeg aldrig have fået inspiration til medaljonen til min buket med billede af min far :loveboard:

  ...ville jeg aldrig have oplevet det utrolige dejlige fællesskab med en masse dejlige medzillaer :loveboard:

  2

 8. Som ikke-troende og deraf udmeldt af folkekirken finder I mig alligevel i ny og næ i kirken, og det er aldrig for at overvære eller acceptere den kirkelige handling. Jeg er der udelukkende i respekt for værtsparret i forbindelse med bryllup, barnedåb og i forbindelse med bisættelser for at støtte de efterladte. Jeg har ofte tænkt, at jeg selv ville have det bedre med at vente udenfor kirken, mens ritualerne finder sted, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til det. Synes det vil være alt for provokerende, og i sorgens stund har man kun brug for at mærke støtten fra de nærmeste. Så jeg er der og deltager med mine egne begrænsninger. Jeg rejser mig og sætter mig, når jeg skal. Jeg synger ikke med, jeg beder ikke med, og jeg modtager modvilligt en velsignelse.

  Det kan godt være, at du ikke vil være der med hjertet for den afdøde. Men begravelsen handler om meget mere end det. Du kan tage et stort skridt for familiefreden ved at være der og støtte de efterladte. Det vil aldrig blive glemt, hvis du enten ikke kommer eller sidder udenfor imens. Hvor ville jeg være ked af det, hvis min far havde nogen, som han havde raget uklar med, som sad udenfor kirken imens (på trods af min egen holdning til kirken!). Jeg ville aldrig glemme, at de ikke engang i dette øjeblik ville komme de sørgende i møde.

  Giv hende dog et fredeligt exit uden at rode op i gamle, grimme handlinger og følelser.

  Jeg kan udmærket forstå, hvorfor du overvejer, som du gør med den baggrund. Men for at citere en hospitalspræst for nylig (selvom jeg ikke udelukkende er enig, men i denne forbindelse giver jeg hende ret): Begravelsen er til for de efterladte.

  0