Malouski

Medlem
  • Antal besvarelser

    1,967
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    14

Indlæg oprettet af Malouski


  1. Oh my. Det er alt for længe siden, jeg har kigget herind. UNDSKYLD, at jeg ikke har fået svaret på jeres kommentarer!! Jeg savner virkelig bryllupsklartiden og tænker tit på vores fantastiske dag med al den kærlighed.

    Nu nærmer vores 2-års bryllupsdag sig. Tænk sig engang. Tiden er fløjet med denne lille Mads (som kom til verden tre dage efter vores bryllupsdag) at vimse om :a1221:

    post-45668-0-96901900-1370685250_thumb.j

    1

  2. Fantastisk! Stort tillykke!! Spændende med den lille ny!! Det skete måske allerede i første forsøg?(o; Glæder mig til det bliver min tur!!

    Ikke helt, 3. men stadig en omvæltning ;)

    Men ja, det er helt vildt. Kommer på vores 1 års bryllupsdag til at være en hval, der kan se tilbage på bryllupsbillederne og undres over nogensinde at kunne passe den fantastiske kjole :o

    Tillykke Maluoski, så følges du igen med cmtoft :loveshower:

    Jaaah, det er så hyggeligt :cheerleader3:

    0

  3. Uuh det er længe siden, jeg har været herinde... men en bryllupsberetning, hvor jeg må følge min drømmekjoles nye eventyr, lokkede for meget.

    Amina, jeg glæder mig så meget til at læse din beretning!

    Men en lille update er da også på sin plads for mit vedkommende - selvom det er old news for mange af jer skønne damer, jeg fulgtes med i bryllupsplanlægningen for et år siden :lol:

    For efter bryllup kommer baby :heart: Og jeg er nu i min 22. uge af graviditeten og venter vores lille søn d. 1. august :heart:

    Det var helt planlagt, men skete dog hurtigere, end mit hoved egentlig var med. Men vi er lykkelige og glæder os til at blive forældre :7himmel:

    Så jeg fik faktisk slet ikke brugt min nye fantastiske tyldrøm til nytår, som ellers var planen. Var egentlig ikke så babystor på det tidspunkt - bare oppustet og utilpas og kun til løse kjoler. Men den hænger der, og mit kadaver skal med alle midler ned i den, når jeg forhåbentlig engang får min talje tilbage ;)

    2

  4. Folk havde faktisk ikke så meget tid for dem selv til vores bryllup. Vi blev gift kl. 14, og receptionen varede til kl. 15.30, hvor de af gæsterne, der skulle med til festen om aftenen så havde 2½ time til at nå fra Kbh til Glostrup Park Hotel. Nja ok, det er selvfølgelig også lidt tid.. :) Men der tror jeg egentlig bare, at folk udnyttede tiden til at få hvilet lidt på hotellet og skiftet tøj og gjort sig klar.

    Er ikke selv den store fan af påtvungne selskabslege inden den egentlige fest. Der kan jeg egentlig bedst selv lide at nusse lidt rundt for mig selv og gøre mig stille og roligt klar. Var til et andet bryllup i sommers, hvor vi havde mulighed for det og syntes, det var så rart :)

    0

  5. Sååå blev kalenderen hentet hjem (for en aften) fra job. Elsker simpelthen at have den liggende der, så skønt lige at have nogle udvalgte billeder fra den mest fortryllende dag for mig nogensinde. Det får mig til at smile og tage en mental pause, når det bliver alt for stressende :loveshower:

    Jeg har taget en del billeder. Men ak, blitz fungerer ikke uden at skinne meget igen på siderne, så slog det fra, og nu blev billederne lidt slørede. Men nu har det her ladet vente længe nok på sig, og billederne skal på bordet, slørede eller ej :)

    Malouskis bryllupskalender:

    Forsiden (med et matteret beskyttende omslag og morgengavetlf. for at vise størrelsesforhold):

    post-45668-0-03722700-1317661479.jpg

    Uden omslaget

    post-45668-0-43217800-1317661517.jpg

    Bagside (også med matteret omslag)

    post-45668-0-42536100-1317661543.jpg

    Og indeni :)

    post-45668-0-85235100-1317661572.jpg

    Og med den tekst, man selv kan tilføje

    post-45668-0-88611700-1317661627.jpg

    Og lidt mere :)

    post-45668-0-07435700-1317661663.jpg

    post-45668-0-90022900-1317661692.jpg

    post-45668-0-12618800-1317661717.jpg

    post-45668-0-08311300-1317661738.jpg

    Er lidt ked af, at billederne her blev så mørke, men efterårsmørket tog lige fusen på mig, troede jeg havde masser af tid hen ad aftenen :rolleyes:

    1

  6. Ihhh, ja det lyder godt nok smukt med dybblaa og guld... hmmmm :shopping:

    Og saa er det da heller ikke gaaet ubemaerket hen at der findes ganske faa salgstraade fra dig. Ha ha, gad vide hvor mange skuffede sjaele, der er derude i dag? :biggrin:

    Nu er jeg ogsaa i gang med at dyrke det med tilbehoer lidt mere, for det var jo helt fab at gaa amok i etsy-verdenen mm... :fløjt:

    Åh ja Etsy. En vidunderlig verden. I love!

    Er stadig i færd med at forholde mig til, at min kjole er solgt. Det gør virkelig brylluppet meget definitivt slut. Jeg er stadig sikker på, at det var det rigtige for mig at gøre. Den hang jo bare og mindede mig om, at jeg aldrig skulle have den på mere, og nu kommer den i det mindste ud og gør en anden brud lykkelig.

    Og som trøst er der med hjælp fra Miss Lena snart en FAB ny sort tylkjole i bedste BK-danse/vandrekjolestil på vej til mig :loveshower: Eeej jeg glæder mig.

    Once you go tulle, you never go back :loveboard:

    0

  7. Ps. Havde lige min Keepbag fremme igaar! Den har ellers ligget der i aesken og luret paa at blive solgt, men jeg kan ikke...jeg tror det bliver umuligt og nu er den her jo alligevel :a1221: Tror jeg agter at gaa ud med min mand og klaede mig laekkert nok til at baere en guldtaske med lilla for :cheerleader3:

    Ej jeg kan heller ikke sælge min og har faktisk allerede brugt den til et bryllup i sommers, hvor jeg også brugte mine guldsko jeg først havde tænkt skulle være mine brudesko. Var så fiiint til en dybblå kjole :)

    haha jeg har faktisk overraskende få ting til salg - min overkill bryllupsshopping taget i betragtning :)

    0

  8. For fanden da... er blevet for glad for at have min kalender liggende på mit bord på job, så nu holder den weekend på hospitalet, hvor jeg ville have taget billeder af den og lagt den til skue herinde. Doh.

    Men jeg kan da starte med takkekortene, der endelig alle sammen er kommet ud :)

    Vi var omkring forskellige muligheder: En collage, som jeg ellers synes er såååå fedt. Virkelig mulighed for at vise gæsterne flere forskellige af rigtig mange fantastiske billeder. Men kunne ikke rigtig sælge idéen til manden :angry: Jeg var mere til et 4-sidet kort så. Men dét syntes manden var at gøre for meget ud af det :angry:

    Så vi fandt et kompromis, der resulterede i en genganger af receptionsinvitationerne med tekst på den ene side af et sort A5-karton og så med billede på modsatte side. Teksten var så meget personlig til gæsten, dvs. med tak for den specifikke gave. Synes selv, de blev rigtig fine :)

    Og I skal naturligvis se billeder :)

    post-45668-0-95028600-1317469727.jpg

    post-45668-0-02361500-1317469736.jpg

    post-45668-0-69997700-1317469716.jpg

    1

  9. Søde dejlige zillaer :kiss:

    Jeres kommentarer er bare guld værd. Endnu en grund til at være på grådens rand over ikke at have så meget mere bryllupsrelateret at komme med selv. Elsker jeres feedback.

    Har lidt opdatering på situationen. Fik en sms fra min mor i dag. Hun rykker ikke dagen alligevel, men holder det d. 16. som først aftalt. Har lidt blandede følelser. Er selvfølgelig glad for, at dagen bliver erindret på den måde, jeg synes er rigtigt. Men er ked af at al den ballade skulle gå forud.

    Men skidt nu med det. Jeg skal være sammen med både min mand og min familie på den svære dag, og det er jeg glad for :heart:

    0

  10. Tak for alle jeres søde tilbagemeldinger. Det varmer virkelig. Er helt rørt over, at I har læst og taget stilling til det. I er de bedste :heart:

    Jeg er stadig meget påvirket af det hele i dag, men er mere ked af det, end jeg er vred. Jeg skal helt sikkert have talt ud med min mor om det på et tidspunkt.

    Jeg tror også, at hun er et helt andet sted end mig. Ellers ville hun vel ikke kunne flytte sådan en dag, som for mig betyder så utrolig meget. Det er ikke en glædesdag, men en meget tung dag. Jeg husker stadig tyngden, mine ben jeg følte, jeg slæbte afsted. Regnen. Og det er heller ikke en dag, jeg glæder mig til. Men jeg skal igennem den med eller uden støtte eller selskab fra min familie på dagen.

    Jeg har aldrig været helt alene ude ved graven. Nogle gange har vi alle søskende været der, nogle gange kun med min mor, nogle gange kun med min mand. Og jeg kan mærke, at jeg har behov for at være der helt alene og kunne snakke ugenert med min far. Jeg ved egentlig ikke, om jeg tror han er der rigtigt. Det gør jeg nok egentlig ikke. Han er hos mig i mit hjerte, i en anden substans omkring mig hele tiden. Men graven er det eneste sted, jeg kan opsøge ham og give ham ting, der betyder meget, som fx min brudebuket.

    Min mor begynder altid at snakke om alt muligt andet derude. Om hvordan blomsterne holder sig, om gartneren... alt muligt forstyrrende. Og det er sikkert bare hendes måde at være der på, der er rigtig for hende. Men det er forstyrrende for min proces, for min forståelse af det, der skete for to år siden. Har brug for stilhed. Og sådan gør jeg det d. 16. i år.

    Jeg er dog helt sikker på, at d. 16. bliver nødt til at blive holdt efter mit behov. Det nytter ikke noget andet.

    Jeg synes stadig, at det uanset intention er rigtig tarveligt og respektløst sådan at flytte rundt på en dag uden accept fra alle, men det er også noget, I har ret i, jeg skal have vendt med min mor på en helt rolig måde, når følelserne lige har fået lidt ro igen.

    Tak igen for jeres besvarelser. De hjælper alle sammen på mit tankemylder :kiss:

    0