123klar

Medlem
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 123klar

 1. Jeg faldt for en god ide på etsy. En ramme hvor gæsterne dropper små hjertet ned i, hvor de har skrevet deres navn/en lille hilsen på. Det er et godt alternativ til det efterhånden meget brugte finger print tree. Men etsy udgaven løb op i ca 2000 så det var no go.. Forsøgte mig med en DIY udgave og er godt tilfreds med resultatet - og prisen; ca. 200 kr. Materialer: Små træhjerter Ramme Tynd skumgummi bånd Maling Tusch Købte en billig ramme i Bilka. Satte en tynd kant af skumgummi rundt i kanten mellem glas og bagstykke. Dette skumgummi (eller hvad andet alternativ man kan finde) skal være den samme tykkelse som hjerterne. Det er vigtigt, for at undgå at hjerterne kommer til at ligge ovenpå hinanden. Så fjernede jeg den øverste kant af rammen... Og vupti! That's it! Rammen mangler bare en gang maling, og så skal de store hjerter males og vores navne skal skrives derpå, og limes fast. HOV, ser lige at tre hjerter ligger oven på. Den er vist blevet rystet lidt... Det skal de ikke!! Et billede af den jeg faldt for på Etsy og mit resultat.
 2. Jo, vi blev rigtig godt tilfreds med resultatet. Dog fik alle vores gæster ikke skrevet på et hjerte, så der er en del tomme til at fylde ud med. Men er rigtig glad for at have det minde fra dagen - frem for en gæstebog som bare ligger i skabet.
 3. Hej Håber der sidder nogen der kan anbefale en frisør til opsætning i Ikast eller Herning. Har erfaret at fordi man er frisør er det ikke ensbetydende med at man er ekspert i opsætninger, og på min bryllupsdag vil jeg gerne have en opsætning ud over det "normale". Er tilflytter til området og har derfor ikke erfaringer med nogen i området. Håber nogen kan hjælpe.
 4. I den her ramme fra Bilka kunne man bare "skubbe" den øverste liste fri fra det øvrige. Den er selvfølgelig ikke beregnet til det så den sad meget godt fast, men det lykkedes uden at det gik i stykker.
 5. Ja. Det er genialt.. Det er sjovt ar få billeder fra gæsternes vinkel. Desværre var app'en så ny da vi blev gift at dem desværre ikke fungerede optimalt. Men med de nye opdateringer skulle det være løst.
 6. Prøv at søg på "lunchbox" på facebook. Et 5 mands amatør band, som virkelig gør det godt. De fyrer en fest.
 7. Hvor i landet?
 8. Så har jeg forsøgt mig med det.. Synes den blev ret sur i de forhold. Men prøver mig frem. Og hvis man vil have en anden variant end citron lemonade OG gerne vil gøre det let. Så har rynkeby lavet en lækker økologisk lemonade af granatæble og mynte. Den smager skønt. Og så er den fin i farven.
 9. Spørge-Jørgen her.. Har du erfaring med i hvor store portioner det er smart at fryse det ned i?
 10. Tak for opskriften.. Det er genialt at fryse koncentrat ned. Men tøede du dem op direkte i dispenseren?
 11. Jeg har brugt de her https://www.slojd-detaljer.dk/kategorier/maling-dekoration/produkter-til-at-dekorere/krydsfinerfigurer-skilte/traehjerter-pid5413 Poserne indeholder forskellige str hjerter.
 12. Camilla Krøier det lyder til du har god erfaring med drinks dispenseren - vil du dele den opskrift/blandings forhold som du brugte?
 13. Jeg kender godt til den "officielle" talerække, men har I alle fulgt den? Eller hvordan var/bliver jeres rækkefølge?
 14. Jeg ønsker også go volumen på mine vipper. Men kunstige fungerer slet ikke for mig. Men har fundet et super godt produkt som har samme effekt - lange buede vipper. Kan anbefale det. Resultaterne er tydelige. Det er en serum (fra M2 beaute) der lægges på langs vippekanten hver aften, som hjælper dine vipper til at vokse og blive fine. Og så har man ikke kun fine vipper på sin bryllupsdag, men hver dag - det er da også et plus:)
 15. Jeg har brugt limpistol. Det sidder godt fast.
 16. Jeg har købt to dispensere, som vi skal bruge til noget frisk og koldt alkoholfri drikkelse til receptionenen. Jeg mangler lidt inspiration til opskrifter på juice/lemonade som vil være godt. Regner med den ene skal indeholde en citrus lemonade med citronskiver i (som den på billedet). Så kunne det være fint hvis den anden var lidt farverig, og havde en helt anden smag. Nogen der har gode forslag?
 17. Jeg vil rigtig gerne have opskriften på den med jordbær og blåbær..
 18. Ja, det lyder godtnok også lækkert. Er det noget du har en opskrift på? Har også set det fif at man kan lægge et par rødbede skiver i sin citrus lemonade nogle minutter, så får den en flot pink farve - bare for at give lidt til det visuelle også☺
 19. Smart, det var et godt fif! Så er kunsten lige at finde det rette forhold. Tak for input.
 20. Hyldeblomstsaft er også altid et hit her. Opbevarede du det i poser?
 21. Nu viste jeg lige vores invitationer til min svigermor og hun udbørd: "Ej, pigen navn skal da stå først!". Arg, det havde jeg slet ikke skænket en tanke - nok fordi det ikke har den store betydning for mig. Dernæst kommer sig også at jeg rent grafisk synes det passer meget bedre at mit navn står sidst, så T'ets lige linie danner en linie under mandens navn. Hvad er jeres holdning?
 22. Vi har givet 6000 for 14 kt med sten i min og med indgravering.
 23. Hej. En forespørgsel på en stegtegning af Isenvad kirke. Vh. Tina
 24. Vi gør ligesom kmw. Vi ønsker en "lille" fest (75) om aftenen, men vi har utrolig mange derudover som vi gerne vil dele noget af dagen med (ikke helt nære venner, kollegaer, naboer, fætre og kusiner). Vi forventer ca. 150 til reception. Jeg synes ideen med reception er rigtig god, for på den måde har man mulighed for at nå længere ud i omgangskredsen.
 25. Jeg skal have lagt make-up hos Stines Hudpleje. De er så dygtige og bruger nogle fantastiske produkter.