Mads & Rasmus

Medlem
  • Antal besvarelser

    154
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    2

Indlæg oprettet af Mads & Rasmus


  1. Nå men som man nu sikkert har hørt så er Agnes Cupcakes jo gået i betalingsstandning eller rekonstruktion som det hedder nu - så tror desværre vi bliver nødt til at finde en anden løsning end det. - Så igår købt vi 12 macarons fra Degas og tror måske vi ender ud i 300 stk til receptionen - de smagte rigtig godt og passer perfekt til champagne. (og passer perfekt med at vi blev forlovet i paris)

    Vi ønsker ikke en bryllupskage, da vi synes det kan blive for kvamlende i den forhåbentlige varme som vi jo regner med den 18 august.

    Så til receptionen skal vi have følgende:

    Franske macarons

    Små raffi snacks

    Pisket foiegras på ske med frisk hindbær

    Chips af nye kartofler med solskinsmayo i tube

    Slikkepinde for voksne i salt

    Små blinis med kaviar af den fede slags og gele af Aquavit

    Rørt tartar med sennep og havtorngele på gaffel

    0

  2. okay vi har jo altid sagt at vi nok ikke skulle have en brudepige, men tror vi trækker det lidt i land.

    Så tror vi ender med 1 brudepige - Det vil blive Heidi som er i Rasmus's salon.

    Grunden til dette er at Heidi, så lige har været i Thailand og fået syet den grimmeste laksefarvet kjole i skinnede stof, med pufærmer og kæmpe sløjfe på røven. Hun valgte at få syet dette mareridt af en kjole, er at vi altid har sagt at hvis vi skal have brudepige så skal det være den grimmeste laksefarvet kjole de skal have på! - hun får lov til at have kjolen på til vielsen og derefter skifter hun til noget mere lækkert :) - Elsker hende og hendes syge jokes!

    1

  3. Hvem havde I med som gæster til prøvemiddagen - og skal de med til bryllupet også?? :rolleyes: Men OK, hvis maden er god nok har de nok ikke noget imod en reprise :wink:

    Kunne da være hipt med Manu Sareen. Spændt på at høre om dét lykkes! Held og lykke med det :)

    Det er vores forældre og så toastmasteren og hans kone - det var så hyggeligt - vi har det altid hyggeligt i deres selskab.

    Arbejder stadig på sagen med Manu! - men han er total cool!

    0

  4. Åhhhh jeg havde sådan håbet du/i kom tilbage... :) Den lækre menu og de spændende detaljer ved jeres bryllup var næsten FOR gode at gå glip af... Dejligt du er tilbage - og håber det lykkedes med repræsentanten... :)

    Uh med hensyn til maden - så var det så lækkert da vi havde prøvemiddagen! - det var virkelig en hyggelig aften! MADEN VAR FANTASTISK! - alle gæsterne var helt oppe og køre!

    0

  5. Tror jeg er ved at komme tilbage herinde - har haft nogle måneder hvor jeg ikke magtede at tænke bryllup - da det faktisk hang mig langt ud af halsen! - men nu skriver vi jo 2012 og det er året hvor vi skal giftes! :)

    føler ikke vi mangler så meget at planlægge men alligevel mangler vi alt! - er stadig lidt stresset over at vi ikke ved hvad vi skal skrive i vores indbydelser og at vi ikke har fået 100 procent styr på det endnu! - men vi har besluttet at kontakte ligestilling og kirkeminister Manu Sareen, da vi godt kunne tænke os at det var ham som skulle vie os på feststedet.

    Så nu må vi se om det kan lade sig gøre - for vil helst vies på stedet så vi er sikker på at alle gæsterne kan være til stede når vi siger ja til hinanden og så kan vi også blive viet kl 15 i stedet for om formiddagen.

    nå det var bare lige en lille opdate herfra.

    Rock on!

    0

  6. I Danmark må man gerne købe eller eje et kopiprodukt, hvis det er til eget forbrug.

    Men der er stadig en designer som har rettighederne til sit varemærke og sit design!

    Hvis man f.eks bliver taget i tolden i Italien med en kopivare så får du en kæmpebøde! Der har været en sag for nogle år siden hvor en dansk turist blev stoppe i tolden i Italien for nogle kopisolbriller som vedkommende havde købt for 75 kr og det blev så lige en bøde på 75.000 kr.

    http://politiken.dk/tjek/penge/jura/ECE1017742/din-lovlige-gucci-kopi-kan-give-gigantboede-i-italien/

    Jeg må personligt indrømme at jeg aldrig kunne finde på at købe en kopivare da jeg synes det er underligt at lave en vare som udgiver sig for at være noget som den ikke er - men sådan er vi alle jo forskellige.

    0