futte25

Medlem
 • Content count

  321
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by futte25


 1. Vi købte min kærestes i Frederik, det er fra Hugo Boss. Det sidder ufatteligt super flot! Jeg ved ikke om de har Frederik i KBH (men mon ikke..), men de har i hvert fald Hugo Boss i Magasin. Ellers SAND, deres jakkesæt er også lækre.

  Og er man ikke kræsen med kvalitet, så har Bertoni udsalg nu også, der kan man få et jakkesæt til 800-2000.

  tak for inspirationen :) skal helt sikkert en tur i magasin imorgen....den havde jeg slet ikke tænkt på....

  0

 2. tak allesammen for opbakningen....sad virkelig igår og følte at vi i den grad er blevet røvrendt (undskyld udtrykket). Nå men vi har prøvet at kontaktet butikken og de har ferie, så vi blir nødt til at finde på en løsning selv og så ordne det med butikken bagefter...håber virkelig at de vil tage deres ansvar :(, da det er jo dem der har sagt at bukserne kunne lægges ud og anbefalet skrædderen...så imorgen står den på "find tøj til manden" så krydses alt hvad krydses kan for at det lykkes. Hvis der er nogen der kender eller kan anbefale en god herretøjsbutik i kbh området modtages det med kyshånd :)

  0

 3. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville lade mine frustrationer komme til udløb herinde, men gud hvor er jeg rasende på min H2B's vegne...Sagen er at han har købt et jakkesæt hvor han i butikken får afvide, at bukserne ikke var kommet hjem i den størrelse som aftalt, men at de ville kunne lægge buskerne ud hos en skrædder (som firmaet anbefalede) og derfor fik et lille afslag i prisen til at dække bukserne hos skrædderen. H2B var inde hos skrædderen med tøjet som bekræftede, at de godt kunne lægge bukserne ud og så var alt jo godt. Så aftalen lød på at jakkeærmene skulle lægges op samt bukser skulle lægges op og ud i livet. Men så idag blev han ringet op af skrædderen, at de nu var færdige med tøjet, men at bukserne alligevel ikke kunne lægges ud! Men at de havde ordnet de andre ting; så kort sagt nu står han med et jakkesæt som han ikke kan bruge, da han ikke kan returnere tøjet til butikken for skrædderen har jo lagt jakke ærmene og bukserne op....og skrædderen mener ikke, at det er deres problem og at han kunne gå i en stofbutik og se om han kunne finde noget stof der kunne minde om bukserne for så vil de godt kunne lægge dem ud....problemet er at butikken har hentet tøjet hjem fra udlandet og det ikke er ligetil at finde magen til stof herhjemme... Nå men alt i alt har H2B betalt 1.100kr for at få et jakkesæt "ordnet" hos en skrædder uden at kunne bruge det... ved godt at det måske virker lidt hysset at jeg er rasende men her 2 uger før brylluppet kan hverken h2b eller jej overskue det... Jeg vil imorgen prøve at kontakte en anden skrædder for at se om de evt kan hjælpe, men hvis ikke skal vi hurtigt ud og finde et nyt sæt til ham...øv hvor er jeg ked af det hans vegne :boohoo:

  0

 4. Jeg vil helt klart mene, at såfremt han ikke har gjort det klart for Jer skriftligt, at aftalen ikke kunne aflyses, så er I i Jeres gode ret til at aflyse aftalen. Han tilbyder en transport service og som alle andre virksomheder kan der komme afbud. En mail er et bevis på en aftale ja, men når der ikke foreligger skriftlige betingelser i aftalen er I i jeres gode ret til at aflyse uden godtgørelse. Tjek det på forbrugerstyrelsen på mandag, men jeg er ret sikker. kram fra mig :bearhug:

  0

 5. På vores feststed er de fuldstændig fleksible...dog har vi lavet den aftale at efter (tror det er kl. 3) skal vi betale for 2 tjenere per time til at servicere baren og gæsterne. Det koster 250kr i timen hvilket jeg synes er en fin pris...men jeg synes du skal tage en snak med dem for at få lidt ro i maven, for det andet er ikke rart og giver kun grund til mere nervøsitet...kram fra mig

  0

 6. Jeg bliver lige nødt til at juble!

  :cheerleader3: :cheerleader3: :cheerleader3:

  Jeg er nu nede på 95 kilo og det har jeg ikke været i over 2 år!

  :biggrin: Jeg er så glad og det giver mig bar endnu mere blod på tanden, jeg har jo trods alt kun 2 mr til kjoleprøvningen, hvor jeg gerne vil have tabt mig min 10 kg. Så jeg har besluttet at skifte et måltid om dagen ud med Nupo. Grunden til det er, at jeg ikke er særlig god til at spise morgenmad og jeg ved godt, at det er noget man burde, fordi det er med til at hæve forbrændingen om dagen... jeg er bare ikke sulten! Så hvis jeg nu drikker sådan en Nupo-shake, så får jeg noget i maven og det er let og nok også sundere for mig i længden :)

  Nå, undskyld... men jeg blev bare nødt til at juble lidt :blush:

  STORT TILLYKKE og hvor er det sejt gået!!! du har god grund til at juble :cheerleader3: :cheerleader3: :cheerleader3:

  0

 7. jeg skal give 2.500kr for en prøveopsætning inkl makeup og på selve dagen få ordnet håret inkl. makeup. Så har jeg besluttet mig til at købe de makeup produkter hun bruger, da jeg gerne vil kunne friske den lidt op inden vi skal have taget billeder (vi holder reception efter kirken og først derefter kører vi ud og får taget billeder ved vandet)..

  0