Girly1988

Medlem
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Girly1988


 1. Vi har lavet dem mest for hyggens skyld og for at lave noget vores gæster ikke lige forventer.

  Vi putter velkomst/velbekomme sang i, nogle karameller, tandstikker og ikke andet i.

  Vi bruger dem dog også som bordkort da vi har sat navn på hver æske ;)

  Og så indgår de som en del af bordpynten som vi synes er en god ide da vi ikke selv skal stå for den del...da forsamlingshuset klarer det for os :)

  0

 2. Vi er endt på 48 gæster med 3 afbud som vi vidste ville komme.

  Men vi har valgt nogenlunde lige mange fra begge familier og lige mange venner hver især...

  Dem der er inviteret er nogen vi gerne vil se og som vi håber på at ses mere med i fremtiden.

  Dog har vi pga. økonomi og ikke mindst ønsket om at kunne nå at snakke med alle vores gæster måtte vælge nogle venner fra begge to. Men altså igen vi er endnu ikke inviteret til større begivenheder ved vores venner så vi har ikke "pligt" til at invitere dem :)

  0

 3. Er gået igang selv i word, og kan ikke lave noget smart og fancy men er kommet frem til en bordplan som kan gå an....

  anyways vores hovedbord må være maks 10 personer men er nu i tvivl om bordenderne skal bruges eller ?

  Det bliver et stort E med i alt 48 pladser. MIn skitse ser således ud 10 ved hovedbord og 6 på en række ved de yderste to borde i E'et og 7 på en række i midten af E'et...

  0

 4. Hej :)

  Vi holder et traditionelt bryllup med vielse i kirke og fest i forsamlingshus :)

  Vi blir ca. 50 så det passer os fint.

  Personligt synes jeg det er at foretrække for ligesom at bevare traditionerne omkring et bryllup.

  Synes det er bedre at rejse på andre tider end i forbindelse med bryllup. Men det jo os bare mig :)

  Hvis i gerne vil gøre festen sjov efter det formelle vil jeg foreslå måske en jukebox i stedet for traditionel musiker... eller måske at der kommer noget underholdning udefra af en slags.. an på hvad i er til :)

  Ved ikke om du kan bruge det til noget, men bare min mening.

  Og så tænker jeg lidt at lige meget hvilken fest man gerne vil holde skal man altid invitere nogen som man måske ikk lige helt vildt brænder for at se...men man skal huske at alle vil se frem til ens store dag og det er det som betyder noget ! ;)

  1

 5. Til vores PA har vi en veninde som skal arrangere for pigerne og en ven der tar tjansen for drengene....

  De får en liste med navne og numre på dem vi ku tænke os at se, så er det op til folk selv om de vil deltage eller ej...vi har måtte skære i vennerne til selve brylluppet fordi vi altså desværre må trække en grænse i budgettet og antallet af gæster såå :-)

  0

 6. Girly 1988: Leo Vang fra Middelfart er dygtig. Det kan jeg sige personligt da han har været min og min lillebrors musiklærer i skolen (:

  Okay han har os undervist nogen i min familie :) Og så har han i tidernes morgen vist spillet til mine forældres bryllup osv. såå ved at min egen familie ihvertfald vil anbefale ham til hver en tid :)

  0

 7. Hmm personligt synes jeg det virker meget meget billigt når man tænker på det både er bryllup og dåb...

  Fandt selv en billig brudekjole i LIlly for nogle uger siden, men alt hvad der hedder tilbehør altså underskørt, slør osv. kan godt være ret dyrt og tænker os lidt på at din kommende mand gerne må få noget tøj, som også er en god kvalitet....:)

  Men det positive jeg ser i jeres budget er dog at i har mange gode kontakter både med mad osv...kunne vi os godt bruge... :)

  0

 8. Vi skal giftes 31. marts og regner med snart at skulle lave invitationerne, har endelig en gæsteliste nu som jeg denne gang ikke tror der skal rettes i mere :o)

  Tror jeg sender dem ud her i december måske selvom det lidt træls når folk har travlt op til jul.... men sys bar januar er lige sent nok.. såå...men nu ved folk det også så regner stærkt med de ikke laver planer på vores store dag ;)

  0

 9. Der er jo den klassiske med bowling, spisning på café/restaurant.... :) Derudover så dildoparty, make-up artist, sing-star, zumba, go-kart, skøjter osv... tror lig det var det jeg ku komme på :)

  Regner selv med vores polterabend blir holdt imellem nytår og marts...er spændt på hvad vores venner hitter ud af ;)

  0

 10. Min svigermor forslog os at have en gavekoordinator og så kun give ham/hende en ønskeseddel og så skrive i invitationen at man skal kontakte ham/hende i forbindelse med gavekøb. Enten kontakte vedkommende for at fortælle hvad man vil købe/har købt eller for at få ønsker at vide, så kan gavekoordinatoren give forskellige ønsker til folk så de ikk køber det samme.

  Synes ideén er rigtig god..

  Har tænkt at skrive i invitationen hvem gavekoordinator er og at de i forbindelse med køb af gave venligst bedes at kontakte ham/hende på tlf ....

  Det synes jeg virker høfligt nok :)

  0

 11. Regner også med vores farver skal være lilla/violet og så med hvid og sølv... :)

  Mit problem er dog at der er en hel del jeg ikke selv skal sørge for, da de i vores forsamlingshus sørger for disse ting...dvs..alt med borddækningen..

  Jeg ved at vi kan vælge hvide duge, og at de har sølv lysestager til bordene.

  Men alt hvad der hedder blomster og servietter ved jeg endnu ikke så meget om.

  0