AgLø

Medlem
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AgLø

 1. Hej Alle.. Har lidt svært ved at finde inspirationsbilleder til den tema vi ønsker os. Vi tænker rustikt, vilde blomster, forår, natur. Ved der er mange af jer der er dygtige til at finde inspiration på nettet så håber i vil hjælpe :-)
 2. Det eneste gode ved sygdom. Massere af bryllupsklar :-)

 3. Nej det ved jeg ikk hvad er. Kan være det er noget jeg skal tjekke ud :-)
 4. Jeg så der var eb bruger herinde i en planlægningstråd der havde købt kunstige orkideer. Kan ikk finde hende nu og kunne godt tænke mig at høre hvor hun har købt dem :-) På forhånd tak for hjælpen :-)
 5. Ok tak :-) Nej hehe er de ikk
 6. tak.. hvad kostede de ?
 7. Hvor har du set det henne ? :-)
 8. det var nemlig dig mms8777 :-) Tak til alle for svar :-)
 9. Ja da jeg meget gerne vil giftes d. 5 maj da det er en betydningsfuld dag for mig. ( Mor og afdøde fars bryllupsdag, min konfirmations dag og min dåbsdag. Ville jeg høre om der er nogen der ved om man kan blive gift der, da d. 5 maj på en lørdag ligger meget langt ude i fremtiden. Ved godt det er store konfirmationsdag. Men kunne muligheden være der alligevel ? :-) På forhånd tak :-) Mvh AgLø
 10. Så har jeg skrevet til kirken :-) Så nu venter jeg bare spændt på svar :-)
 11. Altså der er jo Hedeland ? :-) Fantastisk sted :-) Masser af natur men også togbane osv :-)
 12. Har også planer om at gå tidligt igang så stederne ikke alle er optaget pga konfirmation, så vil helst være hurtigt ude :-) Takker endnu en gang for alle svarene.. Planen er at kontakte kirken i løbet af den næste uges tid :D
 13. 1000 1000 tak :-) Vil prøve at henvende mig, men der er så først i 2016 så tænker jeg er i ok tid lige nu :-)
 14. Jeg syntes du ser fantastisk smuk ud i den kjole.. Du har en fantastisk krop som kjolen fremhæver helt rigtigt.. Jeg syntes du ser gudesmuk ud :-)
 15. Hej tøser.. Er blevet lidt forelsket i jim hjelms kjoler, men kan ikke finde ud af hvor eller om man kan købe den her i dk :-) Det er jeg helt sikker på at der er nogen af jer der ved :-)
 16. Svare lige Pm :-)
 17. Års dagen ;-) Heheh derfor :-) Jeg kan godt lide det er en speciel dato, :-)
 18. Tænkte på om du havde lyst til at sætte et billede ind af hvordan den så ud på hjemmesiden også af den du fik ? Man skal også være optimist,, Er jeg også selv :-) Håber de vil hjælpe dig :-) Men er godt nok ked af at de ikke har fået lavet din kjole pæn.. Øv øv
 19. Uuuh glæder mig til at høre og se din kjole :-) Forventer altså lidt billeder hehe.. Men har nemlig også lige fundet en kjole derinde fra som jeg er faldet for.. Og andre har anbefalet så glæder mig til at høre om din lever op til kravene.. Blievr godt nok spændende :D Kan godt forstå du glæder dig..
 20. Hej alle i skønne hunkøn :-) Vil lige høre om der er nogen der kender til **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk** ? Har prøvet at søge i forummet men har ikke kunnet finde noget.. kan jo være fordi de er udelukket.. Men er der nogen der har erfaring eller hørt noget ? :-)
 21. Vil også meget gerne befe om link til siden :-)
 22. Nøj hvor er den bare behagelig at have på, også passer den helt perfekt.. :-) Og sikke en farve.. Undskylder på forhånd for min ikke foto klare udseende ;)
 23. Har fundet et ikke så heldig billede af mig i kjolen.. Var vidst ikke heeeelt ædru der ;-) glæder mig til at der kommer et fra starten af dagen.. Det er desværre sidst på aftenen så kjolen er blevet lidt krøllet af at blive kastet rundt med af gommen ;-) Hahah han var meget glad for de kysserunder :-)
 24. Ligeså snart jeg får et så skal jeg nok ligge et op
 25. Brugte den til Bryllup i lørdags, og det fedeste var at hendes tema var grøn :-) Totalt godt ramt