Susan B

Medlem
 • Content count

  665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Susan B


 1. Jeg syntes at den pris lyder rigtigt fint, det er et stort arb. for hende. Hun skal også bruge en del timer på at købe vare ind mm. 2 stk severings piger skal jo også have deres løn, det er super vigtigt at det er nogle der bare kan deres ting så ikke skal gå og tænke på om alt køre som det skal lige den dag.

  Hvis i bliver 65 gæster ialt så er prisen pr gæst ca 307 kr SUPER BILLIGT :thumbsupsmileyanim: man plejer at sige at prisen pr. gæst ligger på 750 kr til 1000 kr med drikke vare.

  Held og lykke med det hele :balloons:

  0

 2. Jeg vil helt klart anbefale May - Flowert Blomster på Amagerbrogade 154. Jan der har butikken er SUPER dygtig :thumbsupsmileyanim: :thumbsupsmileyanim: :thumbsupsmileyanim:

  Min brudebuket var mega flot, der gik 3 dage før man kunne se at blomsterne manglede vand.

  Det samme var ang. brudepigernes buketter.

  0

 3. Jeg er mest til bordplan da jeg tit oplever at folk sætter sig sammen med dem de kender, det er svært hvis der er gæster med til festen som ikke rigtig kender nogle af de andre gæster, de sidder tit bare og kigger det meste af aften. Hvor imod hvis man blander sine gæster så bliver stemningen bedre. gæsterne er nysgerrig hvem de sider ved siden af og overfor.

  Men det er altid svært hvordan man skal sætte sine gæster.

  Held og lykke med det hele :heart: :heart: :heart:

  0

 4. Vi havde gaver til vores gæster ved vores bryllup alle 60 gæster tog gaverne med hjem .

  Vi har lige holdt 2 x 40 års fødselsdag, der havde vi også gaver til vores gæster, parfume 30ml til mændene og armbånd + håndcreme til damerne.

  Gaverne gjore stor lykke, alle tog deres gaver med hjem. Men det kan hurtigt blive dyrt at købe gaver til sine gæster :fløjt: Jeg har købt gaverne over et års tid så mærker man ikke rigtigt at det koster lidt + jeg har været god til at handle mig frem til nogle gode priser for gave tingene :thumbsupsmileyanim:

  Man kan jo prøve at finde små gaver der minder gæsterne om jeres bryllup :)

  0