Mighti

Medlem
 • Content count

  1,944
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mighti

 1. Er I søde at slette min planlægningstråd be'om. Min idiotiske mand fandt en anden dulle lige før jul grrrrrrrrrrrrrrr
 2. Årh er du her stadig Heidi! Jeg ved godt at jeg i den grad har forsømt alle jer andre brude, men jeg bliver lige nødt til at sige.. hold kæft hvor var du smuk! Kjolen var bare SÅ smuk!!!!! Jeps jeg er her stadig ind imellem. Jeg holder jo øje med nogen af jer hæhæ. Tak for komplimenten Dejligt du er fortsat med din beretning!
 3. Kanon stemning, godt fanget af diverse fotografer.
 4. Super fedt billede! Og super dejlig historie!!!
 5. Stadigt nogle dejlige billeder, trods en fordrejert buket hæhæ. I ser bare så forelskede ud - I wonder why LOL
 6. Her kommer jeg hjem fra bryllupsrejse, og så er du allerede igang med din beretning, hvor er det da bare FEEEEEEEEEDT. Mere mere mere hæhæ. Jeg er vild med alle billederne, din måde at skrive på og ja din lille historie, rent 13 tal (Ja jeg er en gammel pige er kører efter den gamle karakterskala LOL). Stort tillykke til jer begge to, hvor er det bare dejligt at se hvordan det hele lykkes så godt, med alle jeres forberedelser. Jeg sidder helt og små tuder, og det plejer jeg altså ikke.
 7. Uhhhhhhhhh hvor en dejlig beretning, men hold da op nogle kiks ind imellem. MEN MEN I blev gift og havde en super dejlig og anderledes aften! Stor tillykke! :denmarkflag: :denmarkflag:
 8. Hvor nogle dejlige billeder fra jeres lokations, totalt for morsomme nogle af dem, men sådan skal det jo være. billederne skulle jo gerne afspejle jer som I normalt er.
 9. Hold da op en dejlig tale fra præsten. Og vidunderlige billeder! MEEEEEEEEEERRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEE
 10. Snøøøøøøøøøøøft Lene, jeg sidder her med en klump i halsen. Hvor skriver du bare vidunderligt, jeg føler næsten jeg er tilstede i kirken..
 11. Hold da op en beretning, den er nervepirrende at læse. Stakkels jeres rygge, de har da rigtigt være i brug.
 12. Uha en uge op til, men I klarede det og havde den kanon dag. Glæder mig til mere.
 13. Jeg er nu igang med at lave en kage med after eight creme som fyld, MEN MEN MEN jeg kan ikke få pisket det stift. Jeg har nu forsøgt 2 ting.... 1. smeltet after eight, kølet det og forsøge at blande det i pisket flødeskum. Men fløden skilte - føj. 2. smeltet after eight i fløden v svag varme, men nu vil den ikke piskes stiv. Så hvad kan jeg ellers gøre? Ønsket er nemlig after eight creme som fyld, så det vil jo være lækkert at kunne give det.
 14. Ai hvor det lyder til I har haft en dejlig tur til Florida. Fedt at I kunne bo ved din veninde!
 15. Uhhhhhh en dejlig beretning, og sikken nogle dage op til. Dejligt at du alligevel nåede det hele og har nydt dagen, men hva så med resten af beretningen hæhæ.
 16. Selvfølgelig kan man have en sort kjole på, min er blå og sort, så jeg vil sige kun fantasien sætter grænsen, men ok jeg er ikke så traditionsbunden altid.
 17. Hendes side er her - og hun laver super flotte slør, jeg har også fået mit lavet der.
 18. WOW en masse fine modeller du fik ud af én kjole - super fed ide!
 19. Super dejlig beretning, det luner at læse om jeres vidunderlige dag og aften og NAT hæhæ. Og om få mdr er det en rejse du kan skrive om
 20. Som en klog gammel dame en gang sagde til mig: Find en mand du kan skændes med, for så ved man at man lever og Bild ham ind at dine ideer er hans, det virker hver gang Så sandt, så sandt... bare man ikke skændes for ofte! Men uden bølgedale er der jo ingen bølgetoppe Hvad med dig? Går det bedre med overskuddet? Det er dejligt at høre fra dig og du har været savnet! Tak søde, jeg har det bedre - medicin er nu en god ting. Og ja uden nedture er der ingen opture hæhæ. Men det med at skændes, der må jeg melde pas, jeg har aldrig haft en mand eller kæreste som jeg ku skændes med, måske fordi jeg ikke gider det LOL
 21. WOW en flot og efter beskrivelsen LÆKKER kage! Og fedt at jeres brudsvals blev som I havde ønsket!
 22. Ohoy der ude. Min dejlige kæreste har bedt mig og at spørge alle i dejlige mennesker herinde efter hjælp. Han er en str 62, men har svært ved at finde jakkesæt osv i den str. så hvor kan man gå hen og finde noget sådan. Han bor i kbh, så jeg vil mene at mulighederne ikke er så begrænsede, men hvis nogen kan hjælpe vil vi blive meget glade.