Mighti

Medlem
 • Content count

  1,944
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mighti


 1. Her kommer jeg hjem fra bryllupsrejse, og så er du allerede igang med din beretning, hvor er det da bare FEEEEEEEEEDT. Mere mere mere hæhæ. Jeg er vild med alle billederne, din måde at skrive på og ja din lille historie, rent 13 tal (Ja jeg er en gammel pige er kører efter den gamle karakterskala LOL).

  Stort tillykke til jer begge to, hvor er det bare dejligt at se hvordan det hele lykkes så godt, med alle jeres forberedelser. Jeg sidder helt og små tuder, og det plejer jeg altså ikke.

  0

 2. Kæmpe cyber :hug:

  Jeg er glad for at I begge fik raset ud og fik snakket om tingene!!

  Som en klog gammel dame en gang sagde til mig:

  Find en mand du kan skændes med, for så ved man at man lever

  og

  Bild ham ind at dine ideer er hans, det virker hver gang

  -HAHA- Så sandt, så sandt... bare man ikke skændes for ofte! Men uden bølgedale er der jo ingen bølgetoppe :wink: Hvad med dig? Går det bedre med overskuddet? Det er dejligt at høre fra dig og du har været savnet! :kiss:

  Tak søde, jeg har det bedre - medicin er nu en god ting.

  Og ja uden nedture er der ingen opture hæhæ. Men det med at skændes, der må jeg melde pas, jeg har aldrig haft en mand eller kæreste som jeg ku skændes med, måske fordi jeg ikke gider det LOL

  0

 3. Thjaaa hvad svarer en str 62 til hæhæ. Han bruger str 4-5gange xl i bluser. Men det er dælme forskelligt alt efter hvilken slags tøj han skal have. Han sagde bare at hans jakkesæt skulle på i en str 62. Jeg syntes heller ikke han er så stor, men ok alt er relativt. Jeg bruger alt mellem medium til xl og 40 til 48, så det kommer vist an på mærket.

  Men tusind tak for ideer tøzer, dem gir jeg videre til ham, så må han selv klare resten hæhæ.

  0