Amina

Medlem
 • Content count

  335
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Amina


 1. Jeg var kommet håbløst bagud søde, undskyld jeg har bare så meget at se til pt.

  Men sikke nogen flotte ringe! De er virkelig unikke. Og så synes jeg altså at du er kommet mega langt. Jeg ved godt det er svært at se udefra, men wow du rykker virkelig når du rykker.

  God bedring til h2b, håber ikke det er noget alvorligt! :-*

  0

 2. Flot kjole smukke! og hvor ser du bare gooooodt ud! du er sååå slank! :loveshower: :loveshower: men er enig med dig i at ærmerne skal af.. så bliver kjolen meget mere ungdommelig og får et mere romantisk look synes jeg!

  Øv med forkert bestilling af sæbeboblerne, men mon ikke du kan sælge dem herinde? ellers har du en MASSE sæbebobler til Sigurd når i leger i haven :tunge:

  0

 3. Stor og flot beslutning synes jeg!

  Jeg har selv lige været der, og har selv fundet mig i for meget lort fra min familie (ikke min mor, far eller søskende, men farmor, farfar osv) og svigerfamilies side. Men det er også slut nu for mig.

  Der er ingen der fortjener at være skraldespand og blive behandlet så dårligt! Stor respekt til dig, for jeg kan høre på dig at det var en svær beslutning, men jeg tror på at det er den rette.

  0

 4. Altså nu har jeg ikke nogen børn endnu, men kan i ikke betale en af de yngre gæster (hvis de alligevel ikke skulle have været med), til at være barnepige til festen? Så er det hende/ham der holder øje og sådan med ham.

  Hmm, ved ikke om det overhovedet kan lade sig gøre, men det var det første jeg tænkte på :)

  0